Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “δεν χρειάζεται να αλλάξεις φώτο, απλά να προσθέσεις την συσκευή σου. Το προφίλ μου ---> Επεξεργασία προφίλ ---> Συσκευή ---> Επιλέγεις την συσκευή που έχεις (με πατημένο ctrl μπορείς να επιλέξεις πολλές)” Έκανα τα βήματα για να βάλω την ελληνική ρομ στο redmi note 3 μου αλλά όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή κι ενώ έχω πατημένο το volume down, μου βγάζει την εικόνα του fastboot και δεν κάνει τίποτα... Τι κάνω λάθος; Xiaomi redmi note 3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Marakirakleio καλημέρα και καλώς ήρθες. Μήπως να μας έλεγες και για ποια συσκευή θέλεις βοήθεια? Δεν έχεις ενημερώσει το προφιλ σου και μπορεί να λάβεις λάθος οδηγίες ...” Καλημέρα! Έχω το redmi note 3..δεν ξέρω πως να αλλάξω φώτο προφίλ εδώ... Δεν ξέρω αν φταίει που έχω συνδεθεί μέσω φεισμπουκ.. Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Αν και πέρασαν 5 ώρες, φίλε/η @Marakirakleio πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό και να τον ακολουθήσεις πιστά. Τα γράφει όλα. Αν κάποιος σου απαντήσει εδώ θα πρέπει να ξανά-γράψει όλο τον οδηγό. Προσοχή ο οδηγός να αφορά την συσκευή σου. Με ένα search στο forum θα βρεις την τοποθεσία. Καλό είναι να βάλεις στο προφίλ σου να φαίνεται πια συσκευή έχεις για να μπορούν να σε απαντάνε σε ερωτήματά σου οι υπόλοιποι πιο γρήγορα. Καλό απόγευμα. Edit : πρόλαβε ο @arist1976” Σας ευχαριστώ…
-
Παιδιά είναι κανείς εδώ;; έχω ένα θέμα... Έστειλα μήνυμα μου έδωσαν κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader έκανα τα βήματα όλα καλά.. Η διεργασία για τον bootloader ολοκληρώθηκε... Τώρα κανονικά δε θα έπρεπε να δουλεύει με το volume up και το power button?? Πως θα βάλω την ελληνική ρομ;;; Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
red rice πρόβλημα
Μήνυμαπαιδιά έχω ένα πρόβλημα με το red rice... εχθές σκάλιζα τις ρυθμίσεις και πήγε το μάτι μου σε μια επιλογή που έλεγε κάτι με ''senior''δε θυμάμαι και καλά...το πάτησε και μου βγάζει επιλογή για reboot...έκανα λοιπόν reboot και μετά το κινητό δεν άνοιξε...ανοίγει μου δείχνει το εικονίδιο της xiaomi και καλά ότι προετοιμάζεται να ανοίξει αλλά από κει και πέρα τίποτα....έβγαλα την μπαταρία το ξαναάνοιξα...τίποτα.....μηπως ξέρει κάποιος να με βοηθησει;;;