Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Γεια σας και παλι παιδια πριν 106 σελιδες ειχα κανει καποιες ερωτησεις πλεον εχω το κινητο στα χερια μου απο το gearbest που ερχεται με μια unofficial εκδοση.. την οποια αλλαξα σε dev αλλα δεν μπορω να βρω το που πρεπει να παω για να κανω αιτηση των κωδικων για να ξεκλειδωσω τον bootloader μου καμια βοηθεια;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Καταρχας ευχαριστω που βρεθηκες και με βοηθας, αυτο θελω να αποφυγω γιατι ακουω δυσκολο και δυσκολο να φλασαρεις απο αυτη τη ρομ και δεν ξερω τι να περιμενω. Ειναι ευκολο; ή να τους πω να το αφησουν ετσι(εαν γινεται) ” Αν έχεις windows 7 χ64 είναι σχετικά εύκολη διαδικασία.Βέβαια το πιο εύκολο είναι να το πάρεις με dev ρομ. Δες εδώ αλλαγή από multi σε dev.” οποτε καταλειγουμε σε vickmall που τωρα τελευταια δεν ακουω και τα καλυτερα στις αποστο…
-
Αγορα Note 3 PRO
Μήνυμαπαιδια το εχει παρει κανενας απο Gearbest με ποια ρομ ερχεται;
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
Αγορα Note 3 PRO
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια σκευτομαι να προχωρησω στη ναγορα του note 3 pro 3/32GB η χρονικη στιγμη ειναι σωστη; παιζει να πεσει η τιμη τωρα στα κοντα επειδη δεν εχει καιρο που το εχω βαλει στο ματι. Και κατι ακομη σκευτομαι να το παρω απο το vickmall που σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις αναμεσα σε ρομ developer/official global/multi language και γενικα οτι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του ολες οι συμβουλες καλοδεχουμενες