Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
- καλησπερα, δεν ξερω αν εχω ποσταρει καλα αλλα ειμαι νεος στο αθλημα (πιο νεος πεθαινεις φαση) εχω απο σημερα το RN3 και οταν το πηρα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεταξω πανω τις καμερες small ants που εχω για παρακολουθηση του χωρου το βραδυ, στο γραφειο...εχω το muiu του vickamall 7.0.19.0.0 (lhncncj) οταν περασα το app του mi yi εβγαζε στην απιβεβαιωση του κωδικου μου εβγαζε error 20280... μπηκα στο 20280 login failed small ants camera app - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI …
-
Recommend Apps
ΜήνυμαΆκυρο, διαγραψτε παρακαλω
-
σας καλησπεριζω και χαιρομαι ιδιαιτερα που μπαινω στην λεσχη των κατοχων xiaomi.... παρελαβα σημερα 2 redmi note3 και ενα redminote 2... οπως καταλαβατε ειμαι τελειως νεος στο αθλημα...(ειχα φλασαρει παλιοτερα ενα lenovo a820 αλλα ειναι πολυ παλια και δεν πιανεται) και θα σας πεθανω σε ερωτησεις αν δεν καραφερω να βρω μονος μου απο τα τοπικ που ειναι ηδη ανοιγμενα... το redmi note 2 το πηρα για τον φαδερ που εκανε παραπονα... εξαιρετικο κινητο και αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν το ανοιξα…