Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 189.

• Παράθεση από PetranEVO: “Καλησπέρα, Βρε ψάχνω από εδώ ,ψάχνω από εκεί πήγα στα downloads και ψάχνω και με πετάει error 404. Δεν ξέρω καν ποια είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει για αυτο το κινητό μου το έφεραν σήμερα για εμένα. Το είχα κάνει update πριν χρόνια,αλλά έιμαι εκτός σκηνής κατεβάσματος , bootrom Κτλ. Έχω το REDMI NOTE 3 / 3GB / 6.0.1 MM29M / MOIUI Global 8.11.22 Beta / Hexa Core /32GB ” Καλημέρα. Ρίξε μία ματιά σε αυτό το thread. MODED MIUI ROMs & TWRP για το RedMi Note 3 PRO (Kenzo…

• Παράθεση από makis1024: “@CrisBalGreece εάν μπορείς ανέβασε στατιστικά μπαταρίας και SOT να δούμε τι ψάρια πιάνει η καινούργια μπαταρία , ευχαριστώ. ” Από ότι είδα σου απάντησαν τα παιδιά.. Πριν προχωρήσεις ελπίζω να πήρες μπακαπ. Επίσης ελπίζω ότι είδες και τις άλλες ρομ που δουλεύουν όλα και απροβλημάτιστα όπως το goodix-fp και είναι έξω στο κεντρικό νήμα. Αν έχεις fingerprint fpc λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις κανέναbug. Καλό φλασάρισμα

• MIUI-11 Transf 11.0.1.0 N Redmi Note 3 Pro kenzo by CBG Φτιαγμένη από σκόρπια sources με όλες τις μεταφράσεις και στημένη με ένα κερνελ που βρήκα εύκαιρο στο net. Υπέρ - Νεότερα sources -build-kernel - Νεώτερα security patches - Πολλές πρόσθετες νέες ρυθμίσεις και features - Συμβατή με G-cameras - Gapps περιλαμβάνονται Κατά goodix-fp Λήψη mega.nz/#!McolxTxR!wPPYFQJochS…DBqQZgy3KRIuQSs7nXqqqUcNE Εγκατάσταση Wipe system.data,cache and dalvik και κάνουμε εγκατάσταση.

• Παράθεση από makis1024: “@CrisBalGreece εάν μπορείς ανέβασε στατιστικά μπαταρίας και SOT να δούμε τι ψάρια πιάνει η καινούργια μπαταρία , ευχαριστώ. ” Εντάξει δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά από την 1 .20 που είχα sot και φόρτιζα 2 φορές τη μέρα.μια χαρά είναι.. Με κανονική χρήση..data wifi κλήσεις browsing fb viber κλπ σε νορμάλ καταστάσεις παίρνω κανένα 4.5 με 5 ώρες ανάλογα τη χρήση των data. imgur.com/gallery/SDUfrOt

• Παράθεση από kostakislarisa: “Το έκανα χθες βράδυ με το twrp του @CrisBalGreece και τη ρομ που έδωσε αλλά δεν κάνει επαναφορά από το mi cloud. Την έχει βάλει κανένας άλλος τη ρομ; ” Καλησπέρα. Τώρα μπήκα γιατί βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο.. εμένα μια χαρά τα έφερε όλα πίσω από το mi cloud.. Εσένα τι σου κάνει?

• Φίλοι και φίλες καλησπέρα σας. Κατόπιν σχετικής συζήτησης με τον @MIUI_ART είπαμε να ανοίξουμε αυτό το θέμα εδώ, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με κάποιες μετασκευασμένες rom και TWRP που βγήκαν για το αγαπημένο μας rn3pro kenzo. Οι ROM είναι εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει από την xiaomi-miui.gr team εδώ για το kate και φέρουν κάποια επεξεργασία από εμένα ώστε να είναι συμβατές με την συσκευή μας και να δουλεύουν όλα (fp)χωρίς bugs. Το τονίζω αυτό ξανά! Δεν είναι δικές μου ROM είναι δουλειά των π…

• Magic WormHole

CrisBalGreece - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.. ΣΚ εν όψη.. υπομονή..

• Παράθεση από kostakislarisa: “Εγώ που έχω την 7.11.16 πρέπει να αλλάξω twrp για να την περάσω ή μπορώ και με το ίδιο; ” Δεν νομίζω να χρειαστεί αλλαγή.. Αφού κι αυτή είναι 6άρα.. Αλλά καλύτερα να σου πουν τα παιδιά εδώ με σιγουριά..

• Kenzo RN3pro TWRP 3.1.1-1 by C.B.G. *Info* Miui Pie and Q compatibility Including Treble vendor partition F2fs compatible Including latest kernel Including advanced tools *Installation* Flash it through your current TWRP without any wipe. Download MEGA -Kenzo 3.1.1-1 TWRP by CBG Screen Shots imgur.com/gallery/5zRs0N6 Credits to geoanto555 for his theme and stuff!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μπράβο Χρήστο... ” Τιμή μου να ακούω αυτά τα λόγια από εσάς. Εμείς πρέπει να λέμε ευχαριστώ, για όλα όσα μας έχετε προσφέρει..

• Καλησπέρα και πάλι.. Βρήκα πάλι σήμερα λίγο ελεύθερο χρόνο και έστησα και ένα TWRP 3.3.1-1 beta συμβατό με MIUI, Pie. Q κλπ.. Επίσης έκανα τις κατάλληλες αλλαγές και patches ώστε να είναι Treble compatible να δημιουργεί δλδ Treble partition και να φλασάρει-διαβάζει από αυτό. Φυσικά έβαλα μέσα πάρα πολλές έξτρα ρυθμίσεις.. Θα ανέβει το βράδυ, μαζί με Screenshots.

• Παράθεση από akkis: “έχω Global Stable 10.2.1.0 (MHOMIXM) που του πέρασα πριν το καλοκαίρι (ήθελα να του έχω την τελευταία επίσημη). Οπότε είχα κλειδώσει και BL και το είχα έτοιμο μήπως το έσπρωχνα. Αλλά το κράτησα τελικά για 2ο. Ευχαριστούμε πολύ πάντως! Τελικά είχα ξεκλείδωτο BL και απλώς έριξα twrp και την ROM σου επάνω και όλα μια χαρά ” Τέλεια! Ωραίο feedback για να ξέρουμε ότι περνάει και από την Global.. Μια διευκρίνιση.. είναι ROM του φόρουμ εδώ.. δουλειά των παιδιών του miui.gr..δεν είν…

• Miui 10 kenzo 9.3.7 rebuild - xiaomi-miui.gr ROM Είναι η τελευταία ROM που έδωσε το φόρουμ εδώ απλά έκανα τις απαραίτητες αλλαγές- fixes για να δουλέψει το fingerprint. Changelog - System updates, patches and fixes - Boot.img - kernel fixes and patches - faster fingerprint libs - Greek translations - System patches for working Theme Manager to GR region Installation Make factory reset or wipe cache, dalvik, data and system and flash ROM. Enjoy... Download MEGA

• Παράθεση από akkis: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Miui 10 kenzo 9.3.14 posted from Kate ” Επειδή έχω μήνες να το κάνω, μπορείς να δώσεις λίγο τα φώτα σου; Ξεκλειδώνω BL και φλασάρω πρώτα TWRP ή δεν χρειάζεται κάτι από αυτά τα 2; ” Γιατί να ξεκλειδώσεις πάλι? Δεν έχεις custom ROM επάνω και TWRP? Μπες απλά TWRP από το power menu η πατώντας το vol up and power κάνε τα απαραίτητα wipes και φλάσαρε..

• Miui 10 kenzo 9.3.14 ported from Kate Changelog - System updates, patches and fixes - All Gapps updated to latest version OpenGapps nano - Boot.img - kernel fixes and patches - faster fingerprint libs - Some MIUI app updates - Greek translations - System patches for working Theme Manager to GR region - Google certified by default Tip. Μέσα στον εσωτερικό χώρο sdcard θα βρείτε στο φάκελο MagiskRoot τον τελευταίο Magisk Manager Kai magisk.zip. για να ρουταρετε αν θέλετε. Installation Make factory …

• Παράθεση από geoanto555: “αν ειχα ακοκη το κενζο θα την εβαζα με κλειστα μάτια.. ” Εμ.. πήγες κι εσύ και τον σκότωσες τσάμπα κι άδικα.. Κι εγώ χάρη σε σένα τον έχω ακόμη..

• Κυρίες και κύριοι καλό σας μεσημέρι. Εχθές είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και έστησα την 9.3.14 από το Kate για το αγαπημένο μας kenzo.. Έκανα όλες τις απαραίτητες μεταφράσεις που έλειπαν και τις απαιτούμενες αλλαγές σε kernel-boot.img και σύστημα και ενημέρωσα και όλα τα Gapps στην τελευταία έκδοση. Fingerprint αστραπή!! Εάν ενδιαφέρεστε θα την ανεβάσω το βραδάκι και την ποσταρω εδώ. Μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα. Αν βρω πάλι λίγο ελεύθερο χρόνο θα προσπαθήσω να στήσω και μια MIUI-11... Για ό…

• Παράθεση από makis1024: “Σημασία δεν έχει τι γράφει ότι είναι , αλλά τι είναι τελικά. Την μέτρησε δηλαδή και την βρήκε 4500 mah; ” Όχι..το ξέχασα..θα δείξει στο μέλλον.. Πάντως από την 4 ετών πεθαμένη δική του προς το παρόν δείχνει να κρατάει πολύ καλά..

• Παράθεση από kostakislarisa: “@CrisBalGreece που βρήκες 4500mAh μπαταρία για το note 3;; ” Εδω..τώρα κατά πόσο είναι..η αλήθεια είναι ξέχασα να την μετρήσω πριν τη βάλω.. Δεν βαριέσαι.. ebay.com/itm/302362643218

• Παράθεση από geoanto555: “Θες να σου στείλω πλακέτα; Εχω κάτι εδώ (μέτριας ποιότητας) Θα πληρώσεις μόνο μεταφορά... Αν ναι στείλε μου Inbox.. ” Γιώργο περάστηκε κανονικά..(διάλεξα οτι πιο "καθαρό" στο μάτι και με την λιγότερη χρήση στο USB.. άλλαξα και την μπαταρία... έβαλα την καινούργια 4500mAh.. Έγινε καινούργιο!! Δεν έχω λόγια και όσα ευχαριστώ και να πω θα είναι λίγα..