Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω η αδερφη μου παρελαβε το redmi 3 pro απο το vickmall και η μπροστινη καμερα δεν δειχνει καθαρα εψαξα λιγο και τις ρυθμισεις αλλα δεν διορθωθηκε παιζει να φταιει η multi ή καμια σχεση? επισης να πω οτι πριν ενα μηνα πηρα το ιδιο κινητο για φιλο απο το ιδιο μαγαζι και δεν υπαρχει αυτο το προβλημα δεν μπορω να ανεβασω και φωτο να δειξω γιατι λεει ειναι πολυ μεγαλη
-
Παράθεση από geoanto555: “ ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikosoly7: “Υπαρχει πιθανοτητα να μην εκανα κατι σωστα και να κρατησε παλιοτερες εφαρμογες? ” Αν δεν έκανες κάτι σωστά θα το καταλάβεις στην πορεία.Όλο και κάτι δεν θα δουλεύει..Αν είναι όλα στην εντέλεια μάλλον έχει δίκιο ο @NasDriver. ” και εγω αυτο σκεφτηκα αργοτερα γιατι οντως εκανα συγχρονισμο αυτο θα ειναι ευχαριστω :)
-
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση επειδη το κανω πρωτη φορα εχω παρει τον note 3 pro με την official developer rom για να περασω την ελληνικη(τους ειπα να μου περασουν το play store και τα google apps-δεν ξερω εαν εκανα καλα)το εψαξα οσο μπορουσα αλλα για να μην κανω κανενα λαθος μπορει καποιος να με διαφωτισει τι να κατεβασω σε αυτο το λινκ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζω την stable rom ή την developer?Επισης παταω εκει που λεει πανω Redmi Note 3 Qual…
-
Παράθεση από iliasmw: “Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από vickmall το REDMI Note 3 στις 17/6. Το πακέτο απεστάλει στις 21/6 και την 1/7 φαίνεται να έχει αποσταλεί από Ολλανδία με NL post για Ελλάδα. Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιο update παραλαβής του στην Ελλάδα. Το tracking number είναι RS471839258NL και το link το κάτωθι ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που περίμενα δέμα με sing post τον Απρίλιο και τότε πάλι το θέμα είχε κολλήσει πριν την αποστολή του από Σιγκαπούρη…
-
ερώτηση
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω κανει μια παραγγελια απο το vickmall,η κατασταση της παραγγελιας ειναι αυτη: 2016-06-30 09:45The item is on transport to the country of destination 2016-06-29 13:24The item is at the PostNL sorting center 2016-06-23 06:08The item is pre-advised Επειδη δεν εχω ξανα παραγγειλει απο Κινα,μπορει να συμβαινει κατι?ή ειναι λογικο αυτο?
-
Παράθεση από maddoctor: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Wifi 3, Roidmi, Xiaomi bluetooth Την ημερομηνία αγοράς: 20/6/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 (πολύ καλό πακέτο και παρότι μεγαλούτσικο λόγο Mi Wifi3, δεν είχε πρόβλημα) Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήρι…