Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Παιδιά έχω ρωτήσει επανειλημενα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το πρόβλημα παρόλο που το έχουν αρκετά άτομα , δεν έχει επιλυθει . . Από τότε που άλλαξα σε Android 6 με την ελληνική stable 8.0.2.0 έχω πολλές φορές διακοπές στο πως με ακούνε , ανάλογα που βρίσκομαι αλλά με καλό σήμα πάντα . . Δοκίμασα wipe cache/Dalvik αλλά τίποτα . . Θέλω να κάνω downgrade σε παλιότερη έκδοση αντροιντ , εκτός αν υπάρχει άλλη λύση . Γνωρίζει κανείς ? ? ? Είναι κρίμα να το δώσω γιατί μου αρέσει το τηλέφωνο . Ευχαριστώ . .
-
Παράθεση από tzourass: “Παράθεση από tzourass: “Παράθεση από Bodai: “@tzourass ναι ακριβώς ... ” Σε ευχαριστώ. Κάνω και βλέπουμε.. ” Λοιπόν, μετά τα wipes σήμερα που το είχα σε 2g ξαναεκανε τα ίδια, ο συνομιλητης παραπονεθηκε ότι δεν καταλαβαινε κάποιες στιγμές τι λέω, κάποιες στιγμές άκουγε κλπ.. Μια από τα ίδια δηλαδή. Απογοήτευση...ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω ή να ανοίξω καινούριο θέμα σε άλλο σημείο? Ευχαριστώ. ”
-
Παράθεση από tzourass: “Παράθεση από Bodai: “@tzourass ναι ακριβώς ... ” Σε ευχαριστώ. Κάνω και βλέπουμε.. ” Λοιπόν, μετά τα wipes σήμερα που το είχα σε 2g ξαναεκανε τα ίδια, ο συνομιλητης παραπονεθηκε ότι δεν καταλαβαινε κάποιες στιγμές τι λέω, κάποιες στιγμές άκουγε κλπ.. Μια από τα ίδια δηλαδή. Απογοήτευση...
-
Παράθεση από Bodai: “@tzourass ναι ακριβώς ... ” Σε ευχαριστώ. Κάνω και βλέπουμε...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tzourass: “Παιδιά έχω ξαναρωτησει αλλά στην ουσία δεν απαντηθηκε, σε mi 4 με την 8.0.2.0 marshmalow υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις διακοπές στις κλήσεις, δεν ακούει ο συνομιλητης κάποιες φορές καλά. Σε 4.4 δεν μου το έκανε. Υπάρχει κάποιος που το έλυσε με την ίδια συσκευή? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ. ” Ξεκίνα κάνοντας Wipes απο το TWRP ” Οκ θα προσπαθήσω.. Εννοείς wipe Cash /dalvik έτσι? Μην κάνω καμιά πατάτα είμαι και…
-
Παιδιά έχω ξαναρωτησει αλλά στην ουσία δεν απαντηθηκε, σε mi 4 με την 8.0.2.0 marshmalow υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις διακοπές στις κλήσεις, δεν ακούει ο συνομιλητης κάποιες φορές καλά. Σε 4.4 δεν μου το έκανε. Υπάρχει κάποιος που το έλυσε με την ίδια συσκευή? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από giannisv6: “Παράθεση από tzourass: “Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα ότι και άλλα μέλη έχουν το ίδιο πρόβλημα στο mi4 με μένα.. Ο λόγος για τις διακοπές και την κακή ποιότητα κλήσεων στην 8.0.2.0, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μενα τουλάχιστον..Τελικά γνωρίζει κάποιος αν αντιμετωπιζεται το πρόβλημα, ή να περάσουμε άλλη ρομ? Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει τον ευχαριστώ! ” Ειχα το ιδιο θεμα σε RN3 pro με την 8.0.1.0 το ελυσα κανοντας καθαρη εγκατασταση (facory reset), εσυ εκαν…
-
Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα ότι και άλλα μέλη έχουν το ίδιο πρόβλημα στο mi4 με μένα.. Ο λόγος για τις διακοπές και την κακή ποιότητα κλήσεων στην 8.0.2.0, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μενα τουλάχιστον..Τελικά γνωρίζει κάποιος αν αντιμετωπιζεται το πρόβλημα, ή να περάσουμε άλλη ρομ? Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει τον ευχαριστώ!
-
Καλημέρα παιδιά και μπράβο για την δουλειά που κάνετε! Έβαλα την stable αλλά αυτό το dolby atmos που βρίσκεται ρε παιδιά? Δεν το έχει?
-
Mi4 LTE-CT bangood
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ.. Να είσαι καλά.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
tzourass - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Εγώ πάντως λόγω του ότι είμαι λίγο άσχετος.,δεν κατάφερα να αλλάξω την ρομ του banggood, η οποία παρεμπιπτόντως μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις κλπ, δοκίμασα με το mirecovery που έχει μέσα αλλά τίποτα. Έκανα wipe και με ρωτούσε που να κάνω reboot, system 1 ή 2...???τέλος πάντων από ότι κατάλαβα πρέπει να περάσω twrp και να φλασαρω μια άλλη πρώτα και μετά αυτή που θέλω? Η κάτι τέτοιο... Παιδιά συγνώμη αλλά δεν το κατέχω και πολύ βοηθήστε με..
-
Mi4 LTE-CT bangood
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Νέος στο φόρουμ.. Προσπαθώ μέρες να αλλάξω την ρομ του banggood χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είμαι πολύ γνώστης, αλλά ακολούθησα οδηγό από το σαιτ για το συγκεκριμένο κινητό, χωρίς αποτέλεσμα. Μέσω updater δεν δέχεται καμία ρομ. Μου βγάζει can't update.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βάλω μια καλή σταθερή ρομ? Αν ναι, ποια προτείνετε, να έχει καλή κάμερα γιατί η τωρινή είναι τίγκα στο θόρυβο.. Ευχαριστώ!
-
Μήνυμα- Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα κάνω μια υστατη προσπάθεια. Να σαι καλά..
-
ΜήνυμαΦίλε προσπαθώ μέρες να το κάνω αλλά δεν παίρνει update σύμφωνα με τον οδηγό που μου έδωσες. Δεν ξέρω τι φταίει. Μου λέει συνέχεια can't update σε όποια δοκίμασα.. Εχω πελαγωσει γιατί μου αρέσει το κινητό αλλά θέλω άλλη ρομ γιατί αυτή είναι χάλια.. Έχει και θόρυβο πολύ η κάμερα. Κάποια συμβουλή? Είναι κρίμα να το δώσω.
-
ΜήνυμαΠαιδιά γειά σας... Εχω το Mi4 lte CT από banggood. Δεν έχει καλή ρομ έχει διάφορα χαζά μέσα και θόρυβο στις φώτο.. Έχει την 7.1.99.99... Επίσης υπερθέρμαινεται.. Ότι να ναι. Πως προτείνετε να βάλω μια καλή σταθερή ρομ?? Είμαι λίγο αρχάριος.
-
Mi4 bang good
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό από banggood. Θέλω να ρωτήσω αν είδατε διαφορες στην κάμερα μετά την αναβάθμιση. Επίσης το λινκ για την marshmallow δεν δουλεύει...