Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 189.
-
Παράθεση από demakhs: “Ακομα παλευεις με τον κέντζο ρε Χρήστο, τι εγινε τους...Αλέκους, ψόφησαν για ακόμα?? ” Καλησπερούδια κύριε μοντερατόριε.. Μόλις του άλλαξα USB hub του rn3 γιατί με το μαχαίρι το είχα τακτοποιήσει καλά..τώρα λοιπόν βάζουμε και κάτι φρέσκο για να βγει ξανά στον πόλεμο..το lepro3 Kai to max2 μόνο για development.. ξέρεις εσύ.. Αργα ή γρήγορα θα έρθω κι εγώ στην ωραία παρέα μου φαίνεται POCO needs your help to pick the next developers to get the POCO F1! Last month, Xiaomi’s n…
-
Παράθεση από fog: “@CrisBalGreece Καλησπέρα Twrp θα βρεις εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Rom τελευταία η 8.9.20 (είχαν διακοπές μετά στην Κίνα, τώρα θα ξεκινήσουν ξανά) [Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές ” Ευχαριστώ για την απάντηση.. Από το 3.2.1-1 του Γιώργου στο 3.2.3-0 του Γιώργου λοιπόν.. Αύριο και τη Ρομ γιατί τώρα θέλουμε και το τηλέφωνο...
-
Συγχαρητήρια σε όλο το xiaomi-miui.gr TeAm και φυσικά σε όλους τους χρήστες που για άλλη μια φορά στήριξαν το καλύτερο forum του κόσμου.
-
Καλημέρα. 8.248 και συνεχίζουμε.. Καλά αποτελέσματα...
-
Παράθεση από gkalen: “@CrisBalGreece Δε ξέρω τι πρόβλημα είχες με το ξεκλείδωμα αλλά μονο το miunlock ανοίγεις απο'δω και πέρα , όσες φορές και να κλειδώσει .. δεν ξανακλειδωνει βέβαια , εκτός αν γίνουν πάλι αλλαγές στον bootloader ή update σε 7.0 .. ” Καλησπέρα λοιπόν.... Ναι τις έχετε τουμπανιασει τις ρομ και δεν με πάει μετά από Update...... βλέπεις τουλάχιστον του LeMax2 αφήνω και μερικά μαμά μέσα! Συγχαρητήρια για όλα και ευχαριστώ για τις συμβουλές και ελπίζω να τα πούμε και με πμ για την …
-
Παράθεση από geoanto555: “Αχ βρε θα σε δείρω... Αφου ειναι εύκολο... μην το ζορίζεις... Να εισαι καλά φίλε.... ” Ααα δεν γίνεται θα με βάλεις να φτιάξω καμία ρομ που να ξεκλειδώνει τον Bootloader μόνιμα..... Καλή συνέχεια.... =============== Ιουν 12th 2017, 5:24pm =============== Παράθεση από nickkon: “@billylamelo Γενικά ισχύει αυτό που σου είπε ο @Krasdimi απλά κάποιες εφαρμογές έχουν στις δικές τους εσωτερικές ρυθμισεις τη δυνατότητα να αλλάξεις το χρώμα του led. Το έχω δοκιμάσει με whatsapp …
-
Παράθεση από geoanto555: “Αυτό φτάνει για να δεις αν ειναι οκ.. Δεν πιστεύω να έχεις θέμα φίλε.. ” Γιώργο μόλις την φλάσαρα την 7.6.8 και μία από τα ίδια. Έβαλα πρώτα το καινούργιο TWRP που έφτιαξες (πολύ καλό) και έκανα μπακαπ τα πάντα και φλάσαρα με factory reset ............. Κλείδωσε Bootloader και δεν ανοίγει καν το τηλέφωνο ούτε σε recovery μπαίνει . Μόνο σε μένα γίνονται αυτά τελικά.! Υπομονή τώρα κανένα μήνα πάλι να πάρω άδεια ξεκλειδώματος! Καμία άλλη ιδέα? Αν κατεβάσω καμία Global Stab…
-
Παράθεση από George Chorafas: “Γεια σε όλους.Εχω και γω ενα λετω χ800 us εδω και 9 μηνες .Ολα καλα με την official 5.5.011s rooted me kinguser και twrp, μέχρι που χρειάστηκα το ir remote ( δουλευε σε LG tv ) .Επειδη δεν έβρισκα ενα κλιματιστικό προσπάθησα να βαλω απο αλλο letv ποιο νεα εκδοση του ir remote .Το αποτέλεσμα ειναι οτι και αν κανω δεν δουλεύουν οι υπέρυθρες ποια . ” Πέρασε μια τη ρομ Dirty και μην βάλεις kingoroot μακριά.. Εδώ από TWRP χωρίς Wipe πριν και μετά. MEGA
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν νομίζω να σου κλειδώσει αλλά πριν το κάνεις έλεγξε αν έχεις ακόμη την άδεια. ” Γειά σου George και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά θυμάσαι τι έγινε την τελευταια φορά που περίμενα ένα μήνα τον Κινέζο administrator να μου δώσει πάλι έγκριση... Θελω να κανω σκούπα τα πάντα όλα γιατί βλέπω αρκετά lag και το θέλω Clean. Θα το δω από το Account αν μου δίνει δυνατότητα να κατεβάσω το unlock Tool και προχωράω. Στην τελική θα φλασαρω Official Stable με MI flash προκ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από CrisBalGreece: “είμαι οκ ” Είσαι οκ Χρηστάρα... Μόνο factory reset.. ” Thanks George ελπίζω να είσαι καλά γιατί έχουμε και καιρό να τα πούμε. Έμπλεξα με την ανάπτυξη των ρομ για το LEMAX2 το τελευταίο 4μηνο και το κακόμοιρο το rn3 το παράτησα! LeEco Le Max 2 (X820) :: myphone forum
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Μια γρήγορη ερώτηση γιατί την τελευταία φορά κλείδωσε ο Bootloader και περίμενα 29 μέρες να πάρω νέα έγκριση. Για να φλασαρω την τελευταία xtrv dev πάνω από την XTRVbeta1-6.10.20 κάνω μόνο factory reset και είμαι οκ να προχωρήσω ή κάνω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.