Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• καλήμερα έχω πρόβλημα ρε παιδιά σε ένα xiaomi redmi note 3 pro kenzo, λοιπόν το κινητό αυτό μου το έδωσε ένας ξάδερφος αυτός πίρε το mi max και αυτό μου το χάρισε ακούστε τι πρόβλημα έχει, σε αυτό πήγε να του περάσει την ελληνική ρομ από εδώ κατέβασε μια ρομ και πήγε να την περάσει και το μπρικαρε και δεν μπορούσε να το ξεμπρικαρη με τίποτα και έτσι μου το έδωσε έμενα το κινητό ένα παράξενο πράγμα το βάζω σε λειτουργιά fastboot edl και με το mi flash το φλασαρο οκ, το κάνει κανονικά το φλασαρισμ…

• redmi 4A

George Gaspol Octacon - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από nkprl: “φίλε george όταν κάνεις εγγραφή video ο ήχος είναι οκ ? Εγώ έχω την MIUI GLOBAL 8.1 8.1.4.0(mccmidi) και έχει πολύ χαμηλό ήχο μόνο στο video απο την κάμερα ” ναι φίλε μου ακούγεται ο ήχος μια χαρά και δυνατά.

• ευχαριστω. θα το δουλέψω παιδιά και θα σας πω σε αυτό το νήμα πάλι να δω πως θα τα πάει αν και από ότι διάβασα σε αυτοί την rom δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα. εννοειτε να κανουμε και review γιατι οχι =============== Ιουλ 16th 2017, 11:46am =============== καλήμερα σε όλους, Τελικά το κινητό παιδιά μετά από μια εβδομάδα δουλεύει μια χαρά έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων από το mi cloud από ένα κινητό που είχα ένα XIAOMI REDMI 4A και περάσαν όλες η εφαρμογές που είχα σε αυτό στο LENOVO K3 NOTE και όλα …

• ευχαριστω, ευχαριστω δεν εχω λογια.

• εισαι απεχτος σε ευχαριστω πολυ θα ριξω μια ματια τωρα =============== Ιουλ 11th 2017, 9:30pm =============== Λοιπόν παιδιά μόλις το έκανα σας ευχαριστώ και τους δυο για την βοήθεια σας το LENOVO K3 NOTE έχει MIUI8 δεν το πιστεύω είστε απεχτη εδώ μέσα πραγματικά δεν έχω λογία σας υπέρ ευχαριστώ

• καλησπερα και απο εμενα για το LENOVO K3 NOTE υπαρχει miui rom?

• καλησπέρα σε όλα τα μελη, θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα κινητό που έχω LENOVO K3 NOTE θέλω να του περάσω miui rom είδα σε ένα παιδί που γνώρισα είχε το ίδιο κινητό και του είχε βάλει miui 8 μέσα και δούλευε τον ρώτησα πως άλλα δεν μου έλεγε μου είπε αν ψάξεις λίγο θα το βρεις, τέλος πάντων. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να το κάνω και στο δικό μου το κινητό αυτό το έχω σαν δεύτερο και έχω και το redmi note 4x. Και θέλω και στο LENOVO K3 NOTE να το κάνω γιατί μου άρεσε αν ξέρει κάνεις να με βοη…

• καλησπερα παιδια θελω βοηθεια επιγοντος εχεις ενας φιλος μου το redmi note 3 pro KENZO. SOS!!!!!! Πιγε να περασει την official dev rom στο κινητο σε edl mode και εκανε πατατα ενω ηταν σε edl mode εκανε επανεκινηση το λαπτοπ και απο εκινει την στιγμη το κινητο τα επεξε δεν μπενει ουτε σε fastboot, ουτε σε recovery, σε fastboot κανονικα που πρεπει να μπει για να κανει flash με το Mi flash δεν μπενει ξερεις κανεις τι επαθε εγω λεω οτι μπρικαρε ετσι το βλεπω.

• xiaomi redmi note pro

George Gaspol Octacon - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Αυτο θα κανω ναι

• xiaomi redmi note pro

Μήνυμα

Ήταν ξεκλείδωτο όταν έκανα τον ελέγχω

• xiaomi redmi note pro

Μήνυμα

kenzo εχω ναι . Σε ευχαριστω πολυνα σε καλα. =============== Ιουν 24th 2017, 5:47pm =============== αυτοι η rom εχει ελληνικα μεσα ε?

• xiaomi redmi note pro

Μήνυμα

αυτοί έχω. =============== Ιουν 24th 2017, 4:48pm =============== τον bootloader τον εχω ξεκλειδώσει το έχω κοιτάξει. =============== Ιουν 24th 2017, 5:06pm =============== MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Aυτοι για παραδειγμα εχει ελληνικα η πρωτη δηλαδη?

• xiaomi redmi note pro

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν μπορει να βοηθήσει καποιος, εχω το xiaomi redmi note 3 pro με μουφα ρομ και θελω να του περασω μια official ρομ η οποια να εχει και ελληνικα ξερετε ποια να βαλω εχετε καποιο link? ευχαριστω.

• redmi 4A

Μήνυμα

ναι μου ηρθε και την εκανα μια χαρα.

• redmi 4A

Μήνυμα

Ok κατάλαβα και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια να είσαι καλά.

• redmi 4A

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια bodai... ξέρουμε μήπως αν θα βγει καμιά καινούρια?

• redmi 4A

Μήνυμα

ανέβασα έχω αυτοί που βλέπεις και δεν ξέρω αν είναι και official κιόλας..

• redmi 4A

Μήνυμα

καλησπέρα παιδιά, έχω το xiaomi redmi 4A και έχω επάνω την GLOBAL 8.2- 8.2.6.0(MCCMIDL) Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν δέχομαι αναβαθμίσεις ΟΤΑ και ποια πρέπει να βάλω για να δέχομαι αυτόματα ξέρει κάνεις να με βοηθήσει????

• iphone

George Gaspol Octacon - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Να πείτε στην Apple να το πάρει και να το βάλει στον **** τους σε λίγο θα πουλάνε ότι έχουν και δεν έχουν για να πάρουν αυτην την ****.