Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ;AΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ.
-
Από global rom stable 9.2.2.0 factory reset και μετά flash την ελληνική aroma 9.2.1.0;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ManolisVardas: “αφου παλια πριν το Update ειχα 4G εκανα Update και εχω 3G με κλειστο wifi και με ανοιχτο 4G δεν κολλαει πουθενα το slot της καρτας sim lel” Η sim που έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα είναι 4g ασχέτως αν είναι slot 1 η slot 2. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε η καινούρια ρομ σε redmi pro μέσω updater κανονικά.
-
Επίσης τώρα πρόσεξα ότι δεν έχει στο μενού LTE μετά την αναβάθμιση σε 7.10.19 στο redmi pro(και όχι απόκρυψη bluetooth). Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Mersey7: “Ερώτηση, σε redmi pro εγκατέστησα την νέα ArΩma. Όλα καλά με την εγκατάσταση ωστόσο μου πετάει συνέχεια ερώτηση για να διαχείριση κλήσεων από το direct service. Τι είναι αυτό;;; Δεν έχω βρει και ενώ το απορρίπτω επανεμφανίζεται. Επίσης να πω ότι αρχικά εγκατέστησα την google camera, ωστόσο η μπροστινή κάμερα έβγαινε αρκετά σκοτεινή και που και που crashαρε, οπότε έγινε επανεγκατάσταση με χωρίς αυτή. Κατά τα υπόλοιπα όλα δείχνουν πολύ καλά.” Ήρθε η ενημέρωση 7.10.19 ARΩΜΑ.Π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από HliasAvg: “Με έτρωγε το χέρι μου και κουμποσα την xtrv Aroma πάνω από την 8.5 stable χωρίς fr. Όλα κομπλέ.” Και εγώ από 8.5.3 πέρασα με Fr Xtrv Aroma σε redmi pro.Γενικά κομπλέ αλλά η μπαταρία έχει πέσει λίγο.Επισης στο bluetooth δεν έχει απόκρυψη συσκευής. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω βάλει την Aroma σε redmi pro.Όλα καλά εκτός από το μήνυμα που μου βγάζει συνέχεια και που βγάζει συνέχεια αναδυόμενα παράθυρα.Τι να κάνω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-