το τηλεφωνο μου προφανως εχει παθει bootloop , σε αυτο θελω βοηθεια, επισης αυτη τη στιγμη δεν μπορω να περασω παλι τη ρομ γιατι δεν μπορει να αναγνωρισει τη συσκευη ως μοναδα δισκου το pc μου
ξεχασα να αναφερω οτι εγινε αποτυχια στο unzip του αρχειου ... και δεν περαστηκε η ρομ.. και τωρα οταν γινεται το reboot κολλαει για αρκετη ωρα στο εικονιδιο του Mi
εκανα την παρακατω απερισκεψια καθως περνουσα καινουρια ρομ... τικαρα επιπλεον και το data και εκανα wipe.... Τι κανουμε;;; (Εκτος απο το σταυρο μας...)
Παράθεση από geoanto555: “Αν μόλις έκανες format data πας πισω πισω και μπάινεις reboot και μετά recovery ” Ευχαριστω παρα πολυ για ολη τη βοηθεια!! Μολις τελειωσα ολη τη διαδικασια και απολαμβανω την καταπληκτικη δουλεια που εχουν κανει οι Ελληνες developers! Να εισαι καλα!!!
Παράθεση από derveni: “@epamakris Όπως είσαι σε twrp σύνδεσε το κινητό με το PC θα το δει σαν αποθηκευτικό χώρο, και ρίξε την rom μέσα χύμα και κάνε install μετά ” Δυστυχως δεν το διαβαζει....
Παράθεση από derveni: “@epamakris Το λάθος σου είναι ότι δεν έκανες reboot recovery, για αυτό το έπαθες, για κοίτα αν μπαίνει σε twrp πάλι ” Ωραία ειμαι σε TWRP έκανα reboot recovery... αυτο που θελω ειναι να μπω κανονικα μεσα στο τηλεφωνο.. να φορτωσουν τα android για να κανω ενα backup και γιατι δεν εχω περασει στην sd την rom.
Παράθεση από makis1024: “πάτα cancel back back format data, reboot recovery, wipe , dalvik, data, intall την ρομ από την εξωτερική sd and enjoy ” Εκανα reboot τη συσκευη πριν μου τα πειτε αυτα.. και τωρα εχει κολλησει στο λογοτυπο της xiaomi και δεν φορτωνει καν τα android. Τι να κάνω;;
Παιδιά καλησπέρα, ακολουθώ όλα τα βήματα... και όταν μπαίνω στο TWRP μου βγάζει να βάλω έναν κωδικό... και όταν το παραλείπω και κάνω όλη τη διαδικασία μου γράφει ότι δεν μπορεί να κάνει wipe με τυχαίο δηλαδή (default) κωδικό... HELP !!!! SOS
Παράθεση από makis1024: “XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] Δες αυτό XTRV the Greek miui definition ” Ευχαριστω παρα πολυ! Ολα δουλευουν τελεια!
Καλησπερα παιδια! Και καλη χρονια! Έχω πρόβλημα με τα mobile data του κινητου μου! Ειμαι χρήστης Redmi Note 3 pro. Το προβλημα μου ειναι οτι τα ενεργοποιω και δεν εμφανιζονται! Εδω και μια εβδομαδα περιπου! Οταν βαζω την SIM σε αλλη συσκευη ενεργοποιουνται κανονικα! Παρακατω στοιχεια που ισως χρειαστουν στην επεξεργασια.
@lallasgr Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό, έχω την τελευταία developer china rom για να μπορέσω αργότερα να περάσω ελληνική. Σήμερα μου έβγαλε να κάνω αυτό το update. Να το κάνω ή μετά δε θα μπορώ να βάλω ελληνικη rom ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
@lallasgr Βρηκα pc εκανα το φλασαρισμα,εφτιαξε το θεμα με το wifi!!! Τωρα το μονο που μενει ειναι να βαλω την ελληνικη ρομ!!!! Ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!!!
@lallasgr Ενταξει,ευχαριστω για αλλη μια φορα, απλα καταλαβαινεις εχω αγχωθει πολυ και ψαχνομαι οσο το δυνατον καλυτερα!! Θα ενημερώσω ξανά οταν ολοκληρωσω την ενεργεια.. Οσον αφορα αυτο το μηνυμα στο Miflash.. "Κατά το πέρας της εγκατάστασης του Miflash μου βγάζει τα εξής: Please follow these steps to access internal storage: • Launch 'Settings' application • Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page • Enter 'Storage' item • Select 'USB computer connection' from menu • Check 'Media device(MTP)' option…