Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 121.
-
Παιδες καλησπερα.....Εχασα imei στο Kate μου κατα την διαρκεια εγκαταστασης ρομ (resurection remix 5.8.5) με factory reset. Βασικα επι της ευκαιριας θα ηθελα να επιστρεψω σε miui οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας!!! Επισης να συμπληρωσω οτι ειχα την RR 5.8.4 και δεν ειχα προβλημα...Απλα με εβαλε ο ακατανομαστος να κανω το update...
-
Καλημερα παιδια! Θα σας πω και την δικη μου εμπειρια αφου εδω και αρκετο καιρο εχω αλλαξει ρομ και εχω καταληξει στην RR 5.8.4 nougat 7.1.2 . Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολα τα επιπεδα αφου δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με bug, lug και ολα τα συναφη! Βεβαια κατεληξα στην εν λογω ρομ μετα απο δοκιμες σε διαφορες που βρηκα στο xda οπως lineage, mokee, pixel rom, viper και αλλες!!Οπως καταλαβαινετε το εργαλειο περασε απο 40 κυματα και βγηκε παληκαρι!!! Με την εκδοση του AOSP oreo και LOS …
-
Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από sso: “Λινκ για Ρομ, firmware και κερνελ έχουμε δώσει στα προηγούμενα ποστς. Rom Firmware Kernel Στο Backup να επιλέξεις όλα τα partitions εκτός από όσα είναι 0 1. Backup 2. Wipe data, cache, dalvik 3. Install firmware 4. Install Rom Εγώ αυτά τα βήματα ακολούθησα. ” Απλά προσθέτω :OREO AOSP & OREO LINEAGE OS δουλεύουν αλλά έχουν κάποια bugs! Πρώτα οποίος θέλει να δοκιμάσει: 0) δοκιμάστε να δείτε ποιον fingerprint scanner έχετε. Και οι 2 rom υποστηρίζουν μόνο…
-
Επειδη και γω το θεωρησα λαλακια να εχουν ολοι 7.0 κι εμεις να μαστε στο 6.0 πηγα εδω και κανα διμηνο RR και το κινητο πεταει......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!!
-
Παράθεση από paparounas81: “Πέρασε απροβληματιστα σε Kate. Για περαιτέρω διαπιστώσεις σε κάνα δυο μερούλες! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά. ” Και πρώτη διαπίστωση.... ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΎ.... Καιρό είχε να φανεί!
-
Πέρασε απροβληματιστα σε Kate. Για περαιτέρω διαπιστώσεις σε κάνα δυο μερούλες! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά.
-
Αν κάποιοι το ανανεώσετε από Play Store και όλα πάνε εντάξει πείτε πως δουλεύει! Ίσως κάποιος από τους διαχειριστές να μας πει αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ή αναβάθμιση από Play Store.
-
Παράθεση από prekasg: “εγκατασταση σε mi4 δειχνει να ειναι οκ αλλα οταν ανοιγω το κινητο μου πεταει Δυστηχώς η εφαρμογή Google Partner ... ” Το ίδιο και στο Kate..... Αν ξέρει κανείς να μας πει και βασικά αν επηρεάζει σε κάτι την λειτουργία της συσκευής.
-
Καλημερα παιδια. Εδω και δυο μερες κρασαρει το ρολοι οταν επιχειρω να ρυθμισω μια νεα αφυπνιση ή οταν προσπαθω να ρυθμισω μια απο τις ηδη υπαρχουσες. Εχω τσεκαρει δικαιωματα, εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων, cache αλλα και παλι τιποτα......προς το παρον εχω βολευτει με το alarmy. Τρεχω την τελευταια xtrv beta δικη μας. Αν θελετε ανεβαζω και screenshot της αναφορας σφαλματος.
-
Θα γράψω αυτό που έγραψα και στη σελίδα του Facebook....Όταν μια ομάδα λειτουργεί σαν ένα, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βιώνουμε όλοι μέσα σε αυτό το φόρουμ! Μπράβο ρε παιδιά και εις ανώτερα!
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από την εφαρμογή miui 8 tweaks του playstore και πως ενεργοποιουμε τις δυνατότητες. Έχω διαβάσει λίγο για το xposed framework αλλά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο αξίζει και πόσο ασφαλές είναι στη χρήση και γενικότερα.
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από paparounas81: “Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχω δεδομένα ” Για δες εδω XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” Ήταν αυτό τελικά... Είδα το θέμα αλλά θεώρησα ότι ήταν παλιό. Thanks! [/quote]
-
Παίδες καλημέρα! Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχω δεδομένα. Η ένδειξη στην γραμμή κατάστασης ανοίγει κανονικά 4g και 3g που δοκίμασα αλλά δεν έχω ίντερνετ. Πήγα και ρυθμίσεις σιμ να δω μήπως λείπει τίποτα αλλά όλα φαίνονται εντάξει. Α.... Από την στιγμή που ενεργοποιώ τα δεδομένα ανοίγει και ένδειξη συγχρονισμό στη γραμμή κατάστασης. (Kate)
-
Τούμπανο η ρομ και πολύ γρήγορη εγκατάσταση (Kate). Ένα θεματακι που μου εμφανίστηκε στην προηγούμενη και το βλέπω και συνεχίζει είναι ότι όταν κάνω επανεκκίνηση ή και ανοίγω το κινητό από σβηστό, μου πετάει ενα παράθυρο που λέει ότι η εφαρμογή KLO bugreport έχει σταματήσει..... Δεν με καίει κιόλας απλώς αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πει! Ευχαριστούμε παιδιά..... Keep it up!