Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 189.

• Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen η εφαρμογή του τηλεχειριστηρίου που έχει πάει στην xtrv; ” Στο φάκελο εργαλεία το μπλε εικονίδιο με τον κύκλο .

• Letv Leeco Le 1 pro X800 US CN version

CrisBalGreece - - Letv

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Ζαχαρώνω σε σημείο καρδιακού επεισοδίου, το Le Max 2 x820.... Το μόνο που με κρατάει είναι η υποστήριξη, και δεν μιλάω μόνο για Ελληνικά που δεν τα χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς, αλλά να ξεφορτωθώ τις κινεζιές από την rom του. Όπως και αυτό interface του ρε γμτ....άμα συνηθίσεις στην miui δύσκολα αλλάζεις εκτός και αν πας σε καθαρό android -που δεν με χάλαγε-. ” Καλησπέρα . Κανένα πρόβλημα . Ήδη έχω φτιάξει και έχω δώσει χωρίς κινεζιές με Ελληνικά την 19s και έχω έτοιμη και τ…

• Προς το παρόν καλά . . rn3 pro (kenzo) Screenshot_2016_11_08_15_11_27_158_com_miui_secu.png Screenshot_2016_11_08_15_11_33_117_com_miui_secu.png Screenshot_2016_11_08_14_39_27_486_com_miui_secu.png

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Δεν έχω ειδοποιησεις στα εικονίδια επιφάνειας εργασίας . FB Yahoo VIBER Κλπ ξέρουμε κάτι ? ” Ρυθμίσεις---> Γραμμή κατάστασης--->Διαχείριση ειδοποιήσεων.Βρίσκεις την εφαρμογή που θες να εμφανίζει ειδοποιήσεις και ανάλογα τικάρεις όσα χρειάζεσαι (Εμφάνιση ειδοποιήσεων,Εικονίδιο εφαρμογής,Αναδυόμενες ειδοποιήσεις,Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος,Led ειδοποίησης) ” Ευχαριστώ . Τα έχω όλα τικαρισμένα ήδη αλλά δεν . . . Μόνο το FB Lite Βγάζει τελικά…

• Καλησπέρα . Πήγα bugtracker αλλά κατάλαβα ότι πρέπει να περάσω από εδώ πρώτα . Έβαλα την ΧTRV 6.11.3 rn3 pro kenzo . Δεν έχω ειδοποιησεις στα εικονίδια επιφάνειας εργασίας . FB Yahoo VIBER Κλπ ξέρουμε κάτι ?Εννοείται έκανα clear data & cache σε όλες τσέκαρα δικαιώματα σε όλες, και επανεκκίνηση αλλά τπτ Έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες ? Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Παράθεση από gkalen: “@CrisBalGreece Το fix είναι μόνο για την 6.11.3 .. Φαντάζομαι όταν εννοεις για μελλοντική χρήση , θα το χρησιμοποιήσεις μόνο στην 6.11.3 αν την ξαναπεράσεις , δεν θα δουλέψει σε άλλη version .. Από το επόμενο update δεν θα χρειαστεί fix ” Φυσικά αυτό εννοώ ! Οποια μου κάτσει καλύτερα . . . με αυτή θα πάω στην . . nougat !

• Ευχαριστώ @MIUI_ART όλα οκ με το fixaki στο build.prop . To ενσωματώνω στη ρομ για μελλοντική χρήση ! edit Πολύ καλή διαχείριση Ram 1,7 -1,9 διαθέσιμη με ενεργοποιημένες FB VIBER WATSUP Chrome με 22 σελίδες ανοιχτές . Συνεχίστε την καλή δουλειά . . .

• Μπράβο και πάλι μόλις την πέρασα κι εγώ από miui update . Μου επανέφερε και τον SU & Dolby Atmos που είχα χαθεί στην 6.10.27 . Όλα καλά ως τώρα . . Screenshot_2016_11_07_17_52_20_801_com_android_s.png Το patch για τα κινέζικα θέματα -ταπετσαρίες που το βρίσκουμε ? Ευχαριστώ

• Παράθεση από gkalen: “FIX zip ΓΙΑ Τα ΘΕΜΑΤΑ στο Kenzo , για την 6.11.3... DOWNLOAD FixTheme Kenzo 6.11.3 Sendspace.com Mobile File INSTALLATION Μπαίνουμε TWRP .. Install το ζιπ .. Reboot system Done , τα θέματα χωρίς κινέζικα .. EDIT Θα φτιαχτεί κανονικά στο επόμενο update .. ” Ευχαριστούμε ! Περιμένω τότε το επόμενο update . Πάντως εγώ με την 6.10.27 δεν έχω κανένα πρόβλημα και το έχω σκίσει επίτηδες για να δω lag αλλά δεν . Πολύ καλή δουλειά παιδιά . . . Μπράβο και πάλι . .

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος και κατέβεις στον πίνακα με τις XTRV θα την βρεις.Στα Downloads θα περάσουμε τις νέες Version σε λίγο. ” Έχεις δίκιο . . Από συνήθεια κοιτούσα στις GTV . . δεν πήγα παρακάτω . . . Άρα να περιμένω την νέα έκδοση?

• Καλησπέρα και από εμένα και καλή συνέχεια στην απίστευτη δουλειά που κάνετε ! Ερώτηση στο rn3 pro (kenzo) δεν βγήκε ακόμα η XTRV 6.11.3 ? Αν ναι δεν την είδα στο νήμα . . Υπάρχει κάποιο λινκ για να την κατεβάσω? Επίσης πάω κατευθείαν από το miui update >install package update και την βάζω ? Έχω τώρα την Miui 8.1 by Xiaomi.eu 6.10.27 | Developer . Ευχαριστώ

• Καλησπέρα . Αν και μάλλον είναι off topic Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που είδα . . Φοράω αυτή Screenshot_2016_11_04_19_42_38_776_com_android_s.png Μου ήρθε mail ειδοποίηση γι αυτή XTRVbeta1-6.10.20 ROM Και βλέπω στο SITE και στο update miui αυτή ? 6.11.3 . . Τι έγινε βρε παιδιά ? Ποιο γρήγορα βγάζετε ρομ και από τις φορές που τρώμε ! Δεν υπάρχετε . .

• Καλησπέρα. Εμένα μου ήρθε mail πριν να ανέβει στο φόρουμ. Το θέμα με τα permissions δεν μου το έκανε πιθανόν γιατί έχω δώσει παντού.. Όντως τρώει περισσότερη Ram από την 6.10.20 αλλά μου φαίνεται ότι έχει λίγο καλύτερο sot! Θα δούμε στις επόμενες μέρες. Κατά τα άλλα προς το παρόν οκ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 79bd57dcb8695032658bc18e8aab21a4.jpg

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Διπλό τάπ για ενεργοποιηση οθόνης ? ” Μπα όχι.. δεν το χει αυτο. ” Οκ . . Να το βάλω τότε στη ρομ που θα φτιάξω . .

• Παράθεση από geoanto555: “Βάλε ένα πιν και μετά θα σου ζητήσει να εισάγεις το δαχτυλικό. ” Ευχαριστώ πολύ ! Επίσης παίζει στην GTV 6.10.20 dtwp ? Διπλό τάπ για ενεργοποιηση οθόνης ? Ευχαριστώ και πάλι . .

• Καλημέρα σε όλους . Μήπως ξέρει κάποιος πως ορίζουμε ως ασφάλεια εισόδου στο rn3 pro το δακτυλικό αποτύπωμα στην GTV 6.10.20 γιατί σαν επιλογές μου βγάζει μόνο αυτές ? Ευχαριστώ . . . Screenshot_2016_11_04_10_00_57_839_com_android_s.png

• Παράθεση από demakhs: “ξεκλειδωνεις-->twrp-->Ελληνική. Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις... Απλά είναι τα πράγματα!! ” Σε ενοχλώ και πάλι.. ξεκλείδωσα κομπλέ στο φτερό έβαλα το TWRP toy mic σύμφωνα με τον οδηγό και μου βγάζει στο TWRP να βάλω κωδικο Enter password?? Τι κάνω εδώ? Έχω τσεκάρει πριν εννοείτε bootloader και ήταν ξεκλείδωτος???

• Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μόλις παρέλλαβα και εγώ...(επιτέλους) rn3 (kenzo) IMG_20161102_104913_bb.jpg και φυσικά αφου φόρτισα 100% ξεκίνησα να δω τι καλό έχουμε.... και ενώ είχα παραγείλει με Official Global Developer, βλέπω αυτό... Screenshot_2016_10_25_09_07_50_907_com_android_s.pngτσεκάρω bootloader και βλέπω κι αυτό... Screenshot_4.png οκ λέω ξεκινάμε.... έκανα αυτά Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ... Μετά κατέβασα-έβαλα αυτή... miui_HMNote3Pro_6.10.13_e9c50217eb_6.0.zip …

• Παράθεση από derveni: “@CrisBalGreece όσα κάνεις να τα βάζουν τα παιδιά στους οδηγούς να τα κατεβάζουμε με την Ελληνική rom. ” Aς κάνουμε πρώτα δοκιμές και τσεκαρίσματα ότι δουλέυουν σωστά με τα πρόσθετα backup (nvram,efs) κλπ και μετά...Ευχαριστώ πάντως...

• Παράθεση από derveni: “@CrisBalGreece Κάνε το μεταγλώττιση Καρνταση στα Ελληνικά. Μπράβο σου πάντως για την προσπάθεια. ” Έχει μέσα 20 γλώσσες και φυσικά Ελληνικά...Ανεβαίνει τώρα με NOUGAT φόντο... TWRP_kenzo2.zip - NOUGAT.. όποιος το βάλει μου λέει... MEGA