Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Παράθεση από duc: “Κοίτα εγώ είμαι και στην Δράμα και φτάνω σε αυτές τις ταχύτητες, φαντάζομαι σε κάποια μεγάλη πόλη (Θεσσαλονίκη) ας πούμε λογικά θα φτάνει σε ποιο υψηλές ταχύτητες. Αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη οπότε ελπίζω να προλάβω να δοκιμάσω κι εκεί με τι ταχύτητες τρέχει. ” Κι εγώ επαρχία είμαι Καρδίτσα και το σαμσουνγκ έπιανε παραπάνω... Χα χα
-
Παράθεση από duc: “Λοιπόν μόλις δοκίμασα το mi max και το mi note 3 με Vodafone, το max έφτασε 50mbps το mi note 3 80mbps κατέβασμα, ενώ upload το max 30mbps και το mi note 3 σχεδόν άγγιξε τα 60mbps. ” Εντάξει πολύ καλά είναι, απλά το s7 δίπλα δίπλα έπιανε 120 και σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο η 800αρα που λείπει.. Αλλά σιγά το πράγμα μια χαρά είναι το εργαλείο δεν παίζεται!
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν ξέρω εάν ξεκλειδώνει το Jason με stable rom όμως. Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι αλλιώς , updater και China dev στον εσωτερικό χώρο, εάν δεν κάτσει πας για Κινέζικο mi PC suite dev rom recovery ή fastboot rom , αλλιώς mi flashing tool , ένα από όλα θα κάτσει. ” Παιδιά εγώ είμαι άσχετος από αυτά, απλά ακολούθησα τον οδηγό εδώ και δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο....
-
Παιδιά δοκίμασα και stable kai developer.. Τίποτα.. Ίσως φταίει που έκανε αναβάθμιση σε 9.2
-
Δηλαδή δεν μπορώ να αλλάξω αν δεν ξεκλειδώσω???
-
Παιδιά βοήθεια... Προσπαθώ ώρες να περάσω global σε mi note 3 και μου βγάζει στην μέση errors, unable to reboot into emergency mode... Το στο καλό συμβαίνει? Παράθεση από makisfz: “μηπως την ρομ που επελεξες ειναι για ξεκλειδωτο bootloader ενω το δικο σου ειναι κλειδωμενος ” Ναι κλειδωμένος είναι αλλά υποτίθεται ότι περνάει και σε κλειδωμένο η κάνω λάθος? =============== Δεκ 28th 2017, 7:31pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47715/
-
Παιδιά βοήθεια... Προσπαθώ ώρες να περάσω global σε mi note 3 και μου βγάζει στην μέση errors, unable to reboot into emergency mode... Το στο καλό συμβαίνει?
-
Mi note
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Έχω το Mi note με τον Snapdragon 801. Φοράει miui 8 global 7.6.8 beta rom. Μπορώ να αναβαθμίσω με κάποιο τρόπο, γιατί έχει κάποιο καιρό που σταμάτησε τα OTA updates.. Ευχαριστώ!
-
+1 από μένα ως Bill80_ και τους φάγαμε...!!!
-
@derveni Αναφέρω ότι διάβασα σε σχετικό φόρουμ. Δεν ξέρω τι είναι ράδιο αρβυλα και τι όχι, αλλά με το τελωνείο γίνεται χαμός εδώ και καιρό. Πλέον μεγάλο ποσοστό παραγγελιών περνάει από κει..ας ελπίσουμε να είναι παροδικο φαινόμενο.
-
Όσοι μιλάτε για αγορές από Κίνα προσέξτε γιατί τον τελευταίο μήνα γίνεται χαμός με τα τελωνεία και δεν συμφέρει καθόλου η, ακόμα μεγαλύτερη, αναμονή από πριν σε συνδυασμό με την λυπητερη που θα πληρώσεις στο τελωνείο... Και μιλάμε για ποσά από 40-50€,μέχρι όσο τους καπνίσει .έχουν παρατηρηθεί περιστατικά που χρεωσαν για παράδειγμα 8€ σε θήκη κινητού αξίας 1 ευρώ... Ότι να ναι δηλαδή. Προσοχή παιδιά..
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tzourass: “Α κατάλαβα.... Θα στα χρεώνει μετά που πας να παραγγείλεις... Κλασικοί Κινέζοι.. Όσο για Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση.. Vickmall δαγκωτό και μάλιστα μου είπε η selina ότι μπορεί να μου περάσει και την ελληνική ρομ πριν το στείλει. Απλά δεν έχω Λίνκ να της δώσω επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ στη σελίδα. Όποιος το χει να μου πει και ποια ρομ, είμαι ευγνώμων παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Δεν χρειάζεται να τους πεις κάτι εξειδικευμένο... ξέρ…
-
Α κατάλαβα.... Θα στα χρεώνει μετά που πας να παραγγείλεις... Κλασικοί Κινέζοι.. Όσο για Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση.. Vickmall δαγκωτό και μάλιστα μου είπε η selina ότι μπορεί να μου περάσει και την ελληνική ρομ πριν το στείλει. Απλά δεν έχω Λίνκ να της δώσω επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ στη σελίδα. Όποιος το χει να μου πει και ποια ρομ, είμαι ευγνώμων παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω το mi note το παλιό από honorbuy. Βλέπω ότι υπάρχει σε αποθήκη ευρωπαϊκή, θα πληρώσω τίποτα παραπάνω αν το πάρω από κει? Αν είναι να προτιμήσω Κίνα... Επίσης από ρομ τι παίζει? Υπάρχει κάποια εδώ στο φόρουμ σταθερή να πέρασω? Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ!
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
tzourass - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@tzourass o caeser σε είπε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Η καθαρή εγκατάσταση γίνεται ως εξής μπαίνουμε σe recovery mode TWRP - WIPE και θα κάνεις προς τα δεξιά το βέλος 'Swipe to factory reset". Εννοείται ότι πριν θα έχεις βάλεις την ρομ. Όταν τελειώσει το factory reset κάνεις instail. Δοκίμασε και την XTRVbeta 6.11.10, Global Dev έχει ελληνικά play store μήπως δεις φως. ” Εννοείται ότι πρέπει να κάνω και back up έτσι? Ευχαριστώ να σαι καλά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tzourass: “Ρε παιδιά από τότε που έβαλα την stable 8.0.2.0 έχω διακοπές στις κλήσεις . Λέω να γυρίσω σε 4.4 , πως το κάνω ? Υπάρχει καμία καλή ρομ kitkat ? Τι άλλο μπορώ να κάνω ? ” Δεν συνιστάται το "πισωγύρισμα" σαν λύση... (είναι πιθανόν να έχεις άλλα προβλήματα μετά...) Καθαρή εγκατάσταση με το Miflash έχεις κάνει? Πώς αναβαθμίστηκες? ” Καλησπέρα, μετά από καιρό σου απαντάω... Αναβάθμιση έκανα μέσω updater, πέρασα πρώτα αγγλοκινεζικη 4.4 και μετά την 6 και …
-
ΜήνυμαΡε παιδιά από τότε που έβαλα την stable 8.0.2.0 έχω διακοπές στις κλήσεις . Λέω να γυρίσω σε 4.4 , πως το κάνω ? Υπάρχει καμία καλή ρομ kitkat ? Τι άλλο μπορώ να κάνω ?