Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 150.
-
Μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερη stable χωρίς wipes και factory Reset.? (Πάντα μιλάμε από stable σε stable). Μιλάμε για downgrade. Για update το ξέρω ότι γίνεται.
-
MIUI_ART το Bug που προανεφερες λύθηκε; Έβαλα την GTV 5.4.24 λόγω των προβλημάτων με τον λογαριασμό και εξαιτίας της υπερθέρμανσης έβαλα την 5.5.1 επειδή όμως τα Bugs ήταν πάρα μα πάρα πολλά αναγκάστηκα να επιστρέψω στην προηγούμενη stable και αναγκαστικά να ξαναστησω το τηλέφωνο από την αρχή. Αξίζει λοιπόν να βάλω την καινούρια stable ή θα μπλέξω πάλι.;
-
Παράθεση από maddoctor: “Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103 Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).” Ok και από εμένα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι στο μαγειρείο αυτή την στιγμή... Σήμερα θα βγάλουμε μερικές Stable.... :D” Για ποιες συσκευές να περιμένουμε σήμερα ;;;
-
Πότε με το καλό να περιμένουμε την νέα stable..?
-
Στο redmi note 4G δεν περνιεται. Δεν μπορεί να ανοίξει το zip file λέει...
-
Να περιμένουμε καινούρια stable για το Redmi Note 4G.? Πότε.?
-
Παρατηρήσεις 1.Στην stable για το Redmi Note 4G στις γρήγορες ρυθμίσεις από το πτυσσόμενο μενού το εικονίδιο για την αυτόματη περιστροφή της οθόνης λειτουργεί ανάποδα. Δηλαδή όποτε είναι ενεργοποιημένη η επιλογή της αυτόματης περιστροφής το εικονίδιο είναι σβηστό ενώ όταν είναι απενεργοποιημένη είναι αναμμένο. 2. Όταν σύρεις το δάχτυλο στο home button από αριστερά προς τα δεξιά γρήγορα μικραίνει η οθόνη.? Πως ρυθμίζεις όμως τις ίντσες.? Στην developper υπήρχε ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς που είναι η …
-
Απο stable σε stable θέλει παλι wipe και τα σχετικά.? Και 2 από το recovery ή το uodator,?
-
tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “58b590c6ccdd2200b6c9f672a862d6cd.jpg Sent from my MI 3W using Tapatalk” Μπορεί να έχει ζελατίνα αλλά να μην έχουν βάλει το σχετικό αυτοκόλλητο για να μπορέσεις να την τραβήξεις και να την ξεκολλήσεις. Προσπάθησε να κολλήσεις από τη μια μεριά στη γωνία πάνω π.χ. ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας όπως αυτό που θα έπρεπε να έχει και τράβα να δεις αν βγαίνει η ζελατίνα. Αν όχι δοκίμασε από την άλλη όψη με τον ίδιο τρόπο.Ίσως γλυτώσεις την αναμονή.!
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Σε κάποια φάση την είχε βγάλει νομίζω στα 30. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την πήρα... Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Αν την βγάλει 30 ρε παιδιά την παίρνω και εγώ.! Βέβαια θα δείξει το κατά πόσο θα με καλύψει η 16άρα που παρήγγειλα. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και κυρίως να βγει καλή ADATA 16GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY WITH ADAPTER UHS-I CLASS 10 - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ (PER.331047)
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Γεια σας και πάλι.!!! Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω. Όπως φαίνεται το κινητό πρέπει να είναι γνήσιο και όλα δουλεύουν ρολόι. Θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη ελληνική Rom,αλλά και σταθερή έκδοση. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και γενικότερα έχω χα…
-
Γεια σας και πάλι.!!! Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω. Όπως φαίνεται το κινητό πρέπει να είναι γνήσιο και όλα δουλεύουν ρολόι. Θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη ελληνική Rom,αλλά και σταθερή έκδοση. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και γενικότερα έχω χαθεί μέσα στα διάφορα θέματα και έχω μπερδευτεί με αυτά π…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Το δοκίμασα και φαίνεται αρκετά καλό και πάρα πολύ γρήγορο Ορίστε και το link για όσους θέλουν να το κατεβάσουν: MEGA” Το link το δίνω και εγώ στο τέλος του θέματος...... :D” Το δικό σου link είναι απλά το έβαλα για όποιον διαβάσει μόνο το σχόλιο .Αν έχεις πρόβλημα το σβήνω.!
-
Το δοκίμασα και φαίνεται αρκετά καλό και πάρα πολύ γρήγορο Ορίστε και το link για όσους θέλουν να το κατεβάσουν: MEGA
-
Ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερις ποια λέτε είναι καλύτερη; 1. SANDISK ULTRA SDSDQUIN-016G-G4 16GB MICRO SDHC UHS-I CLASS 10 + ADAPTER SD - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ (PER.661969) 2. SANDISK ULTRA 16GB MICROSDHC CLASS 10 UHS-1 MEMORY CARD WITH ADAPTER SDSDQUA-016G-U46A - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ (PER.662096) 3. TRANSCEND PREMIUM 16GB MICRO SDHC UHS-I CLASS 10 WITH ADAPTER - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ (PER.305948) 4. TRANSCEND TS32GUSDU1 32GB 32GB MICRO SDHC CLASS 10 UHS-I 300X PREMIUM WITH ADAPTER - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ (PER.556947) Δε θέ…
-
Θα ήθελα αν γίνεται περισσότερο συγκεκριμένες προτάσεις π.χ. μοντέλο κάρτας, εταιρία, κλάση ή ακόμη και κατάστημα, γιατί έχω "καεί" δυο - τρεις φορές με κάρτες και έχασα όλα μου τα αρχεία. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να μην είναι συμβατή με το κινητό. Θα με βοηθούσε πολύ κάποιος που έχει το συγκεκριμένο κινητό (ή με άλλο xiaomi) και έχει μείνει ευχαριστημένος από κάποια κάρτα ώστε να την προτείνει . π.χ. με κάποιο link Ευχαριστώ.!