Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 189.

• Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις δοκιμές και επισημάνσεις σας. Άλλαζω μία φόντο και το ξαναανεβάζω! Θέλετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Κάποιο φόντο του forum π.χ.? Το λογότυπο xiaomi-mui.gr φαίνεται ή το κρύβουν τα πλήκτρα του TWRP?

• Ας τσεκάρει κάποιος πρώτα ότι δουλεύουν σωστά, και θα φτιάξουμε για όλα τα τηλέφωνα και θα τα ανεβάσουμε...Έχω και για το redmi note 2 (hermes) και φυσικά μπαίνει με τον ίδιο τρόπο. MEGA

• Καλησπέρα σε όλους.. Ακόμα δεν το παρέλαβα το κινητό αλλά έφτιαξα ενα TWRP με το νέο interface _b απο την ΤeamWin και ενσωματωμένο τον νεο SuperSU 2.78, για το Kenzo(RedmiNote3Pro) μπορεί κάποιος να το περάσει να μου πει αν είναι οκ? MEGA Φόντο HELLAS Σαντορίνη MEGA Φόντο Nougat xiaomi redmi note 2 (hermes) MEGA blue MEGA Santorini MEGA nougat Διαδικασία εγκατάστασης 1. Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας. 2. Μπαίνετε στο TWRP. 3. Στο Install επιλέγετε το αρχε…

• Καλησπέρα σε όλους.. Ακόμα δεν το παρέλαβα το κινητό αλλά έφτιαξα ενα TWRP με το νέο interface _b απο την ΤeamWin και ενσωματωμένο τον νεο SuperSU 2.78, για το Kenzo(RedmiNote3Pro) μπορεί κάποιος να το περάσει να μου πει αν είναι οκ? MEGA Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρακάτω: 1. Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας 2. Μπαίνετε στο TWRP σας 3. Στο Install επιλέγετε το αρχείο .zip που κατεβάσατε από το topic 4. Επιβεβαιώνετε την εγκατάσταση σέρνοντας το δάχτυ…

• Letv Leeco Le 1 pro X800 US CN version

CrisBalGreece - - Letv

Μήνυμα

Συνεχίζουμε λοιπόν, γιατί στο αρχικό ποστ ΔΕΝ χωράνε άλλα!! Επίσης όποιος θέλει,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και άλλα πολλά με εικόνες και how to είναι στον οδηγό που έχω εδώ σε PDF μορφή... MEGA --- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ OFFICIAL CN ROM--- Με stock recovery 1.Έχουμε εγκατεστημένη την official (τελευταία LL 13S) .Αν όχι, καλό είναι να βάλουμε πρώτα την 13s με όλα τα wipe εκτός την internal storage και μετά την 17s/18s με τα δύο μόνο wipe. Γιατί για να τρέχει σωστά η marshmallow 17s/18s χρειάζεται στοιχεία από την τελε…

• Οκ Μόλις βρω λίγο χρόνο την κατεβάζω και τα ξαναλέμε εδώ. Το "κακό" είναι ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα το το 3_pro να το δοκιμάσω κι όλας! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

CrisBalGreece - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “βάλτο να φορτίσει με φορτιστή 1ma και δε θα σου φεύγουν έτσι τα mb....είναι γνωστό ότι η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για μεγαλύτερη διάρκεια mb.... :mrgreen:” Καλησπέρα και από εμένα. Συμφωνώ 100%.Φορτιζω με 0,75 amber από Samsung Yang και κρατάει 1+μέρες και αυξάνει φυσικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit :Ξαναδιαβασα προσεκτικά το ποστ! Τα mb δεν έχουν καμία σχέση με την μπαταρία! :p

• Letv Leeco Le 1 pro X800 US CN version

CrisBalGreece - - Letv

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους όσους υπάρχουν ως μέλη σε αυτή την τεράστια και συνάμα υπέροχη κοινότητα. Να ευχαριστήσω τον ADMIN MUI_ART που άνοιξε το section ώστε να περάσω κι εδώ για μέλη και φίλους που θέλουν να έχουν ότι μπορούν περισσότερα από το κινητό τους Letv le 1 pro X800. Υπόσχομαι στις επόμενες ημέρες να μεταφέρω την δουλειά μου από αλλά SITE ώστε να την έχουμε και εδώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για την θερμή υποδοχή! maxresdefault.jpg ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Dimensions: 73.8 x 148.4 x 9.4 …

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από εμένα. Κάνετε φανταστική δουλειά και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος όσο αφορά unpacking roms, editing, cooking, decompile APKs translate and recompile ή επεξεργασία και μετάφραση strings-plurals-public.xml μου λέτε. Επίσης αν θέλετε επειδή είδα το θεματάκι με τον SuperSU 2.78 μπορείτε να μου στείλετε το stock recovery από οποία ρομ θέλετε ή και το ήδη υπάρχον και να ενσωματώσω τον SUPERSU να δουλεύει απευθείας από το TWRP. Γενικότερα …

• Καλησπέρα σε όλη την τεράστια παρέα του φόρουμ. Έκανα 12μηνο donate και ελπίζω να συνεχίσω για τα υπόλοιπα 99 χρόνια που θα έχω Xiaomi... Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και αναμένω τον κωδικό! Όλα καλά ως εδώ.. Αντε να δούμε πότε θα έρθει! Ισχύει για 30 μέρες ο κωδικός από Xiaomi αν δεν κάνω λάθος? Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

CrisBalGreece - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχει και πολύ μάλιστα,,,, Αν το πήρες με unofficial έχει άλλη διαδικασία για να πας σε Ελληνική..” Εγώ χάρη σε εσάς το πήρα με Official Global Dev. Ευχαριστώ πολύ σε όλους που με βοήθησαν να κάνω σωστή παραγγελία και εν καιρό θα τα λέμε στα νήματα. Εννοείται ότι θα κάνω Donate για VIP members και θα βοηθήσω όσο μπορώ στην ανάπτυξη των Ελληνικών rom για όλα τα Xiaomi! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω απο geekbuying το παρηγγειλα.Πιστευω δεν εχει και πολλη σημασια η εκδοση που θα φοραει,απο τη στιγμη που θα ειναι οντως kenzo και οχι kate.Σκοπευω να περασω την ελληνικη. Το είχε 171 και χωρίς δώρα! Ευχαριστώ όλους σας.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Όλα πάνω κάτω ίδια τιμή το έχουν.. Vickmall, yeso521, gearbest, geekbuying (στέλνει με unofficial), όπου το βρεις πιο φθηνά, χτυπα το.” Καλορίζικο! kenzo γκρι χρώμα, από vickmall.com με θήκη, σιλικόνη, tempered glass +gifts =161€. Θα τα πούμε σύντομα... ελπίζω! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπα όχι... Η 800 - b20 είναι του kate.. Αυτό είναι το kenzo... Είπαμε ... δεν έχει china rom το kate,.. Πάρτο με developer... όποια θέλεις.. ” Άψογα! Παραγγελνω. Είπα και πιο πάνω... Θα σας πριξω λίγο αλλά θα πάρω Kenzo! Αυτό? Που είναι και DE στοκ και θα έρθει πιο γρήγορα? XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Zoll FHD Bildschirm Android 5.1 4G LTE Smartphone Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Μπα, δεν θα το λεγα... :chinese:” Μπα? Η 40αρα δεν είναι μόνο στο kate? :p Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το άξιζες το like σου.. Πάρτο με το καλό και θα δούμε τα πάντα στο αντίστοιχο "θέμα"..” Οκ λοιπόν! Είμαι εδώ Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery βλέπω αυτό Offical DEV CN rom(only have Chinese and English,can not remove all chinese apps,support OTA update),customers want to install Greek rom when they recieve the phone,so they must install the offical dev rom first ,then to unlock boatloa…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μια συμβουλή μόνο..... Το κενζο δεν ειναι LETV....” Οκ. Δεκτή! Πιστεύω θα είναι όλα πιο εύκολα γιατί υπάρχει αυτή εδώ η Τεράστια κοινότητα για υποστήριξη! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παρε Κενζο βρε.... Έχουν ασχοληθεί και πολλοί με το κινητό.... Θα γουστάρεις κ όλας...” Επιτέλους! :p Παραγγέλνω μόλις το βρω και τα λέμε μόλις παραλάβω! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk