Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Γειά σας κ σε εμένα δεν κάνει αναβάθμιση στο mi 9 se έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή αναβάθμιση κ πάλι τπτ. Λέει ότι ειναι ενημερωμένη.
-
Γειά σας κ σε εμένα δεν κάνει αναβάθμιση στο mi 9 se έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή αναβάθμιση κ πάλι τπτ. Λέει ότι ειναι ενημερωμένη.
-
Mi box s επέκταση μνήμης
ΜήνυμαΓεια σας θα θελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πώς μπορώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SSD έτσι ώστε να τον χρησιμοποιώ ως μνήμη το mi box s(για να μπορώ να παίζω παιχνίδια)
-
Οκ το βρήκα ήταν στης ρυθμίσεις τούρμπο
-
Ειναι απενεργοποιημένο
-
Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα μετά το τελευταίο update στο mi 9 se οταν παιζω ένα παιχνίδι και με παρουν τηλεφωνο το κινητό μπαινει σε ανοιχτή ακρόαση ξερει κανείς πως τον διορθώνω;
-
Και εμένα βρίσκει την ενημέρωση και όταν πάω να την κάνω μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένοι.να την κάνω χειροκίνητα;σε mi 9se
-
Και με το ξεκλείδωμα;;;
-
Καλησπερα στο mi 9 se υπάρχει ένα bug στον κατάλογο ότι δεν μπορείς να αφήσεις κενό μεταξύ όνομα και επίθετο. Και ένα δεύτερο ότι μερικές φορές όταν πας να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο κάνεις διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ξεκλειδώσει η πατάς το power button για να ενεργοποιηθεί η οθόνη και να το ξεκλειδώσεις αυτό δεν γίνεται μένει μαύρη η οθόνη.(το always display on το έχω απενεργοποιημένο) ξεκολλάει μετά από δύο λεπτά μόνο του.το πρώτο δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά το δεύτερο θεωρώ ότι είναι πολύ…
-
καλησπέρα στο mi 9se δεν δουλεύει το contact and dialer έκανα εκκαθάριση κ επανεκκίνηση κ τπτ το πρόβλημα που είχα με το jeenjen λυθηκε.να κατεβάσω άλλη εφαρμογή?
-
Στα μισά το έσβησα αλλά πάλι τπτ. Γύρισα στην προηγούμενη και ήταν όλα κομπλέ και με το που ξανά έκανα update το ίδιο κάνει οπότε είναι θέμα rom
-
Εντ μεταξύ του έκανε μετά το update μόνο του.πιο πριν ήταν όλα μια χαρά
-
Αυτο έχω κάνει την έχω κάνει πιο μικρή αλλά είναι πιο δύσκολο να βλεπω. 1
-
Ναι το είδα σε ένα βίντεο.τον άνοιξα το έκλεισα έκανα επανεκκίνηση και πάλι τπτ
-
Ωραια αυτή την εφαρμογή που την βρίσκω και δεν είναι στης εφαρμογέςναι οκ εκεί μπαίνω και το ψάχνω στην αναζήτηση και δεν την βρίσκω πουθενά
-
Ωραια αυτή την εφαρμογή που την βρίσκω και δεν είναι στης εφαρμογές