Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Είχα την aroma stable, δοκίμασα και develop και περιμένοντας το miui10 stable σε redmi note 4x δοκίμασα και την 8.11.29 global αλλά θέλω να ξαναβάλω την ελληνική 8.11.29 aroma.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
-
Έκανα και factory reset.
-
Ξεκλειδωτο είναι.. Αλλά πως το περνάω.Προσπαθησα να το κάνω και μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω είχα την ελληνική stable πριν.
-
Source Code (1 line)Απο 8.11.29 global πως πάω σε 8.11.29 ελληνική;
-
Δηλαδή πότε για mido;
-
Περάστηκε καλά σε mido αλλά επειδή θέλω gcam και αναγνώριση προσώπου γύρισα σε 9.5.11 stable όπου δουλεύουν και τα δύο.
-
Με την google camera συνεχίζει το πρόβλημα σε mido.
-
Οκ σε mido αλλά δεν δουλεύει η google camera.Καποια πρόταση για διόρθωση;
-
Μεγάλη η διαφορά στην διαχείριση της μπαταρίας με την 9.5.9.0 στο redmi note 4x(mido). Είμαι στο 60% στη δεύτερη μέρα χωρίς φόρτιση.
-
Σε mido περάστηκε η ρομ μόνο με back-up από twrp και όλα φαίνονται οκ.
-
Το γνωρίζω για την developer απλά ήθελα να δω αν κάποιος ξέρει για την stable και αν όχι να ενημερώσω.
-
[label][/label]Εχω βρει ένα πρόγραμμα για αναγνώριση προσώπου κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής.Αυτό γίνεται μόνο σε root συσκευές.Απλά όταν το εγκαθιστώ στις ρυθμίσεις στην έκδοση του MIUI ενώ έχω την ελληνική stable 9.5.4.0 εμφανίζεται ότι έχω την global 9.5.4.0.Αυτό είναι το αρχείο:Loading site please wait....
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Σε redmi note 4x έχω περάσει κανονικά την ελληνική stable 9.5.4.0 αλλά στην εφαρμογή αναβάθμιση όταν κάνω έλεγχο μου ξαναβάζει την Ρομ για κατέβασμα 1,6 Γιατί συμβαίνει αυτό; Ήδη την κατέβασα άλλη μια φορά πέρα από την αρχική εγκατάσταση.
-
Καλημέρα έχω την 9.5.4.0.global,η μπαταρία έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.Με την Ελληνική 9.5.4.0 θα βελτιωθεί λίγο; Κανένας που δοκίμασε την Ελληνική;