Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
καλησπερα παιδια εχω στειλει το κινητο πισω στην Κινα για service και μου στειλανε πριν λιγο το μηνυμα: This is Vivian,we have received your redmi 3 pro, but you have logged your Xiaomi account and opened "find device" opinion, so that Xiaomi service center cant test your cellphone, please log in your xiaomi account and close "find device" γνωριζει κανεις περισσοτερες λεπτομεριες?στο account.xiaomi.com εννοουν να μπω?που ειναι αυτο το ''find device'' και εγω δεν το θυμαμαι..
-
απο το Mi pc suite Βλεπω ειναι στο 62% θα το αφησω λιγο ακομα μεχρι 85% αλλα τωρα απο την διαχειριση ειδα οτι δεν το αναγνωριζει αλλο κοιτουσα πριν στην διαχειριση και δεν καταλαβα θα το στειλω πισω λογικα τα επαιξε δεν ανταποκρινεται για να μπορεσω και εγω να κανω κατι λιγο που το εψαξα και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα και ειτε τους εδωσαν καινουριο ειτε τους αλλαξαν πλακετα αρα μαλλον hardware ειναι
-
οχι δεν εκανα καν αιτηση για ξεκλειδωμα τον κινητο ειναι της αδερφης μου ειναι με multi rom καποια στιγμη θα εκανα αιτηση για να της περασω την ελληνικη ρομ αλλα αυτο θα γινοταν καποια στιγμη στο μελλον και σημερα το πρωι ξαφνικα συναιβει αυτο στο mi pc suite δεν βγαζει καποια ενημερωση ουσιαστικα λεει your system is up to date
-
καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω η αδερφη μου εχει το redmi 3 pro σημερα το πρωι που πηγε να ανοιξει τη συσκευη δεν ανοιγει καν δειχνει μια μαυρη οθονη δεν ανταποκρινεται ουτε το fingerprint(απλως κανει δονηση) μονο το volume ακουγεται και αυτο οποτε θελει δεν περασαμε καποια ρομ τιποτα απολυτως εχει την multi language rom επισης το συνδεω στο pc ναι μεν το διαβαζει αλλα οταν παω να ανοιξω για να δω τα αρχεια μου λεει οτι ειναι κενος ο φακελος γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι?ποιος την ακο…