Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 189.

• Παίδες τσέκαρα και εγώ με Pc φίλου γιατί δεν είμαι στο δικό μου και όντως Bootloader κλειδωμένος! false σε όλα...Εκτός battery.. Οκ ευτυχώς το βλέπει με το Mi Pc suite και Mi Flash και έχω και την fastboot rom Official china developer και θα κάνω Δευτέρα το τεστ... Είδομεν ... Έτσι είναι όταν απλά κατεβάζεις ΔΕΝ ΤΣΕΚΆΡΕΙΣ και φλασάρεις..... Τα update μου μέσα.... =============== Δεκ 18th 2016, 11:04am =============== Παράθεση από demakhs: “τι εννοείς δεν μπαίνει σε recovery mode, πως γκενγκεν αυ…

• Παράθεση από takisfrag: “Δες πρώτα τον bootloader καλημέρα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Εννοείται πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα. Δεν αγχώνομαι θα έρθει στη ζωή και πάλι αλλά ελπίζω να καταφέρω να πάρω τα πράγματα μου από μέσα όταν με το καλό ανοίξει. Θα δείξει... Ευχαριστώ και πάλι..

• Οκ παίδες. Θα κανω ένα τεστ πρώτα να δοκιμάσω να περάσω TWRP σε fastboot με adb commands μήπως και γλυτώσω αρκετή ώρα... Πάντως πρώτη φορά συμβαίνει μετά από τόσα update και φυσικά ΔΕΝ είχα κάνει backup την rom πριν! Θα δείξει και θα τσεκάρω μόλις ανοίξει με το καλό, που έγινε λάθος... Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα στην ρομ σε rn3 kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα ” Πια ρομ είχες πριν;Δες μήπως κλείδωσε ο bootloader ” 6.11.24 GTRV δεν μπορώ να δω τώρα.. Από Δευτέρα θα είμαι στο Pc μου με όλα τα καλούδια. Το θέμα είναι ότι πρώτη φορά συνέβει και μου μυρίζεται λάθος σύνδεσμος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Άσε που φοβάμαι ότι θα μείνει και από μπαταρία γιατί ούτε φορτίζει πια και ίσα που αναβοσβήνει το κόκκινο Led ότα…

• Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα. Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα της XTRVbeta1-6.12.15(Kenzo) ρομ σε rn3 kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα με ένα υπέροχο brick! Ούτε σε recovery μπαίνει ούτε φυσικά ανοίγει. Ευτυχώς μπαίνει σε fastboot και θα πάω για MiFlash tool να περάσω China fastboot rom που έχω για παν ενδεχόμενο. Ξέρουμε κάτι γιατί έγινε αυτό? Λάθος ρομ που με παραπέμπει σε λάθος σύνδεσμο στο email μου? Πιθανόν... confused.png Screenshot_2016_12_18_00_14_58_598_com_yahoo_mob…

• Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα. Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα στην ρομ σε rn3 kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα με ένα υπέροχο brick! Ούτε σε recovery μπαίνει ούτε φυσικά ανοίγει. Ευτυχώς μπαίνει σε fastboot και θα πάω για MiFlash tool να περάσω China fastboot rom που έχω για παν ενδεχόμενο. Ξέρουμε κάτι γιατί έγινε αυτό? Λάθος ρομ σε λάθος σύνδεσμο σε στο email μου? Πιθανόν... Πάντως έμεινα χωρίς κινητό στα καλά καθούμενα.... Screenshot_2016_12_18_00_14_58_598_com_yahoo_mob.p…

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα . Έχει κανείς θέμα με συγχρονισμό - λογαριασμό καιρού & Mi Home σε rn3 kenzo ? Δεν συγχρονίζει ενώ είμαι κανονικά στο λογαριασμό Mi σε αυτά λέει ελέγξετε την σύνδεση !

• Οκ το είδα αλλά όπως λέει στα παρακάτω ποστ η υποστήριξη init.d υπάρχει ήδη στις GTV/XTRV οπότε θα πάω με χειροκίνητο τρόπο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ ευχαριστώ . Θα προσπαθήσω να γράψω ένα script για να κάνω emulation την sd card και να την δει ως προέκταση του συστήματος ή ως ext4/emulate/1 storage . Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου .

• Ναι.. έτσι ακριβώς.. Τώρα το έβαλα γιατί με τις ρομ download κάθε δύο μέρες γέμισε ο χώρος και του έβαλα μία 64 άρα να αδειάσει αλλά δεν. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ότι ούτε με την Plus έκδοση πάνε. Έβγαζε ένα μήνυμα να επιτρέπεται η εγγραφή στον εξωτερικό χώρο κατά καιρούς αλλά τα έχω δώσει εννοείται όλα τα δικαιώματα. Δεν μου έχει ξανασυμβει... :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα . . γι αυτό δεν τις στέλνει . Screenshot_2016_11_19_20_41_08_882_in…

• Δεν ξέρω γιατί με το που το πήρα αυτήν έβαλα! :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα . Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν δουλεύει το link2sd στο rn3 kenzo μετά την XTRV 6.11.3 ?

• Μπράβο παιδιά . . πολύ καλή δουλειά και σε αυτή την rom rn3 (kenzo ) Screenshot_2016_11_18_22_59_25_578_com_android_s.png

• Παράθεση από iAmLiakos: “@CrisBalGreece Εαν δεν κάνω λάθος, η ειδοποίηση με τα mails γίνεται γενικά για τις XTRV roms είτε stable είτε developer και δεν έχει σχέση με το ποιά εσύ χρησιμοποιείς. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ειδοποίηση για τις νέες roms και εσύ κατεβάζεις όποια σε ενδιαφέρει (όπως εσένα τώρα σε ενδιαφέρει μόνο η developer). Στο προφίλ σου δηλαδή έχεις δηλώσει και GTV Stable αλλά και GTV developer οπότε θα παίρνεις και για τις 2. ” Έχεις απόλυτο δίκιο . . Νόμιζα ότι είχα τικάρει μόνο …

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Φοράω την XTRV 6.11.3 . . ? ? ” γιατί δεν ανεβάζεις ένα screenshot από ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο; ” Έφτασε . . . . Screenshot_2016_11_07_17_52_20_801_com_android_s.png

• Καλησπέρα και από εμένα . Προχθές μου ήρθε mail για το rn3 (kenzo ) και ενώ έχω δηλώσει να παιρνω ενημέρωση για GTV / XTRV μου ήρθε για την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip Φοράω την XTRV 6.11.3 . . ? ? Ρώτησα φυσικά στο σχετικό νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση και επειδή εδώ γίνεται οργ. . . . ος απαντήσεων . . . σας ήρθα !

• Παράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από pavlosGr: “Παράθεση από kbougiouklis: “Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω. ” αν πατησεις πανω στο 'οθονη" εκει αναφερει "χρονος ενεργποποιησης" σε ωρες.λεπτα,δευτερατο ξερω ειναι σχετικο αυτο και αλαζει με την χρηση του καθενα που κανει στην συσκευη του απλα ετσι να ξερουμε στο περιπου , ” Γράφει 6ω5λ34δ 35% και ειμαι απο προχτες το πρωι που αποσυνδεσα τον φορτιστή με 18% ακόμα ” Εδώ και…

• Παράθεση από chris_g: “Ρε παιδιά σε kenzo έχω θέμα το σήμα δεν μένει σταθερό τρελενεται λίγο. Να είναι αυτή ή έκδοση με θέμα ? Ή να φταίει που παλιά είχα προσπαθήσει να πάω πίσω στο lollipop ” Και σε μένα το κάνει . Πρέπει να έχει να κάνει με τα πρόσθετα build.prop Tweaks που έχει για άμεση απόκριση του σήματος . Απλά ψάχνει γρήγορα για την καλύτερη μπάντα που έχει το ποιο δυνατό σήμα και φαίνεται σαν να πέφτει και να ξαναανεβαίνει το σήμα στα τουβλάκια .

• Παράθεση από kostakislarisa: “Εκεί ήταν, πλέον όχι ” Εμένα εκεί εξακολουθεί να είναι !

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή , φύλαγε τα ρούχα σου . Επειδή έχω χάσει επεισόδια , την XTRV την πετάμε πάνω από την GTV χωρίς κανένα πρόβλημα , ” πάνω από GTV πιστευω ότι θα χρειαστείς Factory reset.Γιατί από όσα διάβασα κάποιοι είχαν προβλήματα που την πέρασαν μόνο με wipe cache & dalvik. η XTRV είναι μία υβριδική rom ανάμεσα στις thunder και στις GTV οπότε σου προτείνω FR για σιγουριά. εγώ πάντως με FR δεν έχω κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ενώ κάποια μέλη που την πέρασαν α…