Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.

• Αναβαθμιση

SeRGiOPaOk4 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια οταν ειχα πρωτοπαρει ειχα περασει μια ελληνικη stable εκδοση, πιο συγκεκριμενα την 8.0.1.0, ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να βαλω μια και καλη τη τελευταια ελληνικη stable και οσο γινεται να επαναφερω το κινητο στη κατασταση που το εχω τωρα πιο γρηγορα και ευκολα.. Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Βιαστηκα να ποσταρω.. μολις εψαξα λιγο στο google εβγαλα ακρη.. οι 72 ωρες ειναι αναγκαστικες;

• Εγω που εκανα νεο λογαριασμο και δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη τι πρεπει να κανω για να μου βγαλει αυτο με τις 72 ωρες; και μενα κολλαει στο bound

• Αγορα μπαταριας

Μήνυμα

Για προληπτικους λογους θελω να κανω μια αγορα εξτρα μπαταριας ετσι να βρισκεται ουτως ωστε αν το κινητο αντεξει και το προδωσει η μπαταρια του να την αλλαξω. Και επειδη ισως οταν γινει αυτο να μην πωλουνται ως τοτε οι συγκεκριμενες μπαταριες θελω να τη παρω απο τωρα. Το θεμα ειναι οτι οτι εψαχνα πριν κατι μηνες απο διαφορα σιτε αγορων μερικες μπαταριες ειχαν και καποιες λωριδες κολας οι οποιες σταθεροποιουν τη μπαταρια στη θεση της, πλεον δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο προιον παρα μονο τη μπατα…

• Καλο μηνα και καλη επιτυχια σε ολους

• Παράθεση από mixaliscy: “Μιλάς για διαδίκτυο ή Ελλάδα? Αν μιλάς για το δεύτερο γράψε πόλη ” Οποιο εχει τη καλυτερη τιμη. Θεσσαλονικη

• Καλησπερα,τυχαινει κανενας να ξερει κανα μαγαζακι για να προμηθευτω ανταλακτικα για τη συσκευη μου;

• Mobile Internet σε RN3 pro

Μήνυμα

Χωρίς να ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω, πάνε στις πληροφορίες τηλεφώνου πάτα 5-6 φορές τη χωρητικότητα του τηλεφώνου σου στο επόμενο μενού διάλεξε ανάλογα ποια σιμ θες να δεις το σήμα της και λίγο πιο κάτω θα δεις ορισμός προτιμωμενου τύπου δικτύου εκεί διάλεξε τι θες άμα θες μόνο 4G διάλεξε LTE, το WCDMA είναι το Η+ ελπίζω να σε βοήθησα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Πρόβλημα hardware!

Μήνυμα

Ευχαριστώ οποιαδήποτε έκατσε και ασχολήθηκε με το πρόβλημα μου είτε βοηθησε πολύ ή λίγο και πάλι χίλια ευχαριστώ καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ όλα Καλό σας βράδυ

Μήνυμα

ελα μωρη τρελα δουλεψε!!!! αν και δεν το περιμενα ευχαριστω πααααρα πολυ

Μήνυμα

μπα οχι νταξει κομπλε.. τωρα τελειωνει και το rebbot αντε να δουμε γιατι δεν παιζει να το εστελνα πισω μονος θα το ανοιγα..

Μήνυμα

σωστος δεν το θυμομουν.. αλλα πες μου λιγο τι ακριβως σνηνουν αυτες η cache? εφαρμογες θα μεινουν?

Μήνυμα

Βρε εγω την εβαλα αλλα αφου σου λεω δεν λειτουργει το power button...ξερω πως θα εμπαινα υπο κανονικες συνθηκες

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε έναν καθαρισμό cache & dalvik art cache από το TWRP ” και πως θα μπω;

Μήνυμα

4c5c8c762dc44f579208868e247cf14e.png Oριστε.. Καταρχας θελω μια αμεση λυση στο θεμα reboot εκτος σπιτιου εαν ξερει καποιος κανενα τροπο.

Μήνυμα

Ενώ το κινητό δούλευε άψογα δεν έχει πέσει δεν έχει πάθει το παραμικρό ξαφνικά δεν δουλεύει το power button και το Volume - . Και πριν από λίγο μου έκανε κάτι κολπακια με τον φορτιστή δεν φόρτιζε αλλά ένιωσε μετά από λίγο.. Τώρα το θέμα μου είναι να το στείλω πίσω Κίνα? Να το προσπαθήσω μόνος να το ανοίξω? Να ρωτήσω τη quest? Ή χάνω την εγγύηση? Βοήθεια γιατί το χρειάζομαι το κινητό σε καθημερινή βάση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Aurumnus: “Μία φορά μου έπεσε το κινητό και από τότε το φλας έχει μία κιτρινοπορτοκαλί απόχρωση, δεν είναι τελείως λευκό. Τι μπορώ να κάνω; ” Το κινητο εχει διπλου τονου φλας δεξια-αριστερα ειναι διαφορετικα.. μηπως ειναι απλα η ιδεα σου;

• Παράθεση από makis1024: “Προς το παρόν δεν μπορώ να σου απαντήσω, πούλησα το παλιό μου και είμαι σε αναμονή άφηξης του rn3pro. ” και γω ενα 2ο εχει αργησει κι ολας.. τελος παντων πρεπει να το ελυσα το θεμα μου αυτο με το proxy ηταν..

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Παράθεση από makis1024: “Σε άλλον browser δηλ. Φορτώνει; proud member of xiaomi miui gr ” δεν φορτοωνει στον default browser, chrome, what's up, winbank κα ισε κατι αλλες.. ενω παιζει κανονικα youtube otetv fb messanger viber ” Δοκίμασε να κάνεις εκαθάριση δεδομένων στις ρυθμίσεις κατ' αρχήν σε μια συγκεκριμμένη εφαρμογή π.χ στον stock browser που δεν σου δουλεύει, εάν δουλέψει κάνε το σε όλες τις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα. proud member of x…

• Παράθεση από makis1024: “Σε άλλον browser δηλ. Φορτώνει; proud member of xiaomi miui gr ” δεν φορτοωνει στον default browser, chrome, what's up, winbank κα ισε κατι αλλες.. ενω παιζει κανονικα youtube otetv fb messanger viberforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19899/