ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!! 1ον καταφερα να βαλω το κινητο σε εδλ mode !!! πως το καταφερα μπηκα σε φαστ βοοτ μοντε και ανοιξα cmd και πατησα fastboot oem edl το κινητο μπηκε σε εδλ και το βγαζει στο device manager san qualcom port επιτελους!!!! αλλα με θαυμαστικο πρεπει λοιπον να κανω κατι με τον driver
μολις το ειδα αυτο που μου ειπες στο youtube σε ενα οδηγο .. λοιπον κλεινω χωρις usb σε θηρα usb 2 παταω + - βαζω καλωδιο και απλα φορτιζει αμα πατησω μονο - η μονο + μπαινει κανονικα σε φαστ η στο αλλο μενου και με τα 2 τπτ
Το ιδιο ακριβως με το που το παταω το κιν κανει ρεβοοτ και μπαινει κανονικα το μονο που δεν εχω κανει ειναι ... ετσι οπως ειναι το κινητο να περασω twrp και να φλασαρω μια ελληνικη ρομ μετα απο wipe 99% θα brikarei swsta?
Ναι το εχω κανει ολο αυτο !! οταν εγω παταω το κουΜπι DOWNload απο εκει το κινιτο απλα κανει ρεβοοτ και μπαινει παλι κανονικα!! και οταν εγω το κανω ολο αυτο μου βγαζει το κινητακι ετσι !!
Επισης να πω οτι εχω αλλαξει και ονοματα στους φακελους και τοποθεσιες απο desktop se d: c: σε αλλους φακελους χωρις κενα κτλπ και ολα αυτα τα εχω κανει και με το φλασ στο c : και μετα στο d:
To Κιν. ανοιγει κανονικα. Οταν παω να του βαλω ρομ απο απωταιτερ μου λεει εισαι σιγουρος κλτπ κλτπ γιατι θα γινει erase και παταω ναι κλεινει και γυρναει ενας κυκλος σαν να φορτωνει κανα 40 λεπτο το αφηνω και δεν γινετε τπτ.το κλεινω το ανοιγω και μου γραφει οτι δυστυχως δεν εγινε η εγκατασταση. Ο λογος που θελω να αλλαξω ρομ ειναι γιατι κολλοαει στο xiaomi unlock tool για τον boot loader sto 50% και ολοι λενε οτι φταιει η ρομ θελει oficial αγγλοκινεζικη.... βασικα ετσι εχω ξεκλειδωσει αλλες 3 σ…
παιδια και εγω εχω δοκιμασει τα παντα απο μι φλασ απο μεσα τον απνταιτερ απο παντου φλασ δεν μπορω να κανω με τπτ την αγγλοκινεζικη.... μπορω να χρεισιμοποιησω ενα προγραμμα το sp νομιζω λεγετε για να το φλασαρω απο την αρχη?
εχω διαβασει και τα ξενα φορουμ και λενε οτι για να κανεις το υνλοκ πρεπει να εχει οφφισιαλ ρομ ! την διαδικασια αυτη την εχωκανει τον τελευταιο μηνα σε 3 χιαομι κινητα και ολα πηγαν μια χαρα και γρηγορα ποτε δεν κολησα πουθενα αλλα με αυτο δεν μπορω να βγαλω ακρη
καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα redmi 3 s στα χερια μου εχω φλασαρει απειρα κινητα στο παρελθον αλλα με αυτο τα εχω βρει σκουρα. Αρχικα το κινιτο δεν το βρισκει ποτε στο device manager στα ports αλλα π.χ. οταν το ανοιγω το βλεπει σαν portable device redmi 3 s στο fastboot το βλεπει σαν android phone android bootloader interface ... εχω win 10 x64. το κιν φοραει μια global 8 miui ετσι ηρθε. Θελω να φλασαρω αγγλοκινεζικη γιατι εχω κανει αιτηση για unlock ( ηρθε το οκ ) και το unlock tool μου λεει στ…