Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Όχι φιλαράκι το ξεκλείδωμα έγινε από τον τεχνικό ο οποίος ξεκλείδωσε το bootloader σαν developer.Βασικά θέλω να περάσω την 8,2,3 rom. Πριν λίγο κατάφερα και πέρασα μια κινέζικη εκδοση Miflash (Αυτή δούλεψε) το αρχείο hydrogen_images_V8.0.1.0.MBCCNDG_20160805.0000.29_6.0_cn_Quakze Δεν ξέρω αλλά μόνο μια ρομ μπορεί να φλασάρει σε όλες τις άλλες βγάζει error
-
Παιδια ο bootloader του κινητου έχει ξεκλειδώσει οπότε για ποιο λόγο να κάνω αίτηση. Το τηλ μου δεν λειτουργεί δεν μπορώ να περάσω ρομ κολλάει στο logo κάθε φορά που περνάω μια Τώρα με ενεργοποιημένο το TWRP αυτό μια χαρά λειτουργει..Αν γνωρίζει κάποιος τι να κάνω για να περάσω κάποια rom που να λειτουργεί..Γιατί από το PC δεν τα καταφέρνω.
-
Είμαι από Θεσσαλονίκη και ο τεχνικός μου πήρε 10 ευρώ για ξεκλείδωμα bootloader.Ήταν developer και το ξεκλείδωσε σε 72 ώρες από την αίτηση.Προσπάθησα και εγώ αλλά πέρασαν 6 μέρες και η xiaomi δεν μου απάντησε. Από εκεί και πέρα για να μου έβαζε μια rom που ήθελα οποιαδήποτε ζητούσε 15 ευρώ...Γιατί να τα δώσω είπα και να μην μάθω να τα κάνω μόνος μου αφού αυτό που ήθελα ήταν να μπορώ να δοκιμάζω και κάστομ αλλά κα ινα περνάω όποιες θέλω..
-
Καλησπέρα παιδιά.Καινούργιος στην οικογένεια της xiaomi με το xiaomi mi max που αγόρασα από κίνα πριν 5 μέρες αλλά που δυστυχώς δεν το έχω χαρεί ακόμα.Έχω πρόβλημα με την αλλαγή που ήθελα να κάνω στην rom. Αλλά να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το τηλέφωνο ήθελα να το ξεκλειδώσω γιαυτό και το πήγα σε ένα τεχνικό που μου ξεκλείδωσε το bootloader.Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα προβλήματά μου.Σύνδεσα το κινητό με το miflash περασα του drivers και προσπάθησα να περάσω μια άλλη έκδοση αλλά πάντ…