Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-146 από 146.
-
Παράθεση από sgatz: “Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify. ” Ποια διεύθυνση ακολουθείς στο notify για να εμφανίσει αυτά που λες;; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από SEFIS33: “Να σας πω... Στο ηλιο οταν ειστε βλέπετε καλα στην οθόνη? Γτ νομιζω είναι το μονο αρνητικό πολυ χαμηλή φωτεινότητα δεν εχει? ” Έτσι είναι από την μάνα του
-
Παράθεση από dnomikos: “Βελτιστοποίηση μεταφράσεων και διόρθωση αμετάφραστων σημείων που είχατε ανακαλύψει εσείς ” Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα κ πάλι. Ποια-ες οι διαφορές στο v3 firmware;;
-
Παράθεση από dnomikos: “Είναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα custom Mi Fit όπως και η αδυναμία σύνδεσης με Google Account και έχει σχέση με το signing της εφαρμογής. Δες τι σου γράφει στις λεπτομέρειες του σφάλματος πάνω πάνω. Παρά το FC όμως, ενεργοποιείται η λειτουργία ξεκλειδώματος του κινητού μέσω Bluetooth. Με την ευκαιρία, θα βάλουμε αυτά τα 2 bug στην πρώτη σελίδα για να τα βλέπετε. ” Σαν μόνη λύση που βρήκα προς το παρόν ακολουθώντας την διαδρομή στο κινητό (Mi Note 2), ρυθμίσεις /οθόνη κλειδ…
-
1. Καλημέρα σας παιδιά κ πολλά συγχαρητήρια στους developers. Κάτι που παρατήρησα εγώ και δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug του mi Fit 3.5.0 του ελληνικού ή κ της επίσημης έκδοσης του play store είναι πως ακολουθώντας την διαδρομή, mi Fit 3.5.0 / προφίλ / mi band 3 / περισσότερα / κάπου προς τα κάτω λέει " Δόνηση για ξυπνητήρι /. Προσπαθώντας να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή μου βγάζει το μήνυμα πως πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Bluetooth. Είναι σωστό αυτό ή όχι γιατί ε…