Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Προβληματα με mi4i

adrenaline - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

ειναι το έχω βαλει

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

βοηθηστε με λιγο παιδια σας παρακαλω προσπαθω να φλασαρω την ελληνικη. ειμαι στο βημα εδω fastboot boot MiRecovery_ferrari.img μολις το γραφω μου λεει cannot load fastboot boot MiRecovery_ferrari.img no such file

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

mallon εγινε η μαλακια περαστηκε το update kai einai sta αγγλικα den ua eprepe na einai στην ελληνικη εκδοση?επισης μου σβηστηκαν τα παντα

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

βασικα καταφερα να φτασω μεχρι το σημειο που λεει fastboot απο εκει και περα δεν κανει τπτ κολαει σε λειτουργια fastboot kai menei εκει πως φλασαρω την νεα εκδοση?

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

to εχω κανει και αυτο. το προβλημα υποθετω ειναι edo MiPhone2015731.exe - Google Drive το κατεβαζω αλλα μολις κανω εγκατασταση μου λεει οτι το προγραμμα δεν εγκατασταθηκε σωστα

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

καλημερα,τελικα το τηλεφωνο ξαναφορτιζει κατι πρπεπει να ειχε πιασει στο usb μεσα προσπαθω να φλασαρω ελληνικη ρομ αλλα δυστηχως δεν το αναγνοριζει μου λεει επισης οτι οι drivers δεν εγκατασταθηκαν σωστα

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

καλησπερα ξεκινησα να κανω φλας αλλα δυστηχως δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο μολις το συνδεω στον υπολογιστη.....παει για σουτ

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

καλησπερα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση.λοιπον η εκδοση ειναι miui global 7.1 stable 7.1.1.0 (lximick) απο ελλαδα το πειρα μολις βγηκε σττο σκρουτζ συγκεκριμενα στο vnp

• Προβληματα με mi4i

Μήνυμα

Καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθεια σας,ειμαι κατοχος xiaomi mi4i εδω και 7 μηνες.δυστηχως δεν ειμαι ικανοποιημενος με το τηλεφωνο. Αρχικα θα ηθελα μια βοηθεια οσο αναφορα τις καρτες sim .εχω 2 καρτες μια vodafone και μια whats up.το τηλεφωνο ειναι προεπιλεγμενο στην vodafone.καθως λοιπον συνομιλω στα μηνυματα καθε 3 με 4 μηνυματα γυρναει στην αλλη καρτα την. Whats up μονο του χωρις να το επιλεγω εγω.δυστηχως ειναι πολυ εκνευριστικο και μ χρεωνει την whats up χωρις λογο διοτι η βονταφον ειναι συν…