Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.

• Παράθεση από demakhs: “Μπρς i.mi.com-->find device-->your device-->wipe device ” Σε ευχαριστώ πολύ!

• Παιδιά βοήθεια.. Έσπασε η οθόνη χτες.. Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά και διαγραφή mi account από την συσκευή γιατί θέλω να το δώσω έτσι σπασμένο.. Μέσω υπολογιστή γίνεται τίποτα? Μήπως με το mi tool? Βοηθήστε παίδες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tzourass: “Το κινητό είναι unlocked από Κίνα όχι από από μένα. ευχαριστώ. ” Δεν θα κάνεις τίποτα αν πρώτα δεν κάνεις flash μία original China FastBoot ROM και δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή με δικό σου Account. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να γίνει Brick σε περίπτωση αλλαγής της ROM. Ειδικά αν τώρα η συσκευή σου έχει ενεργά ARB (Anti-Rollback). ” Ευχαριστώ για την απάντηση.. Αυτή η fast boot china τι διαφορές έχει με την china stable? Επίσης η ρομ της κοινότητας…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω το mi8 έκδοση china με περασμένη από το κινεζομαγαζο την global.. Μέχρι στιγμής επειδή δεν έκανα καμία κίνηση δεν έχω πρόβλημα σχετικά με αυτά που ανακοίνωσε η εταιρεία για brick κλπ. Επειδή όμως διαβάζω για καλύτερη κάμερα στην china stable, και εγώ έχω μανία με τις φώτο, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να προσπαθήσω αλλαγή σε china. Το κινητό είναι unlocked από Κίνα όχι από από μένα. ευχαριστώ.

• Παράθεση από NasDriver: “Reset password κάνεις από το κινητό ή από τον υπολογιστή ? Από το κινητό κολλάει και δεν προχωράει, δοκίμασε από υπολογιστή αν είναι ” Από το κινητό και κολλάει.. Θα δοκιμάσω και από υπολογιστή αύριο! Ευχαριστώ.

• Παράθεση από geoanto555: “Αν εσύ το δημιούργησες θα την βρεις την άκρη. ” Ήταν τα πρώτα xiaomi ένα δικό μου και ένα της συζύγου και έκανα ότι να ναι τότε δεν είχα ιδέα.... Αντε να βρω άκρη τώρα. Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά!

• Παράθεση από geoanto555: “να κάνεις απο pc την αλλαγή του κωδικού. Άλλη λύση δεν υπάρχει, θα βρεις τον κωδικό σου, θα μπεις στο i.mi.com και θα κάνεις disable την συσκευή απο το find device. Παράθεση από tzourass: “Έστειλα μέιλ στην εταιρεία μπας και μου δώσουν άλλο password. ” Αυτό λογικά θα πιάσει. ” Εντάξει, αν μου δώσουν άλλο password κάτι θα γίνει.. Αλλιώς μπλέξιμο

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tzourass: “Βάζω ένα τηλέφωνο ή μέιλ εκεί που λέει forgot my password αλλά δεν προχωράει.. ” Το τηλέφωνο το βάζεις με το +30 μπροστά?Αν τα κάνεις όλα σωστά μάλλον έχεις άλλο email ή τηλέφωνο δηλωμένο. ” Ναι με το +30...αλλά πάνε 2 χρόνια και δεν θυμάμαι τι είχα βάλει. Δοκίμασα όλα τα μέιλ και αριθμούς αλλά τίποτα κολλάει εκεί στο buffering.. Είναι και η Κινέζο ρομ που έχει μάλλον, δεν αλλαχτηκε ποτέ σε ελληνική. Έστειλα μέιλ στην εταιρεία μπας και μου δώσουν…

• Παιδιά βοήθεια!! Ξέχασε η γυναίκα τον κωδικό mi account και δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.. Βάζω ένα τηλέφωνο ή μέιλ εκεί που λέει forgot my password αλλά δεν προχωράει.. Τι κάνω? Το χω τάξει και σε φίλο το τηλέφωνο περιμένει

• Αυτό του είπα κι εγώ να κάνει μια επαναφορά.. Θα του πω και μέσω υπολογιστή που λες να φτιάξει λογαριασμό.. Όχι τίποτα άλλο βαριέται και βάζει εμένα ευχαριστώ παιδιά!

• Καλημέρα παιδιά.. Ένας φίλος έχει το redmi note 4 global από Κίνα. Προσπάθησε λέει να κάνει λογαριασμό αλλά χωρίς να βάλει email ή αριθμό και χωρίς να προχωρήσει, άρχισε να του βγάζει μήνυμα το σύστημα άντροιντ "σφάλμα σύνδεσης λογαριασμού - η συνεδρίαση έληξε"... Το βγάζει συνέχεια και δεν μπορεί να το σταματήσει. Γνωρίζει κάποιος κάτι?

• Τελικά κατέβασα παλιότερη έκδοση του mi home και δούλεψε αμέσως..

• Βρε παιδιά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το μαραφέτι..! Δεν συνδέεται με τίποτα! Δοκίμασα αλλαγή region όλες τις χώρες! Τι reset έκανα, πρίζες άλλαξα, δίκτυο άλλο δοκίμασα... Τίποτα!!! Έλεος ρε xiaomi.. Connection time out!!! 89% και στοπ.. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει???

• Παράθεση από duc: “Ουαου, είδες που είναι και θέμα περιοχής.... Μια χαρά σφαίρα πάει το ” Παράθεση από duc: “Ουαου, είδες που είναι και θέμα περιοχής.... Μια χαρά σφαίρα πάει το κινητό. ” Και λίγο αργότερα περισσότερο..

• Σε άλλη περιοχή της πόλης χτύπησα πολύ παραπάνω 4g... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49924/

• Παράθεση από linuxilakis: “@tzourass κατέβασε απο το playstore το netmonitor cell signal logging. Και θα δεις ποια πιάνεις ” Παράθεση από duc: “Παράθεση από Antretng: “8.2.1 είτε την δική μας είτε κάποια άλλη china based (πχ eu, pro κλπ) ” Antretng, για εμένα είναι λίγο δύσκολο να μπω σε αυτήν την διαδικασία αλλαγής rom... Όσο κι αν λένε όλοι πως είναι εύκολο, διαβάζοντας τους οδηγούς δεν μπόρεσα να κατανοήσω πως να αλλάξω rom. Οπότε φοβάμαι πως θα το μπρικάρω και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο. ” @lin…

• Παράθεση από linuxilakis: “Xiaomi Mi Note 3 Dual SIM TD-LTE CN 128GB Compatibility on Cosmote (Greece) Mobile Network όπου πιάνετε την b3 θα δείτε και 4g+ που σημαίνει ταχύτητες σαν αυτές που έπιασε το samsung. Αυτή κάνει agregation με την β7 . ” Πως βλέπω αν πιάνω εδώ που είμαι την b3? Γίνεται?

• Παράθεση από duc: “ - Και εγώ στην τελευταία stable (9.1.4.0) είμαι, αλλά από ότι διάβασα πάμε απευθείας σε MIUI 10 και Android 8 oreo. Το face unlock ούτε που με νοιάζει... Ο Antretng μας απάντησε πιο πάνω για την σημασία της 800άρας μπάντας. ” Υπάρχει ενημέρωση για το πότε πάμε σε 10?

• Παράθεση από duc: “Τότε ίσως να παίζει ρόλο αυτό που είπες παραπάνω, η έλλειψη της 800άρας μπάντας, αλλά μικρό το κακό νομίζω.... Οι ταχύτητες που πιάνει ακόμη και ελλείψει αυτής είναι μεγάλες. ” Ναι βέβαια είναι υπέρ αρκετές.. Απλά μου κανε εντύπωση. Τώρα περιμένω την global developer rom για να την δοκιμάσω και αυτήν, ελπίζω να μην αργήσει κι άλλο, πολύ την καθυστέρησαν. Τώρα είμαι σε global stable. Χωρίς face unlock κλπ αν και ψιλό άχρηστο είναι σαν εργαλείο αφού το αποτύπωμα σκοτώνει!!