Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• κι εγώ βρήκα αυτό από τα sources του(xda), αλλά πιο πρόσφατο.Στην ουσία μια lib πρόσθεσα, και έναν ακόμη driver(μπας και δεν δουλέψει ο δικός μου generic)μιας και δε μου προέκυψε κάποιο από τα πιθανά προβλήματα που αναφέρει(ανοίγει κανονικά δλδ το πρόγραμμα).Τώρα μένει να μου φέρει το τηλέφωνο να δούμε τι θα γίνει και αν χρειαστούν rules Ps:btw opensuse έχω, αλλά έχω συνηθίσει να αλλάζω συνεχώς οδηγούς για ubuntu

• θα το δοκιμάσω και θα σας πω λοιπόν

• RE:

wrydgj - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Την official την περνάς όπως είσαι σε Linux, ακόμα και με κλειδωμένο bootloader ;)” Έλα? Πως? Δε θέλει ξεκλείδωμα πρώτα? Πως θα κάνω fastboot τη ΡΟΜ αν δεν είμαι στον bootloader? Για πες... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για ότι χρειαστείς εδώ θα ήμαστε. Αν δεν βγάλετε άκρη με το eshop ποστ εδώ και θα βρούμε άκρη ;)” Υπάρχει περίπτωση λες εσύ, να αναλάβει το e-shop να φλασάρει επίσημη ΡΟΜ? Τσάμπα κόπος νομίζω. Πάλι εγώ "θα βγάλω το φίδι απ' την τρύπα" και με Windows κιόλας Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• Ναι, το έχω συναντήσει πολλές φορές το "Windows only" , αλλά όχι στα τηλέφωνα που είχα(τουλάχιστον πρόσφατα). Το ξεκλείδωμα του bootloader, εφόσον το προσφέρει η εταιρεία(ειδικά του μεγέθους xiaomi), πρέπει να δίνει εργαλεία για όλα τα λειτουργικά(Mac os, Linux). Όσο για τα υπόλοιπα, πάντα χρησιμοποιώ το sdk της Google, για να έχω τα τελευταία adb, fastboot(nexus βλέπεις, στο τελευταίο factory image, ήθελε υποχρεωτικά τα τελευταία). Οκ, είναι αποτρεπτική η διαδικασία για το ξεκλείδωμα(ειδικά αν …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wrydgj: “Το κινητό είναι αγορασμένο από e-shop, και έχει περασμένη μια ότι να ναι ΡΟΜ, και φυσικά έχει κλειδωμένο bootloader και θέλω να του βάλω την επίσημη κινέζικη για να παίρνει updates. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? ” Και μιας και μίλησες για λάθος στρατηγική, το πας πίσω στο κατάστημα που το αγόρασε ο φίλος σου και στα πλαίσια της εγγύησης που πρέπει να του προσφέρει το κατάστημα ζητάτε να περάσουν μία official rom. Τόσο απλά :)” Μιλάμε για το "κιτρινομάγ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από wrydgj: “Μιλάμε για τελείως λάθος στρατηγική από μια εταιρία του μεγέθους της xiaomi! ” Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιά είναι η λάθος στρατηγική; Μπορείς να τρέξεις ένα vmware με windows, να ξεκλειδώσεις και τελείωσες! Λύσεις υπάρχουν!” Να αποκλείουν με έμμεσο τρόπο τους χρήστες Linux! Δηλαδή αν στο μέλλον προκύψει κάποιο πρόβλημα, η εύκολη λύση θα είναι μέσω Windows, και αν θέλω Linux, ο Θεός βοηθός Να κάνω install Windows, drivers, tools, ρυθμίσεις vm…

• Το θέμα είναι ότι δε σκοπεύω να περάσω Windows για να κάνω κάτι που σε άλλα κινητά(e.g. Nexus, Motorola, HTC, etc) γίνεται χωρίς καν χρήση ΗΥ. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση στο ψάξιμο που έκανα. Ps: το κινητό είναι φίλου, που μου ζήτησε βοήθεια, και αν και σκόπευα το επόμενο μου να είναι xiaomi(mi max 2), δεν το βλέπω πλέον(εκτός αν βγάλουν android one όπως είπαν). Μιλάμε για τελείως λάθος στρατηγική από μια εταιρία του μεγέθους της xiaomi! Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• Βασικά, η κυρία ερώτηση είναι αυτή:"πως ξεκλειδώνω τον bootloader σε Linux"? Απ' όσο έψαξα, λένε ότι θέλει Windows να γίνει. Θα μπορούσες να μου υποδείξεις καποιο λινκ με οδηγίες please? Τα υπόλοιπα τα βρήκα για το φλασάρισμα, μιας και είμαι εξοικειωμένοςμε κονσόλα και fastboot(nexus βλέπεις, κάθε μήνα φλας :P). Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• Καλημέρα, όπως γράφω και στον τίτλο, θέλω να περάσω επίσημη ΡΟΜ σε redmi pro, αλλά δεν έχω Windows(ούτε και σκοπεύω να βάλω ποτέ ). Το κινητό είναι αγορασμένο από e-shop, και έχει περασμένη μια ότι να ναι ΡΟΜ, και φυσικά έχει κλειδωμένο bootloader και θέλω να του βάλω την επίσημη κινέζικη για να παίρνει updates. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• RE:

wrydgj - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Έγραψα και σε άλλο ποστ πέρασα και την 3.0.2 την γνήσια και την 3.0.4 του γιατρού και πάλι δεν μου συνδέεται μόνο μέσω του fix it mi band εσείς συνδέεστε κανονικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” εμένα με την 3.0.2 από play, συνδέεται καλύτερα κι από πριν(κάποιες φορές ήθελε άνοιγμα-κλείσιμο το Bluetooth). Αλλά έχει αυτό το πρόβλημα που χάνει κάποιες μέρες στο μέτρημα Είπα και πριν, σε κάθε update, 1 φτιάχνουν-1 χαλάνε :p Sent from my Nexus 6 u…

• Mi Band 2: The New Successor!

wrydgj - - Mi Band

Μήνυμα

Πάντως με την τελευταία 3.0.2 του play, κατάφεραν και έχασα ρεκόρ 300 ημερών λόγω συγχρονισμού(ήμουν καλύτερος απ' το 99%). Το συγχρονίζω 1-2 φορές τη βδομάδα(όπως πάντα), και κάθε βδομάδα έχει 1-2 μέρες με 0 βήματα! Πώς τα κατάφεραν μετά τόσο καιρό και τη χάλασαν, αντί να τη φτιάξουν την εφαρμογή, μόνο οι κινέζοι ξέρουν... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

wrydgj - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φύλαξε τις συναλλαγές σου Δεν μπορούν αν τους το δείξεις ότι ήταν 10 να σου πουν 30. ” Ωραία τα λες φίλε μου, αλλά για να κάνεις διαπραγμάτευση με τελωνείο ταχυδρομείου, πληρώνεις παράβολο 10€ και απ' ότι ξέρω, σπάνια δικαιώνεσαι.Χαράτσι είναι, που το ρίχνουν αβέρτα στα μικροδέματα τώρα τελευταία(ειδικά Θεσσαλονίκη απ' ότι διάβασα σε διπλανό forum) ! Οκ, μάλλομ θα ρισκάρω από alie, με ελπίδα να τη βγάλω με 3€ επιπλέον μόνο

wrydgj - - Mi Band

Μήνυμα

Προχθές πλήρωσα 3ευρω για δέμα αξίας 7€!Και στην ουρά στο ταχυδρομείο είχε καμιά δεκαριά άτομα για να πληρώσουν τα 3€ για μικρά δέματα όλοι(ένας είχε φάκελο!).Τα 3€ και να τα βάλουν δε με πειράζει, γιατί στο aliexpress παίζει και 17€, αλλά τους φοβάμαι μη το κοστολογήσουν ότι να ναι και πληρώσω κανά 15€

wrydgj - - Mi Band

Μήνυμα

παιδιά, χθες βράδυ μου έφυγε από το λουράκι και κάποιος το πάτησε στο μαγαζί και πλέον ούτε να φορτίσει δεν μπορεί Καταστεναχωρέθηκα φυσικά, γιατί το φοράω πάνω από 10 μήνες και το χρησιμοποιούσα καθημερινά Ξέρετε κάποιο μαγαζί με ευρωπαϊκή αποθήκη(ή να στέλνει τριγωνική) σε λογική τιμή, γιατί με το τελωνείο τελευταία στη Θεσσαλονίκη έχουμε πάρτυ?

• Xiaomi box 3

wrydgj - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Ξέρετε κάνα ευρωπαϊκό μαγαζί-αποθήκη για να πάρω το καινούριο(international version), αλλά με λογικό "καπέλο"? sent from my shamu using tapatalk

• ​Yee Colorful Lightbulb Unboxing and Hands On

wrydgj - - Yeelight

Μήνυμα

Κάθε λίγες μέρες μου βγάζει "device offline" και πρέπει να γίνει reset για να δουλέψει. Τη δουλεύω με το mi home(Google play edition) και κάνω τα updates μέρα από την εφαρμογή, όπως τα προτείνει. Τι παίζει? sent from my shamu using tapatalk