Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια οταν ειχα πρωτοπαρει ειχα περασει μια ελληνικη stable εκδοση, πιο συγκεκριμενα την 8.0.1.0, ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να βαλω μια και καλη τη τελευταια ελληνικη stable και οσο γινεται να επαναφερω το κινητο στη κατασταση που το εχω τωρα πιο γρηγορα και ευκολα.. Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΒιαστηκα να ποσταρω.. μολις εψαξα λιγο στο google εβγαλα ακρη.. οι 72 ωρες ειναι αναγκαστικες;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕγω που εκανα νεο λογαριασμο και δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη τι πρεπει να κανω για να μου βγαλει αυτο με τις 72 ωρες; και μενα κολλαει στο bound
-
Αγορα μπαταριας
ΜήνυμαΓια προληπτικους λογους θελω να κανω μια αγορα εξτρα μπαταριας ετσι να βρισκεται ουτως ωστε αν το κινητο αντεξει και το προδωσει η μπαταρια του να την αλλαξω. Και επειδη ισως οταν γινει αυτο να μην πωλουνται ως τοτε οι συγκεκριμενες μπαταριες θελω να τη παρω απο τωρα. Το θεμα ειναι οτι οτι εψαχνα πριν κατι μηνες απο διαφορα σιτε αγορων μερικες μπαταριες ειχαν και καποιες λωριδες κολας οι οποιες σταθεροποιουν τη μπαταρια στη θεση της, πλεον δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο προιον παρα μονο τη μπατα…
-
Καλο μηνα και καλη επιτυχια σε ολους
-
Χωρίς να ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω, πάνε στις πληροφορίες τηλεφώνου πάτα 5-6 φορές τη χωρητικότητα του τηλεφώνου σου στο επόμενο μενού διάλεξε ανάλογα ποια σιμ θες να δεις το σήμα της και λίγο πιο κάτω θα δεις ορισμός προτιμωμενου τύπου δικτύου εκεί διάλεξε τι θες άμα θες μόνο 4G διάλεξε LTE, το WCDMA είναι το Η+ ελπίζω να σε βοήθησα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενώ το κινητό δούλευε άψογα δεν έχει πέσει δεν έχει πάθει το παραμικρό ξαφνικά δεν δουλεύει το power button και το Volume - . Και πριν από λίγο μου έκανε κάτι κολπακια με τον φορτιστή δεν φόρτιζε αλλά ένιωσε μετά από λίγο.. Τώρα το θέμα μου είναι να το στείλω πίσω Κίνα? Να το προσπαθήσω μόνος να το ανοίξω? Να ρωτήσω τη quest? Ή χάνω την εγγύηση? Βοήθεια γιατί το χρειάζομαι το κινητό σε καθημερινή βάση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Παράθεση από makis1024: “Σε άλλον browser δηλ. Φορτώνει; proud member of xiaomi miui gr ” δεν φορτοωνει στον default browser, chrome, what's up, winbank κα ισε κατι αλλες.. ενω παιζει κανονικα youtube otetv fb messanger viber ” Δοκίμασε να κάνεις εκαθάριση δεδομένων στις ρυθμίσεις κατ' αρχήν σε μια συγκεκριμμένη εφαρμογή π.χ στον stock browser που δεν σου δουλεύει, εάν δουλέψει κάνε το σε όλες τις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα. proud member of x…