Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.
-
Ωραία! ξεκινώ να το κάνω και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα! =============== Ιαν 17th 2017, 2:41pm =============== Μέχρι στιγμής έχω εκτελέσει όλες τις οδηγίες και δεν έχει βγάλει σφάλμα ή κόκκινα γράμματα. Πριν την εγκατάσταση τικάρουμε κάποιο εκ των Zip signature verification/Reboot after installation is complete ??
-
Παράθεση από derveni: “@bluekamikaze Εγώ θα ανησυχούσα πρώτα επειδή το πήρες μεταχειρισμένο για το Mi account αν έβαλες το δικό σου ? Όταν λες διέγραψα όλα δεν έχεις τίποτα μέσα? Κατέβασε την rom μπες twrp το PC θα το δει σαν αποθηκευτικό χώρο ρίξε χύμα μέσα την rom και καπάκι install ” όχι λάθος! τη συσκευή την πήρα καινούρια! απλά ζήτησα από το μαγαζί που το πήρα να μου το ρουτάρουν για να μην το κάνω εγώ και σπάει η εγγύηση μετά! από Ελλάδα το πήρα! και μετά έβαλα το Mi account και κανονικά τ…
-
Καλημέρα στην παρέα! Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω για την άμεση βοήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επέμβει καθόλου στο recovery. Την συσκευή την παρέλαβα με root και προφανώς εγκατεστημένο το twrp οπότε δεν πείραξα κάτι. Μόνο με τα wipes έχω ασχοληθεί (την πρώτη φορά κατά λάθος διέγραψα τα πάντα) και ξανά χτες στην προσπάθεια να κάνω καθαρή εγκατάσταση! Τι προτείνετε λοιπόν να κάνω; Ή για να μην σας κουράζω κάποιο λινκ με οδηγό!
-
Παιδιά ακολούθησα τις οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση, αλλά μου έβγαλε πάλι σφάλμα! Τι γίνεται; Το link είναι με τη φωτό από την εγκατάσταση. Dropbox - IMG_20170117_000429.jpg =============== Ιαν 17th 2017, 12:54am =============== Επίσης έκανα reboot system, αλλά κόλλησε στο σημείο που ανοίγει και δείχνει το λογότυπο της mi. Προσπάθησα να το κλείσω και να μπω στο recovery πάλι, αλλά μάταια! κάποια στιγμή εμφάνισε μια εικόνα που έλεγε fastboot αλλα και κει δεν έκανε τίποτα. =============== Ιαν 17t…
-
Τελικά έκανα εγκατάσταση κατευθείαν μέσω recovery χωρίς να μπω πρώτα στο μενού της Ενημέρωσης. Αν και πάλι μου έβγαλε σφάλμα, εν τέλει την έκανε την αναβάθμιση! Τι παίχτηκε; Επίσης μου έκανε εντύπωση πως δεν εγκατέστησε καμία από τις εφαρμογές που συνήθως μπαίνουν μαζί με τη ρομ! Τι παίχτηκε γενικά; Για να έχω και μια ιδέα!
-
Factory reset έκανα κατά λάθος, όντας στο μενού recovery και ακολουθώντας λάθος οδηγίες! Οπότε διέγραψα τα πάντα! Κατεβάζω ξανά τη ρομ από εδώ, αν και το έχω ξανακατεβάσει 2 φορές. =============== Ιαν 15th 2017, 6:26pm =============== Επίσης, ανέφερες πως είναι beta 2. Δεν ξέρω τι είναι ή τι ρόλο παίζει αυτό. Η nikel είναι beta1. Παίζει ρόλο αυτό;
-
Καλησπέρα παιδιά! Άνοιξα καινούριο ποστ για να μην κουράζω στο ποστ με τις developer. Δεν βρήκα αντίστοιχο ποστ οπότε άνοιξα νέο. Παρέλαβα πριν λίγο καιρό το Redmi Note 4 (3GB/64GB) ρουταρισμένο, κατέβασα τη νέα rom - έκδοση (nikel)- και μέσω της αναβάθμισης πήγα να κάνω την εγκατάσταση. Ενώ πήρε κάποια λεπτά να κάνει αποκρυπτογράφηση, ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση ώστε να εγκατασταθεί, με πήγε στο μενού recovery αλλά δεν έκανε αυτόματα την εγκατάσταση όπως είχα συνηθίσει και στην προηγούμενη συσκ…
-
δεν είχα κάνει back up για εφαρμογές οπότε πάνε όλα από την αρχή. Πακέτο! Τώρα, ως προς την αναβάθμιση ξαναπροσπάθησα και πάλι δεν μου κάνει εγκατάσταση στη ρομ. Συγκεκριμένα, επιλέγω να εγκαταστήσω το αρχείο, κάνει αποκρυπτογράφηση όντας ακόμα στο μενού της αναβάθμισης, μου λέει να κάνω επανεκκίνηση και τελικά με πηγαίνει στο recovery.. και δεν εγκαθίσταται η ρομ..
-
Ακολούθησα τον πρώτο τρόπο όπως πρότεινε ο MIUI_ART (και που ακολουθούσα στην προηγούμενη συσκευή) αλλά με πήγε στο recovery οπότε ακολούθησα τις οδηγίες του gkalen. Έκανε την εγκατάσταση αλλά τα διέγραψε όλα κ πάλι από την αρχή εφαρμογές, ρυθμισεις κλπ.. Γιατί έγινε αυτό; Και όπως παρατήρησα δεν έκανε και την αναβάθμιση. Απλά διέγραψε τα πάντα.
-
Παιδιά καλησπέρα! πως κάνω αναβάθμιση σε Redmi Note 4 στην ελληνική developer rom? το κινητό το έχω παραλάβει με root και ήδη φοράει μια developer (MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.10.27 | Developer)
-
Να ρωτήσω ρε παιδιά! Σε redmi note 4G ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνω χειροκίνητα αναβάθμιση σε developer rom, αυτή την φορά μου έκανε μόνο του σε stable. Πως έγινε αυτό; Επίσης λέω να την αφήσω. Που μπορώ να βρω το SMS_mod για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες;
-
Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά με Redmi Note 4G. Έγινε αναβάθμιση χτες αυτόματα στην 6.12.15 και όλα είναι μία χαρά! Το μόνο ζήτημα που έχω είναι στα μηνύματα, πως έχασα την δυνατότητα των 160 χαρακτήρων. Κατέβασα το mod από το φόρουμ εδώ, πήγα να το εγκαταστήσω μέσω recovery αλλά δεν μου το δέχτηκε.. Κάποια βοήθεια;; Ευχαριστώ!!