Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 123.
-
Καλησπέρα στην παρέα!! Λοιπόν, έκανα ότι λέει ο οδηγός και πέρασα μέσω fastboot Latest Global Version. Δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο όσο έλεγε ο οδηγός! Και πάλι όμως μου το παρουσίασε το πρόβλημα! Ενώ κατά την διάρκεια των αρχικών ρυθμίσεων είχα σύνδεση στο wifi ώστε να συνδεθώ σε mi και google accounts, όταν ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές για να στήσω το κινητό χάθηκε η σύνδεση και όταν πήγαινα να ενεργοποιήσω το διακόπτη για το wifi έσβηνε αμέσως. Το ενεργοποίησα κάνοντας το τεστ στο cit κ έλε…
-
Παράθεση από 8@nos: “@bluekamikaze Τέλεια!! Βάλε fastboot (global ή αγγλοκινέζικη όπως λέει ο @derveni) και άστο μερικές μέρες να δεις τι θα γίνει.... ” Παιδιά, για να μην κάνω κάποιο λάθος, εννοείτε την ★ Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download ? Ή την ★ Redmi Note 4 MTK Latest Global Developer Version Fastboot File Download ?
-
@8anos ζητώ συγγνώμη, αλλά στη ροή του νήματος και των μηνυμάτων δεν το είδα! Τα πέρασα τα τεστ, όλα καλά! Θα παίξω με fastboot κ θα σας πω! Και πάλι ευχαριστώ!
-
Παράθεση από 8@nos: “Αν μπεις στο cit για να κάνεις το τεστ και δεν το περάσει, σημαίνει ότι είναι θέμα συσκευής. ” Τι εννοείς cit? Δεν ξέρω τι παίζει!
-
Ωραία!! θα προσπαθήσω το βραδάκι να το κάνω και θα ξαναποστάρω για νέα ή έξτρα βοήθεια! Υπάρχει περίπτωση όμως να είναι θέμα συσκευής; Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!
-
Παράθεση από 8@nos: “Το mido έχεις? ” Το nikel! βεβαια κοιτουσα στον ελληνικό κατάλογο!
-
Παράθεση από HliasAvg: “Συμφωνώ με τον @8@nos. Fastboot rom για να δεις άμα φταίει η rom η το κινητό. ” Αν ήταν πρόβλημα της συσκευής (hardware) δεν θα έδειχνε ότι κ καλά πιάνει αλλά θα είχε διακοπές στο σήμα; Απλά μου παρουσιάστηκε αφότου πέρασα την 9. Επίσης σήμερα ενεργοποιείται κανονικά το wifi οπότε δεν το απενεργοποιώ καθόλου μην ψάχνομαι μετά! Επίσης μιας κ δεν έχω κάνει ξανά fastboot, κοιτούσα στο ποστ κ στον κατάλογο και νομίζω δεν είχε για RN4.
-
Παιδιά ίσως έχω σοβαρότερο πρόβλημα.. μετά από factory reset πέρασα την 7.6.10, για κάνα 12ωρο δούλευαν όλα κομπλέ κ μετά μια από τα ίδια.. δεν ενεργοποιείται το wi-fi.. τι μπορεί να είναι; Όποια γνώμη και βοήθεια δεκτή, επειδή έχω αρχίσει κ φοβάμαι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλό θα ήταν να γυρίσεις σε μια άλλη ρομ που όλα ήταν ΟΚ...με το bluetooth έχω κι εγώ προβλήματα στο hermes ” Δηλαδή προτείνεις να γυρίσω στην 7.6.10 που ήταν και η τελευταία που κυκλοφόρησε, σωστά; Το πρόβλημα στη 7.10.19 είναι μόνο με μένα ή γενικά σε όλες τις συσκευές με nikel? Κάτι ακόμα.. άμα γυρίσω τη rom σε Global Stable από XTRV μέχρι να στρώσει το θέμα με nikel, θα μπορέσω να επιστρέψω μετά σε XTRV ?
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μεγάλο πρόβλημα σε RN4 (nikel). Έκανα εγκατάσταση την 7.10.12 XTRV και δεν μπορούσα να συνδεθώ σε Wi-Fi bluetooth. Για να την ακρίβεια με την εγκατάσταση λειτουργεί για λίγη ώρα και μετά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω (συμβαίνει κατά κύριο λόγο μετά από επανεκκίνηση της συσκευής). Άμα ξαναφλασάρω τη ρομ όμως, επαναλαμβάνεται το όλο σκηνικό. Το ίδιο συνέβη και με την 7.10.19. Δοκίμασα και την XTRV και την ARΩMA είτε με απλό φλασάρισμα είτε με Factory Reset. Το ίδιο σκηνικό μόν…
-
Καλησπέρα παιδιά! Πέρασα την XTRV σε nikel (RN4) και έχω το εξής πρόβλημα: Μετά από λίγη ώρα χρήσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω wifi και bluetooth. Τα κουμπιά στη μπάρα δεν πατιώνται καν και άμα μπω στις ρυθμίσεις τα ενεργοποιώ και κατευθείαν απενεργοποιούνται. Αποτέλεσμα να μην έχω καμία συνδεσιμότητα παρά μόνο τα δεδομένα. Ξέρουμε τι παίζει;
-
Μετά από μία μέρα χρήσης της XTRV 7.10.12 παρατηρώ και γω αυξημένη κατανάλωση σε μνήμη και μπαταρία, αλλά οκ. Το πρόβλημα σε μένα είναι πως δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi. Με το που το ανοίξω από τις ρυθμίσεις μετά από 3 δευτερόλεπτα απενεργοποιείται μόνο του, ενώ από τη μπάρα ειδοποιήσεων πάνω δεν ανταποκρίνεται καν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!!
-
@instant_diver & @8anos ευχαριστώ για την βοήθεια κ τις πληροφορίες! Ξεκινώ με XTRV να πάρω μυρωδιά και θα βάλω μετά την αρωμα! Και πάλι ευχαριστώ!!
-
Παιδιά καλησπέρα! επειδή τώρα βγήκε για nikel, ποια η διαφορά μεταξύ XTRV κ ΑΡΩΜΑ ? Ποια από τις δύο να κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ!
-
Παιδιά με τη nikel τι γίνεται; έχουμε κάποιο νέο;
-
Εγώ παιδιά (μιας και άνοιξα το θέμα) τελικά δεν την έφτιαξα ακόμα, κυρίως λόγω οικονομικών. Κ γω όσο είδα εκεί παίζουν οι τιμές, γύρω στα 70-80 ευρώ. Το επόμενο διάστημα θα το επισκευάσω όμως. Απλά κοιτώ το ενδεχόμενο να την παραγγείλω από Κίνα και να την βάλω σε κάποιο μαγαζί εδώ. Γνωρίζουμε κατάστημα που να αναλαμβάνει την εγκατάσταση με δικό μας ανταλλακτικό;
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Επειδή δεν έχω προσέξει, τώρα με το καλό που θα έρθει η νέα ρομ για nikel! Αυτή τη στιγμή φοράω την 7.6.8 . Για να βάλω τη νέα ρομ, η εγκατάσταση γίνεται με τον κλασσικό τρόπο: την περνάω στη συσκευή, μπαίνω recovery, εγκαθιστώ το zip κ όλα κομπλέ; Ή πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από bluekamikaze: “Καλησπέρα στην ομάδα! Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ρομ για Redmi Note 4 (nikel) ?? Ευχαριστώ πολύ!!! ” Το...Σεπτέμβρη ! ” Το λες με έναν ενδοιασμό, ή μου φαίνεται; χαχαχα Εννοώ να την περιμένουμε όντως από Σεπτέμβρη ή καααάποια στιγμή; Και πάλι ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ρομ για Redmi Note 4 (nikel) ?? Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Παιδιά καλησπέρα! Μέχρι να βγει η νέα ρομ για το Redmi Note 4 (nikel) που λέει πως αναμένεται τον Αύγουστο, ποια ρομ προτείνετε να έχω! Αυτή τη στιγμή φοράω την 7.6.8 . Αλήθεια, γιατί αργεί τόσο η nikel;