Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 146.
-
Μπράβο σε όλους σας παιδιά. Για μια ακόμη φορά όλα πήγαν τέλεια. Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας
-
Μπράβο ρε μάγκες γράψατε για άλλη μια φορά
-
Παράθεση από dnomikos: “Με την πρώτη ευκαιρία μόλις χαλαρώσουμε. Αυτό βέβαια που ξανασυζητήσαμε και πριν λίγες ημέρες με τα στοιχεία του Καιρού που στέλνει το Notify & Fitness δηλαδή το ποσοστό υγρασίας και την τρέχουσα θερμοκρασία, φαντάζει δύσκολο προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καθόμαστε στα αυγά μας biggrin.png ” Το κακό είναι πως κάθε φορά που συγχρονίζεις το band με το mi Fit ο τρέχων καιρός κ η υγρασία χάνεται κ ξανά επιστρέφει στον παλιό καιρό. Πάντως πέρ…
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δημήτρη αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του band καθώς κ η τρέχουσα θερμοκρασία στον καιρό μπορεί να γίνει;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από SEFIS33: “Παράθεση από poseidvn: “Καλημέρα μια ερώτηση. Εγώ δεν βλέπω πριν πόσες μέρες έγινε η τελευταία φόρτιση τι ίσως μου ξεφεύγει? Sefis33 Νομίζω οταν παιρνας νεο firmware δεν σου βγαζει μέχρι να το ξανα φορτισεις... Αμα δεν εκανες update και δεν στο εμφανίζει δεν ξερω να σε απαντήσουν τα τσακαλια απο πανω.. ” ” Όταν ξανά πέρασα το final. Fw είχα 15 % μπαταρία, τελείωσε κ το φόρτισα. Τότε έπρεπε να μου δείξει πριν πόσες μέρες έγινε ή από δω και πέρα;; Αν και νομίζω κ παλιότερα δ…
-
Καλημέρα μια ερώτηση. Εγώ δεν βλέπω πριν πόσες μέρες έγινε η τελευταία φόρτιση τι ίσως μου ξεφεύγει? 7c9f5d3ff1c07a13d89904fc8ac1c88c.jpg
-
Παράθεση από ntheiakos: “Όχι και άσχημα bedf3c27c0b8fb571f9d259683d74c45.jpg Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;;;
-
Παιδιά όλα καλά σας ευχαριστώ όλους σας
-
Έβαλα το final firmware και μου έκανε μια δόνηση εμφανίζοντας το εικονίδιο με την μπαταρία στο 15% και το μήνυμα για φόρτιση. Αυτό είναι το σωστό;;;
-
Παράθεση από lallasgr: “Μόνο το fw να περάσεις και θα είσαι οκ! Τα res δεν αλλάχτηκαν! ” Οκ θα το περάσω αν κ νομίζω αυτό είχα βάλει
-
Παράθεση από dnomikos: “Είσαι σίγουρος ότι πέρασες το σωστό αρχείο firmware; Όλα όσα έχουμε ανεβάσει έχουν το ίδιο όνομα.Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό. ” Δημήτρη βάζω τα δύο final αρχεία fw & res και το mi Fit πάνω πάνω στην αρχή έτσι;;;
-
Παιδιά καλησπέρα!Από εχτές είμαι στο 16% και μόλις τώρα ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις. Σίγουρα φτιάχτηκε το bug ?
-
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου drivth
-
Παράθεση από drivth: “Μέσα στο mi fit έχει καρτέλα ειδοποιήσεις app. Εκεί θα τις δεις τις εφαρμογές. ” Μπα πάλι τίποτα.Παίρνω κανονικά όλες τις ειδοποιήσεις εκτός από τις αναπάντητες
-
Το θέμα είναι όμως ότι δεν τις βλέπω καμία ιδέα εκτός από το unpair / pair ? Τις αδειοδοτήσεις όλες τις έχω δώσει
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από poseidvn: “Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.Μια ερώτηση παρακαλώ . Τι mi band σας δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις ? ” Μόνο αν έχεις custom rom ” Την δική μας εδώ έχω ξαναβάλει από το πρωί που πέρασα το font του Δημήτρη
-
Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.Μια ερώτηση παρακαλώ . Τι mi band σας δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις ?
-
Παράθεση από sgatz: “Ίσως έχεις global... Εμένα με την ίδια έκδοση χόρευε ολόκληρο στο 16%. Αναμένω την έκδοση του dnomikos και lallasgr για υπερήλικες που εκτός του τεράστιου ρολογιού είμαι βέβαιος ότι θα λύσουν το θέμα του 16%. Λυπάμαι βέβαια τα band τους.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι φίλε μου δεν έχω την global έκδοση
-
Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το θάρρος να ζητήσω συγνώμη απολους σας και πολύ περισσότερο από τον dnomikos που κατά ομολογία όλων έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Δημήτρη σου ζητώ συγνώμη. Μόλις τώρα διάβασα κάποιες από τις συνομιλίες σας με τον γιατρό κ πραγματικά αισθάνομαι ηλίθιος για να μην πω κάτι άλλο . Να πω την αλήθεια πριν από όλα αυτά σκέφτηκα.... Γιατί να μην συνεργαστούν αυτά τα δύο άτομα;;;; Επίσης συγχώρεσε με που ζητώ εδώ ανοιχτά συγνώμη αλλά δεν έβρισκα άλλο τρόπο.
-
Παράθεση από dnomikos: “Όχι.. έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης! ” Ευχαριστώ πολύ