Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 121.
-
Καλημερα σε ολους!! Μετα απο καμια δεκαρια προσπαθειες για ΟΤΑ δυστηχως δεν εγινε. Η ρομ περαστηκε παραδοσιακα! Το κατεβασμα εφτανε μεχρι τα 300ΜΒ και σταματουσε γραφοντας σαν αιτιολογια οτι το αρχειο MD5 δεν ειναι σωστο.Παρ ολα αυτα μεχρι στιγμης παει μια χαρα. Αυτο που θα τσεκαρω στις επομενες μερες ειναι η μπαταρια και η διαχειριση της ραμ. Ευχαριστουμε για μια ακομα φορα!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
πρόβλημα redmi 4 fake rom
ΜήνυμαΠρεπει να κατεβασεις fastboot rom .... Βεβαια πρινα απο αυτο πρεπει να περασεις drivers στον υπολογιστη σου και να εγκαταστησεις το miflash tool. Αφου γινουν ολα αυτα βαζεις το κινητο σε fastboot mode και συνδεεις και προχωρας στο flash της ρομ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από Bodai: “Το προβλημα με το Google Duo @redSparrow δεν είναι ακριβώς bug, αλλά περισσότερο ενα προβλημα διαχείρισης δικαιωμάτων. Για να μην μακρηγορώ επειδή είναι θέμα ασφαλείας (του λογισμικού) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος λύσης του θέματος εφόσον αυτά που δοκίμασες δεν έφεραν αποτέλεσμα. ” Ευχαριστώ. Απλά είχα απορία αν υπήρχε το ίδιο πρόβλημα σε κανέναν άλλο και αν το έχει λύσει. ” Το ίδιο πρόβλημα παίζει μάλλον και με τις αριθμητικές ειδοποιήσεις…
-
Ξέρει κάποιος αν μπορώ να περάσω radon στην miui xtrv την τελευταία?
-
Παράθεση από redSparrow: “Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι : έχω εγκαταστήσει το google duo και στις επαφές του miui μου βγάζει δυνατότητα να καλέσω μέσω βίντεο-κλήσης, αλλά μόλις το επιλέξω σκάει.... Υπάρχει τρόπος να λυθεί ή έτσι είναι; PS: Έχω xtrv 7.11.16 Ευχαριστώ ” Έχεις δώσει δικαιώματα? Αν όχι δώσε τα όλα και ξαναπροσπαθησε. =============== Νοε 18th 2017, 11:40am =============== Καλημέρα! Θέλω κι εγώ να ρωτήσω αν γίνεται στην τελευταία άρωμα να φλασαρω radon kernel και αν κάποιος ξέρει ήτοι έχει…
-
-
Παράθεση από paparounas81: “Παράθεση από paparounas81: “ ” Reboot και έγινε.... Χαχαχχαχαχαχα μου ξέφυγε! ”
-
System file can't be deleted..... Με ES explorer παρόλο που έχω δώσει δικαιώματα διαχειριστή. Μπορώ να το κάνω αλλιώς? Μέσω twrp ίσως? Την τελευταία xtrv aroma έχω. =============== Νοε 16th 2017, 10:48am =============== Παράθεση από paparounas81: “System file can't be deleted..... Με ES explorer παρόλο που έχω δώσει δικαιώματα διαχειριστή. Μπορώ να το κάνω αλλιώς? Μέσω twrp ίσως? Την τελευταία xtrv aroma έχω. ” Κατέβασα root explorer το έσβησα αλλά δεν λειτουργεί το swipe up και μου βγάζει σφάλμ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paparounas81: “Καλημέρα στο team! Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση /παράκληση στους αγαπητούς rom professors! Αν υπάρχει δυνατότητα, κάνοντας swipe up που βγαίνει η αναζήτηση, με κάποιο τρόπο να μας δίνεται η επιλογή να το αλλάζουμε με την εφαρμογή Google..... Και εννοώ στον miui launcher γιατί στον Nova γίνεται ήδη όπως όλοι ξέρουμε! Ευχαριστώ και καλή σας μέρα! ” Ναι γίνεται και στο Miui launcer αλλά προς το παρόν, μόνο τη στιγμή που κάνουμε compile τη ROM. Εξά…
-
Καλημέρα στο team! Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση /παράκληση στους αγαπητούς rom professors! Αν υπάρχει δυνατότητα, κάνοντας swipe up που βγαίνει η αναζήτηση, με κάποιο τρόπο να μας δίνεται η επιλογή να το αλλάζουμε με την εφαρμογή Google..... Και εννοώ στον miui launcher γιατί στον Nova γίνεται ήδη όπως όλοι ξέρουμε! Ευχαριστώ και καλή σας μέρα!
-
Παράθεση από roxito: “Όταν πάω να βάλω κάποιο widget μου κάνει fc ο launcher ο μαμισιος σε Kate. Το παθαίνει και άλλος μας αυτό το κινητό; ” Είναι θέμα της Xiaomi που γίνεται στο Kate. Υπομονή μέχρι Παρασκευή! Το κάνει και δε όλους.
-
Πέρασα στο Kate και όλα καλά.... Το μόνο που μέχρι στιγμής διαπίστωσα είναι ότι κρασαρει το mi-launcher όταν προσπαθώ να ανοίξω τα widget. Εδώ και η αναφορά...
-
Ειμαι ξεκλειδωτος κανονικα....Εκανα τα βηματα του οδηγου και αναγνωρισε την συσκευη οπως ακριβως γραφει στο σκρινσοτ του οδηγου.Το φλασαρισμα ξεκιναει κανονικα και μετα απο 5-6 λεπτα σταματαει στο 3% με την διαφορα- σε σχεση με το σκρινσοτ- οτι κατω απο την μπαρα βγαζει κοκκινα κινεζικα και ακριβως κατω απο αυτα δυο επιλογες ,επισης στα κινεζικα!!! Και το λεγα οτι πρεπει να μαθω κινεζικα!!!αχαχαχαχαχαχ =============== Νοε 8th 2017, 7:40pm =============== Παράθεση από paparounas81: “Ειμαι ξεκλειδ…
-
Ξεκινησα τον οδηγο κανονικα και τωρα εχει κολλησει στο 3% με κατι κοκκινα κινεζικα απο κατω!!!! Helpppp!!!
-
Παράθεση από derveni: “Ποιον οδηγό ακολούθησες αυτόν εδώ, η τον Κινέζικο του οδηγού μου, που σου έστειλα ? ” Προσπαθω με αυτον....Τωρα στο mi flash μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα στα 2s.....Υπαρχει περιπτωση να φταιει το γεγονος οτι λογω ρομ το βλεπει σαν Kenzo στο Aida64 με την RR?
-
Παράθεση από demakhs: “Τι κατάληξη έχει και από που την κατεβασες? Βάλε ένα λινκ. ” Απο το λινκ του οδηγου..... =============== Νοε 7th 2017, 8:46pm =============== Παράθεση από paparounas81: “Παράθεση από demakhs: “Τι κατάληξη έχει και από που την κατεβασες? Βάλε ένα λινκ. ” Απο το λινκ του οδηγου..... ” ΑΝΟΙΞΕ!!!!!χχαχαχαχαχ
-
Οταν καιγεται ο κωλος σου τοτε ειναι που σου καθονται τα περιεργα.....Λοιπον εχω κατεβασει την fastboot rom για το kate και επιχειροντας να την ανοιξω με ραρ δεν την βλεπει καν.....χαχαχαχαχαχαχα!Καμμια ιδεα?