Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
6.8.11 σε Mi4. Χωρίς προβλήματα, πιθανόν λύθηκε και το πρόβλημα με τυχαίες επανεκκινήσεις. Φαίνεται λίγο πιο αργή από την προηγούμενη έκδοση.
-
Παράθεση από spideman3: “Στο συγκεκριμένο κινητό ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Κατεβάζεις την σωστή rom? (Cancro). Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Παράθεση από lallasgr: “Ίσως τότε χρειάζεται και εσύ να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό και να το κυνηγήσεις λίγο με τους κινέζους: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c ” Τελικά, τα κατάφερα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16667/ Η αναβάθμιση έγινε μέσω του updater. Έλαβα ένα ακόμα mail από service.eu@xiao…
-
Παράθεση από lallasgr: “Ίσως τότε χρειάζεται και εσύ να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό και να το κυνηγήσεις λίγο με τους κινέζους: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c ” Τα έχω ήδη κάνει - χωρίς επιτυχία. Η απάντηση τους ήταν "Sorry for the trouble but there isn't bootloader on Mi4, so you don't need to unlock it." αφότου έστειλα screenshot του κινητού. Στην συνέχεια έστειλα νέο mail με το αποτέλεσμα της fastboot (16/7) και ... ακόμα περιμένω.
-
Παράθεση από spideman3: “Στο συγκεκριμένο κινητό ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Κατεβάζεις την σωστή rom? (Cancro). Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Η rom που έχω εγκαταστήσει είναι η παρακάτω (με updater). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16594/ Είναι cancro για Mi4. Στην συνέχεια προσπάθησα για ξεκλείδωμα με τα γνωστά αποτελέσματα. Το κλείδωμα φαίνεται με την εντολή fastboot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16595/ Η μόνη διαφορά πριν το update είναι πως στην πρώτη γραμμ…
-
\Users\Angela\DesktopΚαλησπέρα σε όλους . Σχετικά νέος χρήστης Xiaomi Mi4 (λίγους μήνες), αγορασμένο από Gearbest, με 2 gb μνήμη. Σκοπός μου τελικά ειναι να εγκαταστήσω Ελληνική rom και εχω διαβάσει ουτε και ΄γω ξέρω πόσους οδηγούς γι' αυτό χωρίς όμως να τα καταφέρω μέχρι σήμερα. Είχα αιτηθεί για το ξεκλείδωμα του bootloader λαμβάνοντας το ΟΚ με sms και μέχρι τώρα έχω καταφέρει να περάσω (απο τον updater) την MIUI 8.6.7.14 beta με σκοπό το ξεκλείδωμα του bootloader. Το πρόβλημα μου είναι το γνωσ…