Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε έλεγχο για αναβάθμιση όσο είσαι συνδεδεμένος με το διαδίκτυο. Αφού σου έβγαλε, κάνε την ” βλέπω να ξημερώνω σήμερα!!!θα καταφέρω να βάλω την Ελληνική ROM???

• έχει βγάλει αναβάθμιση.να την κάνω;δεν θα έπρεπε λογικά να μπορώ να ξεκλειδώσω αυτό τον bootloader;

• έβαλα την παραπάνω ROM (MIUI 7 6.3.24/BETA) αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader.τι κάνω λάθος;χωρίς να ξεκλειδώσω μπορώ να βάλω Ελληνική ROM;

• αφού βάλω την κινέζικη ROM hennessy_images_6.3.24_20160307.0000.16_5.0_cn μετά πως να flashάρω την ελληνική και ποια μου προτείνεις να βάλω στο κινητό μου;

• έχω 32 bit operating system 8.1 windows.θα υπάρχει πρόβλημα;γιατί ο οδηγός αναφέρει ότι πρέπει να έχουμε 64 bit operating system

• το έτρεξα και όντως είναι bootloader unlocked no

• εγώ πάντως από το κινητό είδα μέσα από το σχετικά με το τηλέφωνο και πατώντας το kernel αρκετές φορές βγάζει το QC τεστ που εμφανίζει από software version ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Paris Damianakis: “καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι για το κινητάκι μου.έχω το redmi note 3 MTK με stable miui 77.0.19.0.έχω στείλει μνμ για ξεκλείδωμα του bootloader.δοκίμασα να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει μνμ device not bound στο 99%.τι μου προτείνετε να κάνω ως πιο έμπειροι;Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ή Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά);…

• καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι για το κινητάκι μου.έχω το redmi note 3 MTK με stable miui 77.0.19.0.έχω στείλει μνμ για ξεκλείδωμα του bootloader.δοκίμασα να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει μνμ device not bound στο 99%.τι μου προτείνετε να κάνω ως πιο έμπειροι;Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ή Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά);ευχαριστώ εκ των προτέρων [list][/list]