Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.

• Auto redirect

Pigou - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “@Pigou έχεις το redmi note 3 pro special edition; δηλαδή το kate; ” Εχω το kenzo 2015112. Αναβάθμιση δεν κάνει γιατί έτσι κι αλλιώς έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση που βγήκε οπότε έχω τη MIUI 8 Global beta 7.1.5 =============== Ιαν 7th 2017, 1:47am =============== Παράθεση από MIUI_ART: “ Δοκίμασε να πας στις Settings => Applications => Browser και κάνε Διαγραφή - Καθαρισμό δεδομένων. ” Το είχα κάνει αυτό αρχικά και στο browser και στο Facebook και στο chrome. Έκανα delete…

• Auto redirect

Pigou - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Κάθε φορά που ανοίγω κάποια ιστοσελίδα είτε με το mi browser είτε με το chrome αυτόματα με κάνει redirect σε μία άκυρη ιστοσελίδα που δεν μου επιτρέπει να την κλείσω. Το ίδιο πλέον πρόβλημα εμφανίζεται και όταν πατάω σε κάποιο λινκ μέσα στην εφαρμογή του facebook. Έκανα factory reset το σέταρα από το μηδέν και πάλι μου εμφανίζει το ίδιο!!!! Τσέκαρα αν το κάνει μόνο όταν είμαι συνδεδεμένη στο wifi, αλλά το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν είμαι μόνο με τα data. Καμία ιδέα????? Επισυνάπ…