Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 150.
-
Ευχαριστούμε πολύ.! Καλή χρονιά..!Για να δούμε και τη νέα ROM ..!!!
-
Μια ψήφος και από εμένα..!!! diamantopoulosh 754 * 23.29% 754
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από caeser: “Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM... Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι! ” Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη. Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε…
-
Παράθεση από caeser: “Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM... Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι! ” Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη. Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Και όσες φορές θέλουμε. Δε θα μας πεις εσύ..! Αν κάποιο…
-
Πριν από περίπου έναν χρόνο πήρα το Redmi Note 4G και όχι το Redmi Note 3G γιατί το πρώτο έχει επεξεργαστή Snapdragon και θα είχε αναβαθμίσεις. Το πήρα με 4.4.4 Rom και από τότε εκεί είμαι.. Κάνω κάθε εβδομάδα τις αναβαθμίσεις περιμένοντας να δω κάτι καινούριο. Δυστυχώς όμως έχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί πέρα από κάποιες μικρό αλλαγές δεν έχει ουσιαστικά αναβαθμιστεί η Rom. Αναβάθμιση χωρίς ξεκολλημα από την 4.4.4 δεν ορίζεται πλέον. Άσε που οι περισσότερες Stable μόνο σταθερές που δεν είνα…
-
Πριν από περίπου έναν χρόνο πήρα το Redmi Note 4G και όχι το Redmi Note 3G γιατί το πρώτο έχει επεξεργαστή Snapdragon και θα είχε αναβαθμίσεις. Το πήρα με 4.4.4 Rom και από τότε εκεί είμαι.. Κάνω κάθε εβδομάδα τις αναβαθμίσεις περιμένοντας να δω κάτι καινούριο. Δυστυχώς όμως έχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί πέρα από κάποιες μικρό αλλαγές δεν έχει ουσιαστικά αναβαθμιστεί η Rom. Αναβάθμιση χωρίς ξεκολλημα από την 4.4.4 δεν ορίζεται πλέον. Άσε που οι περισσότερες Stable μόνο σταθερές που δεν είνα…
-
Με την σημερινή ROM φαινοντουσαν όλα μια χαρά. Μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το κινητό και από 40% μπαταρία με πήγε αμέσως στο 4% τι παίζει να φταίει; ; ; Πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο.! Έχω το Redmi Note 4G
-
Καλησπέρα παιδιά.! Σκέφτομαι να παραγγείλω το RedMi Note 3 αλλά κάπου διάβασα ότι είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να πάρει Gaps και τα σχετικά. Νομίζω ότι έχει προεγκατεστημενο το App Store και από εκεί και πέρα δεν μπορείς να παρεμβεις πχ να το κάνεις Root. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα έχουμε σύντομα ελληνική ROM.; Να προχωρήσω σε παραγγελία ή να περιμένω; Ευχαριστώ.!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην miui 7 (βγάλτε το wsm αν το έχετε) Xposed Installer v2.6.1 Fully Support MIUI 7 - App - Xiaomi MIUI Official Forum ” Τι ακριβώς κάνει και σε ποιους απευθύνεται;
-
Παρατήρησα ότι με την τελευταία ROM το GPS αργεί αρκετά να συνδεθεί και γενικότερα είναι αδύναμο. Με άλλες ROM δεν είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Ειδικά με την V5 είχα σήμα και μέσα στο σπίτι. Τώρα για αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο δε συνδεόταν και μου έβαζε πρόγραμμα επίδειξης λόγω μη σύνδεσης με δορυφόρο. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Τι προτείνετε να κάνω, γιατί το GPS το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Xiaomi Redmi Note 4G
-
MIUI_ART απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση. Παρατήρησα στα μηνύματα μου ότι στέλνω χωρίς να το ξέρω ή να το εγκρίνω κάποια μηνύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν δεν κάνω λάθος. Τα ερωτήματα μου είναι.: σε ποιον στέλνονται, ποια εφαρμογή τα στέλνει, χρεώνομαι και κυρίως πώς γίνεται να την μπλοκάρω και να μην ξαναστειλει. Ευχαριστώ..!
-
Στο Redmi Note 4G Μετα από δοκιμή λίγων ημερών αναγκάστηκα να επιστρέψω σε Stable V5 εξαιτίας της υπερθέρμανσης και του γεγονότος ότι όταν σερφάρεις στο διαδίκτυο τελειώνει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συγκεκριμένα με την εφαρμογή του Facebook και το Messenger έπαιρνε φωτιά το ίδιο και με τον Chrome. Η μπαταρία σε σχέση με τις άλλες developer Roms είναι καλύτερη αλλά σε σχέση με την V5 έχει τη μισή διάρκεια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι το κινητό μου έγινε πολύ αργό και πολ…
-
Στο Redmi note 4G όλα καλά. Η μπαταρία σαν να κρατάει περισσότερο. Η υπερθέρμανση συνεχίζεται. Στο antutu όμως το σκορ έπεσε στις 17.700 και όταν πάω να δω στα "αρχεία" τους φακέλους και τα αρχεία μου η προεπισκοπηση δείχνει πολλές φορές ότι να ναι.
-
Όπως το βλέπω το θέμα την 5.2.0 δεν θα την δούμε. Θα πάμε κατευθείαν στην επόμενη. Σωστά MIUI_ART.? Και κάτι άλλο να ρωτήσω.. Αν βάλω την Αγγλική 5.2.0 έτσι για δοκιμή (θα πάω από stable σε stable) πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κλπ ή δεν παίζει ρόλο η γλώσσα και την περνάω απευθείας.? Ευχαριστώ..!
-
Πάλι stable έκδοση έβγαλαν οι Κινέζοι... Μας κοροϊδεύουν...
-
Παράθεση από giannisag: “5.5.29 redmi note........η μπαταρία δεν λέει να πεσει με τίποτα..... Η λιγότερη κατανάλωση έως τώρα.....αφού ανησύχησα μήπως κάτι έπαθε το τηλέφωνο......” giannisag κανένα bug διαπίστωσες..?
-
Εγώ έχω επιστρέψει σε V5 εξαιτίας των τριών τελευταίων developer αλλά και της stable στο redmi note 4G. Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για τα υπόλοιπα άπειρα bugs που έχουν ακόμα και οι stable..Η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολυ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kalmichalis: “ναι απλα το αναφεραμε!!!” Έτσι πρέπει να γίνεται, και σταδιακά όλα αυτά τα Fixes θα μπουν με την βοήθειά σας στην επόμενη Stable ROM.. ;)” Μακάρι όμως αυτό να γινόταν και στην πράξη, γιατί η τελευταία stable είναι πολύ χειρότερη από αρκετές developer. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ο όρος stable = σταθερή
-
Παιδιά εγώ εξαιτίας των προβλημάτων αναγκάστηκα και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή. Τυχαία, χωρίς να ξέρω, λόγω ονόματος του αρχείου (update.zip) έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10. Μιλάμε πρέπει να είναι μακράν η πιο πετυχημένη Rom. Η μπαταρία μετά από περίπου 7 ώρες σχεδόν σε αναμονή με λίγη χρήση και ανοιχτό wifi είναι στο 97% σε αντίστοιχη περίπτωση με τις τελευταίες GTV roms θα είχε πέσει στο 85%. Ο πλοηγός μεταφρασμένος και δουλεύει άψογα.. Και το πιο σημα…
-
Παιδιά έχει αρκετά προβλήματα. Ένα επιπλέον που διαπίστωσα εγώ είναι ότι δεν δούλευε η λειτουργία πανόραμα στην φωτογραφική.