Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
Που βρίσκω την China Dev για Redmi Note 3 Pro SE;
-
Το bootloader είναι locked... είναι το πρώτο πράγμα που είχα κοιτάξει. Μήπως να βάλω και την Dev China για να δοκιμάσω; Που μπορώ να την βρω;
-
Καταρχάς σας ευχαριστώ και τους δύο. Ναι αυτόν τον οδηγό ακολούθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Στο Mi Unlock είναι approved γιατί μου δίνει link "Download Mi Unlock" Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, Ενώ έγινε approve το unlock δεν μπορώ να το κάνω. Όταν τρέχω το Mi Flash Unlock μου γράφει Your Device isn't supported by Mi Unlock και έχω το Redmi Note 3 Pro SE Δοκίμασα και με την Dev και με την Stable. Καμία συμβουλή; Ευχαριστώ
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RockHead: “Έχει root Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Άρα να μην κάνω update σε ελληνική ROM αφού δεν θέλω το root... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RockHead: “Παράθεση από Coolmatter: “Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω και εγώ χαζές ερωτησούλες; Σήμερα ξεκλείδωσε το bootloader και σκέφτομαι να βάλω την ελληνική ROM. Όταν ακολουθήσω τον γενικό οδηγό για εγκατάσταση θα μου κάνει και root; Άμα θελήσω να επιστρέψω στην global stable με κλειδωμένο bootloader μπορώ; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχει δύο αρχειακά μέσα ένα root και ένα για Dolby Atmos τα εγκαθίστας και είσαι οκ.Ναι μπορείς να γυρίσεις…
-
Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω και εγώ χαζές ερωτησούλες; Σήμερα ξεκλείδωσε το bootloader και σκέφτομαι να βάλω την ελληνική ROM. Όταν ακολουθήσω τον γενικό οδηγό για εγκατάσταση θα μου κάνει και root; Άμα θελήσω να επιστρέψω στην global stable με κλειδωμένο bootloader μπορώ; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί το Mi PC Suite δεν αναγνωρίζει το κινητό; Windows 7 Xiaomi Redmi Note 3 MIUI 8.1.1.0 Το θέλω ωστόσο για να βάλω την XTRV/GTV_6.12.19 MIUI V8. Αξίζει να την βάλω ή να μείνω εκεί που είμαι γιατί είμαι αρχάριος με τα android και θα φτύσω αίμα μέχρι να τα μάθω!!! Ευχαριστώ