Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-150 από 150.

• Καλησπέρα, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες κάρτες micro SD για το Redmi Note 4G, Το μέγεθος της κάρτας να είναι από 16 GB και πάνω. Να έχει μεγάλη ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης, ώστε η εγγραφή video να μην έχει σπασίματα. Το κυριότερο βέβαια είναι να είναι συμβατή με τη συσκευή και εάν γίνεται δοκιμασμένη από κάποιο μέλος της κοινότητας.!!! Ευχαριστώ.!

• Παράθεση από mankap: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Απλά κάνεις κράτηση” Ξέρεις πολλούς να μοιράζουν κινητά & να κάνουν δώρα !!!!....” Αυτό το "Save $425.00" με μπερδεύει. Πώς δηλαδή θα κάνουμε "Save $425.00".? Αν κατάλαβα καλά είναι για να μη σου δεσμεύσει όλο το ποσό μέχρι να κυκλοφορήσει το κινητό. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω το "Save $425.00". Αλλιώς δεν έχω άλλη εξήγηση γιατί δε φαίνεται ξεκάθαρα να εννοούν κάτι τέτοιο.

• Παράθεση από maddoctor: “Μου άρεσε το συγκριτικό που ανέβασαν στο αγγλικό MIUI Μόλις έβγαλε σε προπαρραγελία το Pro για 1$ το Ibuygou ( Save $425.00 ). Αν την κρατήσει την τιμή, να πάρω 7, έτσι κάθε μέρα να έχω διαφορετικό!!! :thumbsup:” Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται με αυτό. Απλά κάνεις κράτηση ή αν κάνεις κανονικά παραγγελία παίρνεις το κινητό με 1 δολάριο. Όσοι λοιπόν το παραγγείλουν με 1$ θα το πάρουν ή θα το χάσουν,? Ας απαντήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι πα…

• Παράθεση από tora33: “airdroid απο τις καλύτερες εφαρμογές ( @villasg , ναι , δώσε δικαιώματα)” Παράθεση από tora33: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Νομίζω ότι το είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό και πρέπει να έλεγε ότι είχα διαθέσιμα 100 ΜΒ και μετά έπρεπε να αγοράσω χώρο. Ισχύει ότι έχει περιορισμό στα MB που μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα.? Νομίζω κάτι τέτοιο είχε και ήταν η αιτία που το έσβησα.!” τώρα μετέφερα μια Ελληνική rom και ήλθε στο κινητό (454,58 mb)” Τότε κάποιο άλλο θα ήταν που …

• Παράθεση από tora33: “airdroid απο τις καλύτερες εφαρμογές ( @villasg , ναι , δώσε δικαιώματα)” Νομίζω ότι το είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό και πρέπει να έλεγε ότι είχα διαθέσιμα 100 ΜΒ και μετά έπρεπε να αγοράσω χώρο. Ισχύει ότι έχει περιορισμό στα MB που μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα.? Νομίζω κάτι τέτοιο είχε και ήταν η αιτία που το έσβησα.!

• Παράθεση από t54g05: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από tora33: “@diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ το δεύτερο το πήρα από to2c Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com κοίταξε δεξιά *Gift & Service Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )” Καλησπέρα 'tora33', το κινητό από χθες ταξιδεύει "overseas " μέσω singpost το παρήγγειλα από το ίδιο …

• Παράθεση από tora33: “@diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ το δεύτερο το πήρα από to2c Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com κοίταξε δεξιά *Gift & Service Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )” Καλησπέρα 'tora33', το κινητό από χθες ταξιδεύει "overseas " μέσω singpost το παρήγγειλα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες και εσύ. Άντε να δούμε πότε θα…

• Παράθεση από tora33: “@diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ το δεύτερο το πήρα από to2c Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com κοίταξε δεξιά *Gift & Service Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.!

• Παράθεση από geonet: “Καλησπέρα, μόλις απέκτησα και ένα NOTE LTE. Αυτή τη στιγμή φοράει μια ROM MIUI-KHICNBF96.0 και απότι έχω καταλάβει δεν είναι root. Θέλω να περάσω την τελευταία ελληνική (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.12.12) την οποία ήδη κατέβασα και έβαλα στην SD card. Προσπάθησα με τον κλασικό τρόπο μέσα από το update αλλά μόλις κάνει restart βγάζει κάτι κινέζικα (MI-Recovery 2.0.1) μου αφήνει μία επιλογή την οποία επιλέγω, μετά επιλέγω αγγλικά και με πάει στο MAINMENU... Παρακαλώ α…