Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.
-
RE:
ΜήνυμαΊσως κανένα kernel...Θα δείξει... Χάρηκα που σε είδα εδώ πάντως... Εκεί στα ξένα μας ξέχασες....Παράθεση από Antretng: “ Όλο και κάποια aosp θα κάνεις... :D” Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜπα...κλαιν μαιν.. Τα παιδιά εδώ κάνουν τρομερή δουλειά... Γι αυτό το παρήγειλα... Να βάλω μια Ρομ απο εδώ και να κάνω επιτέλους διακοπές.... :)Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Εκεί που με άφησες...LeMax2....PocoPhonistas... ωσονούπω.... Αφού τους τα δ:σαμε όλα και treble kai pie και Q πάνε να στήσουμε pocophonies τώρα.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πω. Τρομερά νέα. Με κάνεις να βλέπω το poco με άλλο μάτι!!! :D” Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποι…
-
RE:
ΜήνυμαΕκεί που με άφησες...LeMax2....PocoPhonistas... ωσονούπω.... Αφού τους τα δ:σαμε όλα και treble kai pie και Q πάνε να στήσουμε pocophonies τώρα....Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Η κάποιος βάζει ενα μικρο "χερ@κι" βοηθείας... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που σαι ρε Cris? Αγαπημένος dev παιδιά. Στα leco μας είχε σώσει!!!” Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΗ κάποιος βάζει ενα μικρο "χερ@κι" βοηθείας...Παράθεση από Antretng: “Ναι ναι. Αλλά δυστυχώς το μισό xda ή και παραπάνω ήταν εξίσου κωλοφαρδοι :p” Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημερωτικά.... Σε rn3pro μετά το Cloud Fix όλα παίζουν μια χαρά... Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά..
-
Καλησπέρα σε όλους... Πέρασα εχθές καθαρή την 8.11.8 σε rn3pro και όλα παίζουν μια χαρά..και είδα και μετά από 1 χρόνο μπαταρία με 5 ώρες SOT... Να πάω σε 8.11.15 ή δεν είναι μεγάλες οι αλλαγές στις 6.0.1? Έκτος από το cloud app backup που δεν κάνει restore? Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Edit... Ευχαριστούμε για το fix.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PIkachukaki: “Παράθεση από gkalen: “@PIkachukaki Το twrp φταίει , πρέπει να βάλεις παλιότερο , το 3.1.. ” Με Full wipe δουλεψε!! Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν φλασαρα Pie! Αυτα τα encryption μας εχουν σκισει!” Data format και όχι wipe φτάνει..Αλλά τσεκαρε το ποστ του Γιώργου μια στο να γυρίσεις σε παλιότερο TWRP μήπως έχεις θέμα ξανά στην εμφάνιση δεδομένων λόγω encryption ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@CrisBalGreece Απο την 8.11.15 factory reset ... Θα έχουμε αλλαγές σε όλες τις ρομς αυτή τη βδομάδα .. Υπήρξαν προβλήματα με permissions από το source , τα βρήκαμε και κάναμε διορθώσεις , τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στις ρομς από 7.1 και κατω , οι 8 και πάνω δεν έδειξαν κάτι ακόμα αλλά προχωρήσαμε κι εκεί σε διορθώσεις γιατί θεωρω ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν και σ' αυτές ..” Thanks George...Την έχω επάνω 5 ώρες τώρα... 8.11.8 ...σε rn3pro.. όλα παίζουν μια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bas13bou: “Πως παίρνω backup μέσω του twrp?” Πατάς εκεί που λέει backup.. επιλέγεις partitions.. system..data..κλπ.. σέρνεις δεξιά το slider περιμένεις να τελειώσει και είσαι έτοιμος..Μετά συνδέεις το pc και το βάζεις κάπου με το όνομα φακέλου όπως είναι να το έχεις για παν ενδεχόμενο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το χε πάντα αυτό το πρόβλημα ο Κέντζος, δεν του ... πεφτε η μπαταρία του με τίποτα!! :modo:” Όχι βρε εντάξει..το γνωστό bug με το battery percentage που έχουν τα TWRP charger μετά το 3.2.3-0 είναι... Φλάσαρα με 95 πήγε 90 μετά το flash και στην εκκίνηση στο σύστημα είχα 67... έπρεπε να φτάσει στο 67 λοιπόν μέχρι να αρχίσει να πέφτει κανονικά... όλα καλά.. τώρα έχω 63... 1 ώρα και 13 sot αλλά με πολλές εγκαταστάσεις... Προς το παρόν όλα καλά φαίνονται εκτός από μερικά μικρο…
-
Παράθεση από demakhs: “Το πολύ πολύ να χουν στουμπωσει πάλι οι σερβερς των Κινέζων! Γιατί να επαναφέρεις όμως τα αντίγραφα ασφαλείας, κοτζαμ νοήμων ...γάιδαρος? Εγώ ποτέ δεν έχω κάνει επαναφορά, σε κανένα από τα 897 format data που έχω πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Μόνο οι συγχρονισμοί των Mi account, Google account, Google photos κ Viber να δουλεύουν στο φουλ κ ολα τα υπόλοιπα, σ ένα μισαωρακι, είναι περασμένα καθαρά κ ομορφα!! ” Κι εγώ στο max2 ποτέ στα 6543 που μετράω μέχρι σήμερα... ok boss.…
-
Παράθεση από gkalen: “@CrisBalGreece Factory reset ή οποιοδήποτε άλλο clean super dooper , καλύτερα από την 8.11.15 .. ” Ευχαριστώ George..την φλάσαρα και με internal την 8.11.8..πεντακάθαρη..δεν βλέπει cloud sync up και κάνει εφτά χρόνια να κάνει update το gms.. άντε καλά.. πάλι θα παίζω όλη μέρα μου φαίνεται.. Για πες ιδέα..? Να περιμένω να βάλω την 8.11.15? Όεο?
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω σας...ερωτηση...την σημερινη ρομ πρεπει να περαστει με factory reset για το battery drain που υπαρχει ή κανονικα? αν ειναι να βαλω την τεστ ρομ που ποσταρησε ο gkalen...... ” Νομίζω δεν χρειάζεται fr αν έχεις κάνει στην test ” Καλό μεσημέρι..δλδ την περνάω την 11.8 στο rn3pro η να περιμένω την 11.15? Την έχω μέσα ήδη και έλεγα να κάνω ένα super dooper clean installation...internal κλπ....
-
Παράθεση από NasDriver: “Είναι στη σχάρα και ψήνονται Υπομονή ” Να είναι καλοψημένα παρακαλώ....