Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• RE:

vabiris - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από vabiris: “Παιδιά έβαλα την Snapdragon camera μέσω TWRP αλλά δεν μου βγάζει 16 MP μόνο μέχρι 13, κάνω κάτι λάθος? Επίσης δεν σώζει στην SD ούτε φωτογραφία ούτε βίντεο! Ανοίγει πάντως σε android 6.0 έχω το redmi note 3 pro Kate με 8.1.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” καλησπερα εκανες κατι με αυτό το θεμα? το εβαλα και εγω και εχω το ιδιο πρόβλημα.. Βρηκες λυση?” Όχι δεν βρήκα λύση...... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά έβαλα την Snapdragon camera μέσω TWRP αλλά δεν μου βγάζει 16 MP μόνο μέχρι 13, κάνω κάτι λάθος? Επίσης δεν σώζει στην SD ούτε φωτογραφία ούτε βίντεο! Ανοίγει πάντως σε android 6.0 έχω το redmi note 3 pro Kate με 8.1.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά έβαλα την Snapdragon camera μέσω TWRP αλλά δεν μου βγάζει 16 MP μόνο μέχρι 13, κάνω κάτι λάθος? Επίσης δεν σώζει στην SD ούτε φωτογραφία ούτε βίντεο! Ανοίγει πάντως σε android 6.0 έχω το redmi note 3 pro Kate με 8.1.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε με αυτό το twrp αν το πρόβλημα σου είναι μόνο αυτο που πες.. [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3” Στο post 52 λέει ότι δεν υποστηρίζει το kate. Το έχει βάλει κανείς? Update: Το έχουν βάλει στο Kate αλλά το ota update δεν το υποστηρίζει... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλύτερος ο παραπάνω τρόπος που ανέφερα με το προσωρινό TWRP παρά το ZCX Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vabiris: “Ή official global stable rom παραμένει και χάνω τις εφαρμογές μου δηλαδή? ” Περίμενε.. Εσύ έχεις official rom με TWRP κανονικά; Ποιο twrp έχεις;” Όχι δεν έχω TWRP, μπαίνει προσωρινά σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό. Native Root Redmi Note 3 with No TWRP Flashing | Xiaomi Tips Έχω 8.1.3.0 global stable κ ξεκλειδωτο bootloader. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vabiris: “Ρε παιδιά πως ξεπερνάω το παραπάνω σφάλμα στο TWRP? ” Κάνεις format data.” Ή official global stable rom παραμένει και χάνω τις εφαρμογές μου δηλαδή? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vabiris: “Παράθεση από vabiris: “HOW TO ROOT REDMI NOTE 3 SNAPDRAGON WITH NO OTA UPDATE BREAK ISSUE Native Root Redmi Note 3 with No TWRP Flashing | Xiaomi Tips Το έχει δοκιμάσει κανείς στο kate? Ο σκοπός μου είναι μόνο το ροοτ και να μην βάλω TWRP για να μην χάσω τα official updates. Σήμερα ξεκλείδωσα αμέσως με 8.1.3.0! ” Το δοκίμασα αλλά μου βγαζει σφάλμα κατά το φλασάρισμα του super su : Failed to mount '/data' (Invalid argument) ...done Unable to mount storage” Ρε παιδιά πως ξεπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από Thracia: “Και γιατί δεν βάζεις ένα twrp που υποστηρίζει ota update? ” Σε μενα το λες? Για ποιο TWRP εννοεις?Αυτο που εβαλα εγω λεει οτι κανει κανονικα ΟΤΑ updates.. ” Όχι Βρέθηκες στη μέση Για τον @vabiris πήγαινε! ;)” Δε θέλω αλλαγές σε bootloader , ROM κλπ, θέλω μόνο root κ ειδικότερα για να μεταφέρω εφαρμογές στην SD , adblock κλπ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από vabiris: “HOW TO ROOT REDMI NOTE 3 SNAPDRAGON WITH NO OTA UPDATE BREAK ISSUE Native Root Redmi Note 3 with No TWRP Flashing | Xiaomi Tips Το έχει δοκιμάσει κανείς στο kate? Ο σκοπός μου είναι μόνο το ροοτ και να μην βάλω TWRP για να μην χάσω τα official updates. Σήμερα ξεκλείδωσα αμέσως με 8.1.3.0! ” Το δοκίμασα αλλά μου βγαζει σφάλμα κατά το φλασάρισμα του super su : Failed to mount '/data' (Invalid argument) ...done Unable to mount storage

• Παράθεση από vabiris: “HOW TO ROOT REDMI NOTE 3 SNAPDRAGON WITH NO OTA UPDATE BREAK ISSUE Native Root Redmi Note 3 with No TWRP Flashing | Xiaomi Tips Το έχει δοκιμάσει κανείς στο kate? Ο σκοπός μου είναι μόνο το ροοτ και να μην βάλω TWRP για να μην χάσω τα official updates. Σήμερα ξεκλείδωσα αμέσως με 8.1.3.0! ” Καμιά βοήθεια κανείς?

• HOW TO ROOT REDMI NOTE 3 SNAPDRAGON WITH NO OTA UPDATE BREAK ISSUE Native Root Redmi Note 3 with No TWRP Flashing | Xiaomi Tips Το έχει δοκιμάσει κανείς στο kate? Ο σκοπός μου είναι μόνο το ροοτ και να μην βάλω TWRP για να μην χάσω τα official updates. Σήμερα ξεκλείδωσα αμέσως με 8.1.3.0!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Βασικα ειχα διαβασει οτι το kate ειναι πιο σφιχτο στη sim απο το kenzo οποτε ειναι εξαιρετικα δυσκολο.” Εγώ είχα το kenzo και τώρα το Kate, πιο εύκολα μπήκε τώρα από πριν Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk