Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Αγορά Redmi Note 2
Μήνυμαbangood ή honorbuy, τι λετε? Το πρωτο ειναι παμφθηνο, το δευτερο πολυ ακριβοτερο και αν και εχει στοκ σε ευρωπη σου ζητα 37 ευρω και σου στελνει με dhl χωρις τελωνεια κτλπ μιας και ερχεται απο ευρωπαικη αποθηκη. Οσοι εχετε παραγγειλει απο banggood εχετε καλη εμπερια? Καποιο αλλο μαγαζι που αποδεδειγμενα να ειχατε καλη συνεργασια?
-
Αγορά Redmi Note 2
ΜήνυμαΞερει καποιος τι παιζει απο bangood και prority direct mail που ειναι μεσω NL? Εκει παιζει εκτελωνισμος? Μιας και πουλαω ενα αλλο κινητο μου, σκεφτομαι για μια παραγγελια Redmi Note 2 Prime 32gb (θα ειναι το 2ο μου), Xiaomi Mi Band 1s και 10,000mah xiaomi power bank στα 198 Ευρω γιατι εχω και ενα coupon 20 Ευρω. Ή να παω για Redmi Note 3, αν και δεν το κοβω οτι εχει ουσιαστικη διαφορα απο το 2. Βεβαια απο Κινα θα ερθουν αλλα αν θελει max 10 business days δεν ειναι και πολυ (καμια 15 δηλαδη συνολ…
-
Εχω μια απορια σαν νεος στο miui και τις xiaomi. Τι κερδιζει καποιος περνωντας την ελληνικη ρομ απο το να εχει την stable κινεζικη? Θελω να πω, και μιλωντας καλοπροαιρετα παντα... παντα σε ολες τις συσκευες χρησιμοποιω αγγλικη γλωσσα, μπορω να περασω twrp, open gapps, να κανω root την κινεζικη και να παγωσω οτι εφαρμογες δεν θελω οπως επισης και να πεταξω μεσα ενα ωραιοτατο adaway και τερμα οι διαφημισεις. Και μια απορια... οι ενημερωσεις στις κνεζικες δεν εγκαθιστανται αν εχω twrp, σωστα? (ή οχ…
-
Αγορά Redmi Note 2
Μήνυμαπαρελαβα χθες απο oppomart. κανενα προβλημα. με eu expedited μου ηρθε σε 9 ημερες χωρις τελωνεια κτλπ. σταλθηκε απο γαλλια με chronopost και ελλλαδα με acs στην αθηνα. ελεγξα και το 20 ψηφιο που ξυνεις στο πισω μερος αλλα και antutu verifier και ειναι αυθεντικη. Γενικα απροβληματιστη συναλλαγη και το συγκεκριμενο site εχει ισως τις φθηνοτερες τιμες.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από John Tasoulas: “Καλησπερα. Νεος κατοχος Redmi Note 2 και καπου το χασα. Οκ, εχω κανει καθαρη εγκατασταση την κινεζικη stable με fastboot και θελω να περασω την ελληνικη. Εχω περασμενη twrp. Εχω καποιες αποριες... - Μπορω να περασω την ελληνικη με twrp ή θελει την MI RECOVERY? - Το ιδιο ερωτημα ισχυει και αν θελω να την περασω με τον updater. Θα μου δημιουργησει προβλημα η twrp? - γενικα οι ελληνικες θελουν twrp ή φλασαρονται με τη MI RECOVERY? Ευχαριστω! EDIT: …
-
Καλησπερα. Νεος κατοχος Redmi Note 2 και καπου το χασα. Οκ, εχω κανει καθαρη εγκατασταση την κινεζικη stable με fastboot και θελω να περασω την ελληνικη. Εχω περασμενη twrp. Εχω καποιες αποριες... - Μπορω να περασω την ελληνικη με twrp ή θελει την MI RECOVERY? - Το ιδιο ερωτημα ισχυει και αν θελω να την περασω με τον updater. Θα μου δημιουργησει προβλημα η twrp? - γενικα οι ελληνικες θελουν twrp ή φλασαρονται με τη MI RECOVERY? Ευχαριστω! EDIT: Εκπληκτικη δουλεια ΕΔΩ!!! Οπως επισης και ενα ελλην…