Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “additional settings - button and gesture shortcuts - navigation buttons Έχω dev και δεν ξέρω σε εσένα... Try it” το δοκίμασα, καμμιά διαφορά τις ίδιες λειτουργίες έχουν τα κουμπιά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
back button
Μήνυμαπώς μπορώ ν αλλάξω την συγκεκριμένη λειτουργία, ώστε το back button να είναι αριστερά στην θέση του κουμπιού παρασκηνίου σε redmi note 4; έχω σταθερή ρομ 8.5.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bug situation
Μήνυμαευχαριστώ, θα το κοιτάξω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bug situation
Μήνυμααυτά τα κολλήματα με τις ειδοποιήσεις πάνω στην μπάρα, πώς τα αντιμετωπίζετε; εξηγούμαι, ρυθμίζω κάποιες εφαρμογές με το που ενεργοποιώ το κινητό, να εμφανίζονται στην μπάρα. έλα όμως που δεν ακούνε και πρέπει να τις ανοίγω πρώτα και έπειτα εμφανίζονται σα να μην συμβαίνει τπτ. έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται. μέχρι που τις κλειδώνω στο παρασκήνιο και πάλι τα ίδια καμμιά ιδέα για άλλη τακτική, ώστε να δουλεύει αρμονικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λιστα επαφών
Μήνυμααν σέταρες με λογαριασμό Google, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και μόνο με την εγκατάσταση της εφαρμογής,εισαγωγή αριθμού, θα ήσουν φυσιολογικά. για whatsup δεν γνωρίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
update
Μήνυμαέχω το redmi note 4 mtk με miui 8.2.1.0 σταθερή και έκδοση android 6.0 είμαι πίσω σε αναβαθμίσεις? να είστε καλά για τις απαντήσεις σας
-
διπλά sms
Μήνυμαδεν γίνεται τπτ,άστο τα χω πάρει.όλα καλά με το σετάρισμα εκτός απ τα sms και την στοκ εφαρμογή του τηλεφώνου
-
διπλά sms
Μήνυμαάσε,υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα.βασικά,αναφέρομαι σε τρίτη εφαρμογή,απλώς όταν είχα ενεργοποιημένο και τον mi account,τα sms που αντάλλασσα με κάποια επαφή,χώριζαν στα δύο και εξηγούμαι ότι αυτά που έστελνα τα έβλεπα στην δική μου επαφή και αυτά που μου έστελνε ήταν στην δική του επαφή.αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.καλημέρα,επίσης
-
διπλά sms
Μήνυμαέχω το εξής θέμα,όταν μου στέλνει κάποιος sms έρχεται διπλό.πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις.ξεκαθαρίζω,χρησιμοποιώ μόνο τον λογαριασμό της google,μιας και αποσυνδέθηκα απ τον mi account αυτά τα εύκολα σήμερα ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ίσως θα έπρεπε να επιλέξεις τον συγχρονισμό των επαφών μόνο από έναν λογαριασμό και όχι από 2. Πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε Gmail ή το Mi account. Αν είναι ενεργοποιημενος ο συγχρονισμός και από το Gmail και το Mi account, τότε το αποτέλεσμα είναι να έχεις διπλοεγγραφες. :D” πριν αποσυνδέθηκα από τον miui λογαριασμό μου και η κατάσταση είναι ίδια. είμαι με τον Google και πάλι τπτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
διπλές επαφές
Μήνυμακοίτα να δεις, στο Gmail έχω 2-3 επαφές που στην εφαρμογή τις έχει ενσωματώσει σε άλλες επαφές. υποτίθεται ότι ο συγχρονισμός γίνεται με το Gmail, πώς γίνεται να είναι διαφορετικά; και με τα sms τί φάση; σπάει κάθε επαφή στα δύο, στην μία έχει αυτά που μου στέλνει και στην άλλη αυτά που στέλνω. γιατί τα διαχωρίζει και πώς μπορώ να τα ενσωματώσω σε κάθε επαφή ξεχωριστά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
διπλές επαφές
Μήνυμασταθερά πατημένο ανοίγει το παρασκήνιο και τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές αυτό το κάνω ενώ είμαι μέσα στις επαφές
-
διπλές επαφές
Μήνυμαπατώντας αυτό το κουμπί Ξ,δεν ανοίγει μενού,αλλά το παρασκήνιο δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες
-
διπλές επαφές
Μήνυμαπαρατήρησα,ότι οι επαφές μου δεν συγχρονίζονται σωστά με το gmail και τις εμφανίζει διπλές όταν κάνω αναζήτηση στην εφαρμογή επαφών (όχι της xiaomi) ή έχει συγχωνεύσει μερικές χωρίς να υπάρχει λόγος.έκανα αποσύνδεση απ τον mi λογαριασμό μου,αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση.μάλλον,για τον ίδιο λόγο και στα sms που ήταν όλα μπερδεμένα,εμφάνιζε 2 φορές κάθε εισερχόμενο μνμ και επίσης,έσπαγε την ίδια επαφή στα δύο,καθώς στην μία έδειχνε τα εισερχόμενα sms και στην άλλη αυτά που έστελνα εγώ.γι αυτό…
-
μεταφορά sms
Μήνυμαπρώτον,θεωρείς ότι η εφαρμογή sms της google μπορεί να μην είναι συμβατή με την miui και γι αυτό δεν μου δείχνει όλα τα μηνύματα? δεύτερον,τί εννοείς το mybackup pro είναι επικίνδυνη εφαρμογή και μπορεί να αντιμετωπίσω προβλήματα?υπάρχει δυνατότητα αν πειράχτηκε κάποια ρύθμιση π.χ.? να είσαι καλά,ευχαριστώ
-
μεταφορά sms
Μήνυμαόπως έγραψα πριν,το έκανα ήδη και ενώ έχω επιλέξει την εφαρμογή που θέλω,δεν τη δέχεται μάλλον και η κλήση γίνεται με την εφαρμογή του νοτε 4
-
μεταφορά sms
Μήνυμααγαπητέ nas δυστυχώς,δεν βρήκα λύση για κανένα απ τα ερωτήματά μου,αν και στην περίπτωση της εφαρμογής τηλεφώνου,ενώ άλλαξα τις προεπιλεγμένες εφαρμογές και επέλεξα την αγορασμένη που είχα και στο προηγούμενο κινητό (dw contacts and phone),όταν κάνω κλήση,μου ανοίγει πάλι την προεγκατεστημένη της xiaomi.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,μέχρι και διακοπή λειτουργίας της μαμά εφαρμογής έκανα και τπτ δεν αλλάζει. όσο για τα sms,ενώ χρησιμοποιώ κανονικά την messages google,όλα τα μνμ είναι αποθηκευμένα στην…
-
μεταφορά sms
Μήνυμαπροχθές,απέκτησα την 1η συσκευή xiaomi redmi note 4 mdt και έκανα την μεταφορά αρχείων και δεδομένων με την εφαρμογή my back up pro.όλα έγιναν σωστά,εκτός απ τα sms τα οποία αποθηκεύτηκαν στη μαμά εφαρμογή της συσκευής και όχι στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό το ερώτημά μου είναι,ποιός τρόπος υπάρχει να μεταφέρω τα μηνύματα στην εφαρμογή που θέλω,δλδ στην android messages της google? επίσης,το κινητό χρησιμοποιεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή τηλεφώνου,ενώ εγώ θέλω να λειτ…