Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Settings - >"Installed apps" στο κάτω μέρος έχει "κουμπί" Defaults, εκεί βρίσκεις προ-επιλεγμένες εφαρμογές για διάφορα καθώς και το launcher
-
Αν έχεις αλλάξει το launcher, επανέφερε το launcher της μαμάς xiaomi & προσπάθησε να αλλάξεις φώτο. Σε εμένα αυτό δούλεψε!
-
Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά! 18/22 έγινα κάτοχος κ εγώ ενός 3s, το πήρα από Ελλάδα -κωτσόβολο-, για δύο μέρες το είχα ανοικτό για να το περιεργαστώ, χωρίς να έχω βάλει την SIM. Αφού πλέον είχα εξοικειωθεί με το MIUI, τρίτη πρωί κάνω την αλλαγή SIM. Όλα καλά μέχρι πέμπτη πρωί, προσπαθώ να καλέσω αλλά νεκρό το τηλ.Το σήμα είναι full κλήση δεν κάνει. Να μην τα πολύλογώ αφού εψαξα στο φόρουμ αλλά και γενικα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα πως είναι ενα αρκετά συχνό(;) θεματάκι για το 3s και μάλλον δεν λύνετα…
-
να' με πάλι... με κάποια νέα.. εκεί που έλεγα πως κάπως είχα αρχίσει να ξεκαθαρίζω τα πράγματα και να μπω στη διαδικασία για Ελληνική ROM άρχισαν τα ωραία.. 8.30πμ κάνω κλήση, έτσι νόμιζα. Νεκρό, ξανά, πάλι τίποτα, μπα λέω... τυχαίο είναι! Κάνω reboot.... και ξανά τα ίδια. Αρχίζω λίγο ψάξιμο στο forum και γενικότερα inet, διαπιστώνω πως αυτό είναι πρόβλημα που εμφανίζεται σε 3s -και όχι μονο-, λύση ..... δεν βρήκα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μπορώ να κάνω κλήσης μόνο αν το "καρφώσω" σε 2G. Αν …
-
και εγώ αυτό θα ήθελα. Απ όσο γνωρίζω - θεωρητικά - με το root χάνεις εγγύηση.σε Σαμσουνγκ και ΧούαΓουέι που είχα πριν είχα κάνει unroot. Εδώ με τη Xiaomi τα έχω λίγο χαμένα ακόμα. Δεν έχω διαβάσει ακόμα κάποιον ξεκάθαρο οδηγό για τι κάνουμε με 3ς που έχει ROM από Ελλάδα. Τουλάχιστον βρήκα πως έχω global version stable καθώς και κλειδωμένο bootloader. Το τι κάνω παρακάτω ..... Χμμμ ακόμα το ψάχνω.... Ελπίζω να βρω άκρη, ή αν κάποιος το κάνει πρώτος να μας δώσει τα "φωτα" του.
-
Χαιρετώ και εγώ όλους στην παρέα! Ήρθα στην κοινότητα της xiaomi με το καινούργιο μου 3s, το αγόρασα από το κατάστημα Ελλάδας, από επίσημη εισαγωγή! Έχω μπερδευτεί σε διάφορα θέματα, έψαξα στο φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα! Απορίες είναι: 1. το 3s, 3s plus, 3s prime τι διαφορές έχουν; έχουν κοινές ROM; 2. Οι οδηγοί για τα κινητά προερχόμενα από εξωτερικό -εννοώ αυτά που δεν είναι από την επίσημη εισαγωγή- δουλεύουν και στα κινητά από επίσημη εισαγωγή; Αυτά για αρχή! Αν μπορεί να βοηθήσει κάπ…