Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Παράθεση από spideman3: “Σε είπε ο @George Kaggelaris ότι για να μπεις σωστά σε fastboot αυτός είναι ο τρόπος: Μπες fastboot mode (η οθόνη θα σου δείχνει τον mitu να επισκευάζει ένα ανδροειδές) με τα πλήκτρα Volume Down και power και φλάσαρε το twrp. Σε έδωσε και τις εντολή ποια είναι: δώσε την εντολή fastboot flash recovery recovery.img (όπου recovery.img το όνομα του αρχείου του twrp). Καλύτερα κατέβασε το νεότερο twrp 3.1.x Μόλις εγκατασταθεί με τις παραπάνω εντολές σε είπε με αυτό τον τρόπο …

• install δεν επιλέγουμε;

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Paris Damianakis: “Παράθεση από takisfrag: “Φυσικά αφού δεν έχει twrp αυτό θα σου έβγαζε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από spideman3: “"μπήκα fastboot και μου έβγαλε το λόγκο με τον Mitu" είσαι σε fastboot δώσε μέσω cmd τις εντολές. ” μπήκα στο twrp και πάω να εγκαταστήσω την ελληνική ROM xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_7.9.7 και μου γράφει no MD5 file found zip file is corrupt.error installing zip file "/sdcard/…

• Παράθεση από takisfrag: “Φυσικά αφού δεν έχει twrp αυτό θα σου έβγαζε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από spideman3: “"μπήκα fastboot και μου έβγαλε το λόγκο με τον Mitu" είσαι σε fastboot δώσε μέσω cmd τις εντολές. ” μπήκα στο twrp και πάω να εγκαταστήσω την ελληνική ROM xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_7.9.7 και μου γράφει no MD5 file found zip file is corrupt.error installing zip file "/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_v9_arΩma_7.9.7.zip"

• Παράθεση από takisfrag: “Φυσικά αφού δεν έχει twrp αυτό θα σου έβγαζε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από spideman3: “"μπήκα fastboot και μου έβγαλε το λόγκο με τον Mitu" είσαι σε fastboot δώσε μέσω cmd τις εντολές. ” spiderman αυτό που είπες το έκανα και μου έβγαλε το cmd που πόσταρα παραπάνω.takisfrag εννοείς ότι πρέπει να περάσω twrp στο κινητό;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Σου είπα βρε ότι το adb reboot bootloader είναι απενεργοποιημένο στο Hennessy. Μπες fastboot mode (η οθόνη θα σου δείχνει τον mitu να επισκευάζει ένα ανδροειδες) με τα πλήκτρα Volume Down και power και φλάσαρε το twrp. Μετά μπες στο twrp με το συνδυασμό πλήκτρων Volume Up και power και φλάσαρε την ελληνική σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. ” george συγνώμη είμαι άσχετος...να τα πάρουμε βήμα-βήμα;μπήκα fastboot και μου έβγαλε το λόγκο με τον Mitu...έπειτα…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες σε fastboot και δωσε την εντολή fastboot flash recovery recovery.img (όπου recovery.img το όνομα του αρχείου του twrp). Καλύτερα κατέβασε το νεότερο twrp 3.1.x Μετά μπες μέσα στο twrp με το γνωστό συνδυασμό πλήκτρων, και φλασαρε την ελληνική. ” έδωσα την εντολή φίλε george και το cmd μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43398/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43398/

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα ακολουθήσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Το νέο twrp θα το βρεις εδώ =>TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI Τη rom την έχεις ήδη οπότε... Καλή επιτυχία! ” george ακολούθησα τον οδηγό και κατέβασα το twrp3_by_mic_hennessy και το έβαλα στον φάκελο του adb.έτρεξα σαν διαχειριστής command prompt και πόσταρα το αποτέλσμα...δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος φίλε μου

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρε το νέο twrp και μέσα από αυτό την ελληνική που θες. Ακολούθησε τον οδηγό ως αναφορά. ” συγνώμη george αλλά δεν κατάλαβα τι μου έγραψες...πως θα φλασάρω το νέο twrp και μετά την ελληνική;;;

• μπήκα και μου έβγαλε το εικονίδιο του fastboot...τι να κάνω τώρα;να πληκτρολογήσω αυτά που λέει στον οδηγό; =============== Σεπ 21st 2017, 9:46pm =============== μου έβγαλε μνμ να κάνω flash την stable v8.5.2.0.LHNCNED ή beta 7.9.14 =============== Σεπ 21st 2017, 9:48pm =============== ενώ έχω περάσει στο κινητό σε μορφή zip και την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_7.9.7

• παιδιά πέρασαν οι 72 ώρες και ξεκλείδωσα τον bootloader.προσπάθησα να περάσω την Ελληνική ROM αλλά μου βγάζει το παρακάτω μνμ:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43391/

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μόνο... ” ποιον οδηγό να χρησιμοποιήσω;έχουμε Ελληνική ROM ΜΙUI 9 γιατί μάλλον μου άρεσε η 9άρα

• google play store και Ελληνικά μόνο με την Ελληνική ROM?σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας George Kaggelaris και Antonios Gagas και makisfz και όσους ξέχασα

• Παράθεση από makis1024: “Έτρεξες το mi unlock tool και σου έβγαλε να προσπαθήσεις σε 72 ώρες; ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Τρέξε το Mi unlock tool και ανέβασε screenshot με το μήνυμα που λαμβάνεις εδώ. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43207/

• αναβαθμίστηκα σε MIUI 9 7.9.14...και μάλλον πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να ξεκλειδώσω τον bootloader και να κατεβάσω την Ελληνική ROM;ποια μου προτείνετε;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Google account έχεις; Γενικά που τις αποθήκευες; ” έχω google account...αλλά είναι λίγο άνω κάτω εκεί (διπλοεγγραφές κλπ, ενώ στο κινητό είχα κάνει ξεκαθάρισμα).δεν μπορώ να εισάγω τον φάκελο του backup από το pc και να κάνω restore?ή αφού και στο Mi Account δεν τις επανέφερε σημαίνει ότι έγινε κάποια μ...κία;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τις επαφές σου βάλτες στο Mi Account ή στο Google Account ώστε να συγχρονίζουν με οποιαδήποτε συσκευή έχει τους λογαριασμούς σου μέσα. ” έκανα restore από το Mi account αλλά δεν μου τις εμφάνισε...οπότε μάλλον τις έχασα;

• έκανα backup στο pc μου...πως μπορώ να πάρω αυτόν τον φάκελο και να τον βάλω στο κινητό;ελπίζω όταν κάνεις backup να κρατάει τις επαφές σου =============== Σεπ 18th 2017, 8:39pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Ίσως ήταν αυτή που έδινε ο οδηγός... Δεν πειράζει. Την αναβάθμιση την έκανες; ” ακόμα κατεβάζει

• έχω μπερδευτεί με τόσους οδηγούς...κάπου θα το διάβασα

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα τα καταφέρεις! Η υπομονή είναι αρετή! Δεν είναι ανάγκη να τα κάνεις όλα μονομιάς! Εξάλλου το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις να παρέλθουν 72 ώρες από την στιγμή που θα επιχειρήσεις ξεκλείδωμα. ” από πότε μετράνε οι 72 ώρες;από την στιγμή που άλλαξα ROM ή από την στιγμή που ήρθε η έγκριση για το ξεκλείδωμα;με τις οδηγίες σου νιώθω σιγουριά η αλήθεια είναι!!!