Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
την πρωτη φορα οχι αλλα την δευτερη ναι.το θεμα ειναι οτι πριν απο λιγο hardbrickara το κινητο αλλα ευτyχως το επανεφερα αλλα και παλι χωρις να πιανει gps η ρομ που εβαλα τωρα ειναι η kenzo_global_images_V7.2.5.0.LHOMIDA και δεν εχει καν ελληνικα.Εχω την εντυπωση οτι μπορει να φταιει hardware αλλα στην αρχη ειχε μια χαρα gps
-
Κακο σημα σε redmi note 3 pro σε αναφορα στο παραπανω ποστ θα ηθελα να αναφερω ενα νεο προβλημα.Το gps δεν πιανει καθολου σημα.Δεν ξερω ακριβως απο τι.Εκεινη την ωρα εκανα διαφορα προσπαθησα να περασω το modded google paly store οπου και απετυχα αλλα επαιζα και pokemon go και οταν η μπαταρια επεσε κατω απο το 20% σταματησε να δουλευει το gps εκανα τα παντα για να το ξαναλειτουργησω αλλα ματαια.Φλασαρα παλι την ελληνικη ρομ κενζο unofficial ομως το προβλημα παραμενει.
-
παιδια εγώ πήρα το redmi note 3 pro μου και αφού έκανα φλασ την ελληνική ρομ το gps σταμάτησε να λειτουργεί όχι κατευθείαν αλλά όταν έπεσε κάτω από 20% μπαταρία δεν άφησε το πόκεμον go να δουλέψει και αφού πήγα στην ασφάλεια για να πατήσω χωρίς περιορισμούς δεν έγινε τίποτα.τώρα όλες οι εφαρμογές δεν πιάνουν gps είναι σαν να μην εχω. Ξαναεκανα factory reset και πέρασα ελληνική unofficial rom αλλά τιποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
-
Αγόρασε πριν 5 μέρες το κινητό redmi note 3 pro και αφού έβαλα ελληνική ρομ πήγα να βάλω το modded playstore αλλά με την installer apk αλλα απετυχα και μετά ανοιξα λίγο το πόκεμον όταν είχα χαμηλή μπαταρία και από τότε δεν βρίσκει σήμα gps πουθενά. ξαναεκανα flash ελληνική ρομ αλλά τίποτα είναι σαν να μην έχει gps.όποιος είναι γνώστης ας βοηθήσει.ευχαριστω
-
Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανετε στη σελιδα.Θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω 5 μερες απο την ημερα που πηρα το xiaomi redmi note 3 pro μου.Δεν εχω καλο σημα δικτυου και μερικες φορες το ιντερνετ κλεινει μονο του.Για το σημα του δικτυου αρχικα σε σημεια με χαμηλο σημα δεν πιανει καν ενω αλλα κινητα πολυ παλαιοτερα πανε 4G και 3G σφαιρα ενω σε σημεια με 4G πολλες φορες κανει πολλα σκαμπανευασματα απο 4g σε Ε κ.α.Οποιος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα…