Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “σκεψου με αυτο το σημα βλεπει OTE TV Go.. οποτε ασχετα απο την ενταση του σηματος η ταχυτητα ειναι κομπλε.. αλλο ειναι το θεμα.. Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο κινητο το οποιο ειναι αρκετα εκνευριστικο.. ” Τέλος πάντων, εγώ θα το δοκίμαζα σε ποιο ισχυρό σήμα και με σίγουρη παροχή internet καθώς επίσης και με data. Όποιο και να είναι το πρόβλημα είναι τοπικό της συσκευής και όχι του μοντέλου. Στο δικό μου RN3P το WiFi του σκοτώνει και πο…
-
Παράθεση από soulg: “Στη συγκεκριμένη φωτό δεν βλέπω να έχεις σήμα στο WiFi. Έχεις κλειδώσει σε κάποιο δίκτυο αλλά το σήμα του είναι ανύπαρκτο. Επίσης τα data είναι εκτός. Δοκίμασε να συνδεθεις σε ποιο ισχυρό WiFi και κάνε δοκιμή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκεψου με αυτο το σημα βλεπει OTE TV Go.. οποτε ασχετα απο την ενταση του σηματος η ταχυτητα ειναι κομπλε.. αλλο ειναι το θεμα.. Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο κινητο το οποιο ειναι αρκετα εκνευρισ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “ρε παιδια επειδη εχω χασει τη μπαλα με τις εκδοσεις.. ποια ειναι η τελευταια; ή τελος παντων η καλυτερη απο αποδοση και σταθεροτητα; επισης stable ή developer; ” Δύσκολη ερώτηση κάνεις ο κάθε ένας το βλέπει από την δική του πλευρά αυτό ,αν θες όμως σταθερότητα και να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα τότε stable, αν θες δοκιμές developer Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οποτε παω στην V8.0.1.0 σωστα; ειμαι στην V7.5.1.0 ακολουθαω αυτ…
-
Screen MIrrorring
Μήνυμααλλος τροπος συνδεσης; γιατι δεν εχω σμαρτ..
-
Screen MIrrorring
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια.. Γνωριζετε εαν ειναι δυνατη η μεταφορα εικονας του κινητου μας στην τηλεοραση μας; εαν ναι με ποιον τροπο; οσο γινεται για καλυτερη αποδοση π.χ. ενσυρματα..
-
Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο και δεν ξερω αν μπορω να το λυσω.. το κινητο φοραει την Ελληνικη stable 7.5.. Το προβλημα ειναι το εξης.. εαν δεν εχω καλο σημα για τα ΜΒ ή εαν δεν ειναι καλ οτο σημα του wifi δεν επαρκει το ιντερνετ για καποιες εφαρμογες ενω αλλες πανε νερο καποιες δεν ανταποκρινονται με τιποτα.. π.χ. ο chrome, winbank(πειραιως) youtube και κατι αλλες δεν φορτονουν καθολου με βγαζει μηνυμα εκτος συνδεσης με τη μια, δεν προσπαθουν καν.. ενω το fb viber messanger και …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Έκανες καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom; Συγγνώμη που επιμένω, ειδικά κάποιοι παλιοί με έχουν βαρεθεί να ρωτάω το ίδιο, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν στο τηλέφωνο μου και ειδικά τους Κινέζους. Κάνω μια καθαρή εγκατάσταση fastboot και είμαι ήσυχος. ” απο την multilanguage πηγα σε officilal μετα σε dev κ τελος στην ελληνικη.. αν και δεν μομιζω οτι αυτα παιζουν καποιο ρολο στο να μην πιανω 4G ή να μην επαρκει το ιντερνετ για καποιες εφαρμογες γιατι το κινητο γενικα ειναι…
-
Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο και δεν ξερω αν μπορω να το λυσω.. το κινητο φοραει την Ελληνικη stable 7.5.. Το προβλημα ειναι το εξης.. εαν δεν εχω καλο σημα για τα ΜΒ ή εαν δεν ειναι καλ οτο σημα του wifi δεν επαρκει το ιντερνετ για καποιες εφαρμογες ενω αλλες πανε νερο καποιες δεν ανταποκρινονται με τιποτα.. π.χ. ο chrome, winbank(πειραιως) youtube και κατι αλλες δεν φορτονουν καθολου με βγαζει μυνημα εκτος συνδεσης με τη μια δεν προσπαθουν καν.. ενω …
-
Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο και δεν ξερω αν μπορω να το λυσω.. το κινητο φοραει την Ελληνικη stable 7.5.. Το προβλημα ειναι το εξης.. εαν δεν εχω καλο σημα για τα ΜΒ ή εαν δεν ειναι καλ οτο σημα του wifi δεν επαρκει το ιντερνετ για καποιες εφαρμογες ενω αλλες πανε νερο καποιες δεν ανταποκρινονται με τιποτα.. π.χ. ο chrome, winbank(πειραιως) youtube και κατι αλλες δεν φορτονουν καθολου με βγαζει μυνημα εκτος συνδεσης με τη μια δεν προσπαθουν καν.. ενω το fb viber messanger και τ…