Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
ΜήνυμαΚαλημερα και σας ευχαριστω πολυ ολους. χθες καθησα και διαβασα ολο το topic του 4χ και τα ξεκαθαρισα ολα. Περιμενω να δω τι θα γινει με το LG αλλιως το ελληνικο καταστημα ειναι μονοδρομος. Το μονο που με απασχολει ειναι ποιο καταστημα δινει 2ετης εγγυηση και ποιο 1!
-
ΜήνυμαΧρηστο σε ευχαριστω πολυ για την λεπτομερη αναφορα σου με τις φωτογραφιες κλπ. Ακομα προσπαθω να καταλαβω την διαφορα του note 4 με το note 4x. επισης δεν πηρα απαντηση για την κωδικη ονομασια mido.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “το mido με τον snapdragon παρε. ” Τις κωδικες ονομασιες οπως mido δεν τις γνωριζω θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
-
ΜήνυμαΛοιπον εκατσα λιγο τωρα να κανω καποιες συγκρισεις κλπ. ειδα και διαφορες κριτικες. skroutz.gr/comparelists/40?compare=11069307%2C10864013 η διαφορα τιμης δεν ειναι απλησιαστη για την τσεπη μου και θα ηθελα μια πιο συγκεκριμενη αποψη και για τα 2 (ποιο κυριως με ενδιαφερει) για να αρχισω να κλεινω προς τα καπου! Ευχαριστω. @zougla Μηπως πριν το ξεκλειδωσεις και ρουταρεις ειδες με ποια ρομ σου ηρθε? Ελληνικα custom εβαλες πιθανολογω!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ => Xiaomi Redmi 4x (32GB) Gold πότε θα το έχουν διαθέσιμο, και θα είσαι οκ από τα πάντα. Και εγγύηση - χωρίς τελωνεία - καλή τιμή και υποστήριξη από την κοινότητά μας. ” Υπαρχει καποια συνεργασια της κοινοτητας/φορουμ με το citismarket? Εμπιστο κλπ? Μεγαλη διαφορα τιμης το μαυρο Ευχαριστω παντως θα ρωτησω! Μια ερωτηση το 4 με το 4χ ειναι πιο γρηγορο/καλο? Οπα! Εχει δικιο ο @alvin1983 !
-
Μήνυμαχαχαχα δεν πειραζει προς Θεου. παμε σε κατι πιο ευκολο. Εχω πιθανοτητα και απο σκρουτζομαγαζο να πεσω σε κακης ποιοτητας ρομ? η αυτα που φερνουν εχουν κατα κανονα official rom? επισης πως θα την καταλαβω?
-
Μήνυματην διαδικασει μεσω twrp την ξερω. Το βασικο που θελω να καταλαβω ειναι οτι αν το παρω και εχει μαιμου custom πανω (πως γινεται να πουλιουνται τετοια κινητα δεν καταλαβαινω) το σιγουρο που πρεπει να κανω ειναι να βαλω official πανω. αυτο θελει ξεκλειδωμα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Η συσκευή έρχεται με ότι rom νάναι. Τώρα που παίζουν μπάλα τα Ελληνικά μαγαζιά συμμαζεύτηκε λίγο το πράμα (έτσι νομίζω τουλάχιστον...) αλλά και πάλι, οι πιθανότητας να πάρεις συσκευή με μαϊμού rom είναι πολλές. Εκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλάξεις rom και να βάλεις είτε επίσημη είτε μία custom που να δουλεύει σωστά. Μία από τις καλύτερες custom είναι και η Ελληνική γιατί είναι βασισμένη στις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών. Θεωρητικά, εάν η συσκευή πάθει κάτι (χοντρό όμως ε...που να…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από SpikeAman: “@pavlidisc Κινα το βρηκα στα 146 αλλα βρηκα καπου για Global version. Θα σου ηταν ευκολο να μου εξηγησεις τι εννοεις οτι θα εχω ησυχο το κεφαλι μου? Νταξει η αληθεια ειναι οτι το g3 ειχε φοβερη καμερα αλλα ειναι και οτι πληρωσεις παιρνεις. Θα κουβαλαω μαζι το G3 για να βγαζω φωτογραφιες μονο δεν τρελαινομαι ” Εάν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα (εάν λέω....) τότε πρέπει να πάει Κίνα για να επισκευαστεί εντός εγγύησης. Και αυτό για να γίνει πρέπει να τ…
-
Μήνυμα@makis1024 Ως κατοχος μιας 5,5" συσκευης μαλλον το note 4x μου κλεινει λιγο παραπανω το ματι. @zt654 Οταν λες οτι το prime ειναι απροβληματιστο να περιμενω κατι απο το note 4x? @pavlidisc Κινα το βρηκα στα 146 αλλα δεν βρηκα καπου για Global version. Θα σου ηταν ευκολο να μου εξηγησεις τι εννοεις οτι θα εχω ησυχο το κεφαλι μου? Νταξει η αληθεια ειναι οτι το g3 ειχε φοβερη καμερα αλλα ειναι και οτι πληρωσεις παιρνεις. Θα κουβαλαω μαζι το G3 για να βγαζω φωτογραφιες μονο δεν τρελαινομαι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Επειδή σε βλέπω ξέρεις τι θέλεις και δεν είσαι της υπερβολής ρίξε ένα μάτι στο Redmi 4A. Το βρίσκεις κι Ελλάδα με 120-130€ και είναι και τηλεφωναρα. Από Κίνα μπορει να το βρεις από 90-100€. ” Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Μολις του εριξα μια πιο καλη ματια γιατι το ειχα περασει στο ντουκου και μολις καταλαβα γιατι το περασα. Ειχα στο μυαλο μου εξαρχης το εξης μοτιβο στο μυαλο μου 3gb ram, 32gb ram(να παω σε καποιο ιδιων δυνατοτητων) και σιγουρα πολυ μεγαλυτερ…
-
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα, Επειτα απο επικη πατα με την Lg και το G3 μου, καθως και μετα απο πολλες προσπαθειες φιλων να με βαλουν στην αγορα ενος xiaomi κινητου ειπα να το κανω σωστα αυτη τη φορα ζητωντας βοηθεια απο καποιους στο χωρο. Ταβανι δεν "υπαρχει" με την εννοια οτι θα προτιμησω αν καποιο κινητο αξιζει τα 20ευρω παραπανω για να φτασω τα 150 απο τα 130. σιγουρα οχι ομως πανω απο 170 και τιμες εκει γυρω. Η αγορα θα γινει απο gearbest αφου ειδα και τα summer sales τωρα. ( αν θεωρηθει διαφημιση …