Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.

• Παράθεση από achkap: “Παράθεση από markito: “Παράθεση από achkap: “Η παρακάτω κατάσταση που δείχνει στα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι πάω να πληρώσω το 35αρικο τελωνείο; Το αντικείμενο έκανε 16 ευρώ αλλά υπάρχουν κι άλλοι πωλητές στο AliExpress που το πουλάνε μέχρι 40. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το γλυτώσω;454d0f9f47234244b292278537a93745.jpg Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk” Το θέμα είναι πόσο πλήρωσες εσύ και όχι πόσο το πουλάνε άλλοι. Από poco f3 με Tapatalk” Το προβλημα είναι πώς θα τ…

• Τελικά στο Mix δουλεύει μια χαρά ο proximity. Με την διάφανη tpu της imak δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi mix δεν ανταποκρίνεται σωστά ο proximity sensor Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περιμένω κατι παραγγελίες για θήκες screen protector και τετοια ψιλοπραγματα και παρόλο που βλέπω"Άφιξη στη χώρα προορισμού" επειδή είναι μέρες εκεί πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ να μάθω τι παίζει. Η κοπέλα μου είπε ότι μέσα στον Ιούνιο το υπουργείο οικονομικών κατάργησε τα τελωνεία και ότι πλέον όλα εκτελωνιζονται αεροδρόμιο Αθήνα (εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εκτελωνιζονταν εδώ μέχρι πρότινος) Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

grigoris_a - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dats: “και επιβεβαιωνω οτι δουλεια αψογα σε mi5s. μπραβο !!!! μια ερωτηση.. ξερουμε κατι για το split screen του nougat αν υπαρχει σε αυτην την εκδοση ή ποτε θα ειναι διαθεσημο;” Από Αύγουστο και μετά ίσως σε Miui 9

• Όλα δουλεύουν κανονικά Κώστα. Επίσης η winbank δεν πετάει το μήνυμα root detected όπως με το supersu.

• Παράθεση από z953rr: “Αυτο εχω κ δε βλέπω τπτe93924548feff3db277f5608bec81076.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Νομίζω καταργήθηκε στην 7.6.29 το edit για το ρολόι

• Για να περάσει το safetynet και να δουλεύει η winbank και η alphabank κανονικα με δακτυλικό αποτύπωμα χρειάζεται magisk v12,F-droid privileged extension και universal safetynet v2 beta3. Αυτά με xtrv 7.6.29 xiaomi mix. a11e2818a451b87e00635cd72ccbfac1.jpg4c007317e5a5c884c6159e1df083a359.jpg

• Θέλω συμβουλές για το Mi Mix

grigoris_a - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Αν είναι να περιμένεις το 2 δεν περιμένεις το 3 καλύτερα?? Πέρα από την πλάκα όμως το 2 και ακριβό θα είναι στην αρχή και θα αργήσει. Οπότε και εγώ συμφωνώ με τους προλαλησαντες. Και εγώ πριν s7 edge είχα. Το μόνο που υστερει σε σχέση με το s7 edge είναι η κάμερα. Υπερτερεί κατά πολύ όμως στην μπαταρία.

• RE:

grigoris_a - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από kogeras13: “Εκανα wipe all data σε επαναφορα συστηματος στο xiaomi redmi note 2 οπου η rom ηταν απο εδω!!! Τωρα δεν ανοιγει το κινητο!! Αν εχει διαγραφει το λειτουργικο μπορώ να κάνω τίποτα!!!” Αν έσβησες και το system μπορείς να περάσεις official rom μέσω fastboot Xiaomi MIUI Official Forum

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@grigoris_a Οκ , σωστά , αυτό είναι... Για να αλλάξεις governor με script σε miui rom δεν μπορεί να γίνει μέσω του init.d , το σωστό είναι να γίνει μέσω του kernel από το ramdisk .. Σε android 7 , φαίνεται να μη δείχνει ότι δουλεύει αλλά είναι ενεργοποιημένο το init.d support μέσω του κερνελ στην xtrv , παρ'ολα αυτά όμως θα του κάνουμε κι έναν έλεγχο ξανά .. Χρησιμοποιείς supersu ή magisk για ροοτ ???” @gkalen magisk για root.Και κατι ακόμη.Δεν εχω καταφέρει να κάνω το magi…

• @gkalen Αυτό δοκίμασα για το init.d Από xda το τσίμπησα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “ΑRΩΜΑ θα πάρετε πιθανώς από το επόμενο update , έχουμε αρκετή δουλειά και πολλές αλλαγές που έγιναν , οπότε θα υπάρχει μια καθυστέρηση στις aroma .. @grigoris_a Όλες οι xtrv υποστηρίζουν init.d .. Τι ακριβώς πηγές να κάνεις ??” Έβαλα ένα script που να ρυθμίζει governor cpu.Μετα έβαλα ένα script που έπρεπε να δημιουργήσει ένα αρχείο test.log στο /data αλλά κανένα δεν εκτελέστηκε.

• Βλέπω στην xtrv φάκελο με init.d και κάποια script μέσα. Πρόσθεσα ένα δικό μου και δεν το τρέχει. Υποστηρίζεται το init.d?

• Υπάρχει κάποιος που του δουλεύει το magisk hide?

• Τι είναι το vulkan api? Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα κινέζικα στην ασφάλεια Red envelope assistant τι είναι; Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που στο auto start έχω απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές όπως και στην αυτόματη έναρξη στο παρασκήνιο αυτές ξεκινάνε (xtrv 7.6.8). Είναι κάποιο bug αυτό;

• Syncmate

grigoris_a - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ναι με official και stable και beta δουλεύει κανονικά. Με την ελληνική αλλά και αλλες nougat δεν δουλεύει Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιουν 11th 2017, 1:56pm =============== Τελικά μου έστειλαν μια έκδοση από eltima που λύνει πρόβλημα. Όλα καλά.

• RE:

grigoris_a - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Παράθεση από recep: “Tην κατεβάζω τώρα από εδώ..., θα τη βάλω χωρίς factory reset! ----- Κι εγώ την έβαλα, όλα κομπλέ, εκτός ότι πάλι δε δουλεύει η αφή στο recovery :(” Εγώ έχω βρει 2 που δουλεύουν μια χαρά. Το ένα αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω ως MiMixTWRPSmarty.Αν θες το ανεβάζω. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk