Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 123.

• Είναι καταπληκτικό! Xiaomi Redmi Note 3 32GB Black Xiaomi Redmi Note 3 32GB Black Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone

• Οι ενημερώσεις γίνονται αυτόματα, ή χρειάζεται να μπω κάπου συγκεκριμένα να τα κατεβάσω; Επίσης, που μπορώ να στείλω αίτημα και για εφαρμογή για το κολύμπι?; Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία σχετικά με το mi band το οποίο μόλις παρέλαβα! Υπάρχει πουθενά εφαρμογή για κολύμπι,όπως για παράδειγμα για τρέξιμο ή σχοινκι; Και αν ναι,που μπορώ να τη βρω;; Ευχαριστώ!!

• Καλησπέρα παιδιά!! Ενημερώνω πως και στην 5.5.8 όλα κομπλέ με τα μηνύματα! Υποθέτω πως έτσι θα συνεχίσει να έχει!! Για να μην σας κουράζω,θα ξαναγράψω μόνο όταν ξαναεμφανίσει πρόβλημα! Συνεχίστε έτσι!!!

• Παιδιά σας ενημερώνω πως στην 5.5.1 μια χαρά λειτουργεί το MOD για τα μηνύματα! Ευχαριστώ!

• Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Για νεότερα θα σας ενημερώσω!!

• Καλημέρα παιδιά! Τελικά δοκίμασα χτες μετά από εκκαθάριση δεδομένων να περάσω το Mod της Stable αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα, η εφαρμογή έχει σταματήσει! Οποιαδήποτε άλλη γνώμη για δοκιμή, ευπρόσδεκτη!!

• Χαχαχα! Έχει δηλαδή πολύ ζωή μπροστά του! Τέλος πάντων. Αφού δεν σβήνει τα μηνύματα θα τη δοκιμάσω τη διαγραφή δεδομένων και στις 2 περιπτώσεις και θα σας πω! Δεν είναι όμως θέμα εφαρμογής! Κι εγώ όταν το παρατήρησα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κατεβάσω άλλη εφαρμογή, συγκεκριμένα το Chomp sms. Και πάλι στους 60 χαρακτήρες με χρέωνε μηνυμα. Όπως και να έχει,θα δοκιμάσω ξανά και θα σας ενημερώσω!!

• Όχι, το Number Fixer δεν το είχα χρησιμοποιήσει! Τώρα το έκανα! Βέβαια σε πρώτη φάση δεν μετέτρεψε όλες τις επαφές, οπότε το ξεναέβαλα! Ευχαριστώ!

• Επίσης, μια άλλη απορία που έχω όσο καιρό έχω τη συσκευή (1 μήνας περίπου) και αφορά τα μηνύματα,είναι η εξής Όταν στέλνω μήνυμα σε μία επαφή,κλασσικά μου δημιουργεί καρτέλα συνομιλίας στην εφαρμογή των μηνυμάτων! Όταν όμως μου απαντήσει η επαφή αυτή, αντί να συνεχιστεί η ίδια συνομιλία, δημιουργεί καινούρια. Σαν να αναγνωρίζει τον αναγνωρίζει τον αποστολέα του μηνύματος ως ξεχωριστό αριθμό (λόγω του +30 το προσδιορίζω - ίσως και να κάνω λάθος). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Όχι ότι…

• Δεν έκανα καθαρισμό δεδομένων για να μην χάσω τα μηνύματα.Επίσης αφού δεν είχα πρόσβαση στα μηνύματα είχα ξαναεγκαταστήσει τη ρομ 5.4.24 και έστελνα κανονικά! Τώρα,έβαλα την ανανεωμένη έκδοση του MOD και για την DEV αλλά και για την STABLE,αλλά η μόνη διαφορά είναι πως αντί για #ff0d90ff έγραφε "η εφαρμογή μηνύματα ..." . Υ.Γ. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα με το κινητό που σχεδόν κάθε μέρα,με τις δοκιμές, ξαναπερνώ την ίδια ρομ απο πάνω! Μέσω recovery πάντα κάνω εγκατάσταση στα zip!

• Βασικά αυτό που έκανα στις 2 τελευταίες ρομ ήταν πως μετά την εγκατάσταση μέσω recovery και της rom έκανα και το ίδιο με το αντίστοιχο ανανεωμένο mod για τα μηνύματα. Δεν εγκατέστησα παλιό mod. Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω του Mi-3,αλλα μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο με το αντίστοιχο mod;; Συγνώμη που ρωτάω ξανά,αλλά δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό και τώρα εξοικιώνομαι σιγά σιγά! Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!

• Καλησπέρα παιδιά! Εγκατέστησα σε Redmi Note 4G τη νέα ρομ. μετά εγκατέστησα και το zip για τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες.Όπως και στην έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας, έτσι και σε αυτή με το που πάω να μπω στα μηνύματα μου εμφανίζει το μήνυμα ¨Δυστυχώς η εμαρμογή #ff0d90ff έχει σταματήσει." . Έτσι,ούτε μπορώ να μπω στα μηνύματα ούτε μου έρχονται. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτο; Τι μπορώ να κάνω;;

• Καλησπέρα παιδιά! Εγκατέστησα σε Redmi Note 4G τη νέα ρομ. μετά εγκατέστησα και το zip για τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Όπως και στην έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας, έτσι και σε αυτή με το που πάω να μπω στα μηνύματα μου εμφανίζει το μήνυμα ¨Δυστυχώς η εμαρμογή #ff0d90ff έχει σταματήσει." . Έτσι,ούτε μπορώ να μπω στα μηνύματα ούτε μου έρχονται. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτο; Τι μπορώ να κάνω;;

• Έχοντας κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε redmi note 4g και έχοντας εγκαταστήσει και την εφαρμογή για τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες, δεν μπορώ να στείλω μήνυμα! Αυτό παρουσιάστηκε αφότου εγκατέστησα το mod για τα μηνύματα.Συγκεκριμενα μου γράφει η εφαρμογή #ff0d90ff δεν λειτουργεί.Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ!!

• Παιδιά δυστυχώς δεν σας πρόλαβα! Πριν πάω σε ολική αντικατάσταση τόλμησα να κάνω wipe all data. Κίνησε τη διαδικασία και το τηλέφωνο μετά επανήλθε και δουλεύει κανονικά! Λειτουργεί με την 5.4.3 και όσο το δούλεψα δεν κόλλησε πουθενά!

• Χαιρετώ την παρέα!! Έχω μια απορία! Αν κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν μετονομάσω το αρχείο της ρομ σε update.zip υπάρχει κάποιο πρόβλημα;; Επειδή παρατηρώ πως δίνεται έμφαση σε αυτό, και εγώ έχω κάνει 2 αναβαθμίσεις χωρίς να το μετονομάσω και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα!

• Καλησπέρα φίλε Bodai!Είμαι φίλος με τον KOSTASHOR, παραγγείλαμε και οι 2 το ίδιο κινητό και μιας και έχω λίγη παραπάνω εμπειρία μου το έδωσε μήπως βγάλω άκρη!! Πριν πάμε σε ολική αντικατάσταση υλικολογισμικού,μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσω Recovery? Έχοντας μπει στο Mi Recovery 2.0.1 μου βγάζει 4 επιλογές : Reboot/Wipe&Reset/Install update.zip to System/Power Off! Και ως υπομενού στο Wipe&Reset μου βγαζει Wipe cache/wipe user data/wipe all data. Μπορούμε να κάνουμε κάτι από εδώ;;

• Καλησπέρα παιδιά!!Είμαι σχετικά νέος στην παρέα.Έκανα μόλις αναβάθμιση στην τελευταία ρομ σε Redmi note 4G!! Έχω μία απορία.Σχετικά με το fix για τα sms με 160 χαρακτήρες,πρέπει σε κάθε εβδομαδιαία ενημέρωση να κάνω εγκατάσταση εκ νέου στο προγραμματάκι;; Επίσης παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα του κινητόυ δείχνει μονίμως Ε! Πρόκειται για κόλλημα της ρομ ή απλά της Cosmote;

• Μόλις εγκατέστησα τη νέα rom σε Redmi Note 4G! Η πρώτη απορία που μου δημιουργήθηκε έχει να κάνει με το ραδιόφωνο. Αφού έχει δέκτη το κινητό (με την προηγούμενη ρομ που είχα λειτουργούσε με ακουστικά), τώρα γιατί χρειάζεται ίντερνετ;; Συγγνώμη αν έχει προαναφερθεί αλλά είναι μεγάλο το ποστ και δεν το διάβασα όλο!