Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• αφου βλεπω απο το κινητο χωριs να ανοιξω το firewall η δεν εχει σχεση.οσο για το update λεμε για το vlc και αν ναι αν εχει καποιοs την εκδοση που παιζει η να μου την πει και θα την βρω.ευχαριστω.

• καλησπερα ολα καλα με το κινητο την βλεπω μια χαρα αν γινεται και μια βοηθεια και για τον υπολογιστη εκανα αυτο που λεει στην πρωτη σελιδα για το vlc Έτσι ανοίγουμε το VLC και επιλέγουμε “άνοιγμα δικτύου” και γράφουμε τη διεύθυνση: rtsp://IPADDRESS:554/ch0_0.h264 Όπου IPADDRESS είναι η ip της κάμερας τοπικά.αλλα τιποτα αν γινεται ενα λινκ που να λεει ακριβωσ τι να κανω .ευχαριστω εκανα και με το ispyconnect αλλα τιποτα.

• καλησπερα εφτασε και η δικια μου καμερα αλλα μαλλον θα την παρω στα χερια μου απο δευτερα τωρα πιο προγραμμα θα κατεβασω για αρχη το Smart Home η το XiaoYi Camera σιγουρα για τα ελληνικα μιλαμε.αν καταλαβα μονο την ελληνικη εφαρμογη καταβαζουμε και σαν δευτερη ερωτηση δηλαδη απο το ρουτερ αν βρω την ip μπορω απο το vlc να βλεπω και απο υπολογιστη.ευχαριστω πολλη

• RedMi 1S

Polis Amanatidis - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

εβαλα την Stable και ειμαι μια χαρα οσο για το λαθοs του copy&paste που εκανα και γραφει οτι εχει για το CWM Recovery και ακομα ενα λαθοs ακομα αν δεν κανω λαθοs εχει MIUI V6 και οχι MIUI V5.ευχαριστω

• RedMi 1S

Μήνυμα

ευχαριστω αν παω τωρα απο Stable στην Developer τι κανω και αν δεν μου αρεσει κατι πωs παω πισω σε Stable.ευχαριστω

• RedMi 1S

Μήνυμα

καλησπερα εχω το RedMi 1S και πρεπει να εχω πανω την 4.3 και εκδοση 50 αν δεν κανω λαθοs να βαλω την RedMi 1S => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable_6.5.0.zip (MIUI V5) (CWM Recovery + ROOT) και αν ναι θα την βαλω με τον απλω τροπο την πεταω μεσα στο κινητο και κανω αναβαθμιση η να βαλω την RedMi 1S 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_GTV-5.9.1.zip (V7 Developer - Root - CWM Recovery) και αν ναι αυτην με ποιο τροπο και λεμε τωρα αν δεν μου αρεσει κατι πωs γυρνεμε πισω ευχαριστω

• ευχαριστω καλωs σαs βρηκα