Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 201.

• Παράθεση από venioni: “θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος κάτοχος redmi note 8 global άλλαξε ρομ σε inda rom, διάβασα στο επίσημο φόρουμ της xiaomi οτι αυτο είναι εφικτό και επίσης οτι μπορούμε να κλειδώσουμε και τον bootloader. Το ρωτάω αυτο γιατί θελω να έχω το mi caller και κάποια άλλα apps της xiaomi γιατί πιστεύω ειναι πιο χρήσιμα απο αυτά της google. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ προσωπικά δε το κάνω μόνο και μόνο για το caller και sms app. Φαντάζομαι όμως να …

• Θήκη σιλικόνης περιλαμβάνεται στο κουτί πάντως. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• Για τις πτώσεις χρειάζεται θήκη σιλικόνης, η οποία περιλαμβάνεται στο κουτί. Δε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο το tempered glass. Αυτό που ίσως χρειάζεται είναι tempered glass για τις κάμερες πίσω που εξέχουν. Δε ξέρω αν έχει gorilla glass εκεί. Στο redmi note 5 που είχα πέρσι μετά από 1 μήνα το τζαμάκι της κάμερας έσπασε (πιθανώς χτυπώντας το σε κάποια επιφάνεια δυνατά, δε κατάλαβα πως έγινε) και η κάμερα ήταν θολή. Αναμονή 1,5 μήνα για ανταλλακτικό τζαμάκι από aliexpress + 2 ώρες η διαδικασία αλλαγή…

• Ενώ τόσα χρόνια μαζί με κάθε κινητό έπαιρνα tempered glass έχοντας ξεκινήσει από το xiaomi note 1, με το note 8 αποφάσισα να μην αγοράσω tempered glass αφού φαίνεται ότι το gorilla glass αρκεί και με το παραπάνω. Η μόνη extra προστασία που δίνει το tempered glass είναι άμα το πας στην παραλία και το τρίβεις πάνω στην άμμο. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• Είναι ίσως τό πιο αδύνατο σημείο του κινητού όπως έχω γράψει στο παραδίπλα νήμα. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• Και εμένα ξεκλειδώνει σε 2 μέρες.. Υπάρχει κάποιο TWRP; (πρώτα αυτό χρειαζόμαστε και μετά κοιτάμε για rom..)

• Τελικά το πρόβλημα β) παραπάνω φαίνεται να λύθηκε με την MIUI 11.

• Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο φορτιστής που είχε μέσα είναι 2Α. Ακριβώς ο ίδιος που είχε το Redmi Note 5 που είχα πάρει πέρσι το Σεπτέμβριο!

• Ευχαριστώ Σαν ποιότητα κατασκευής θα έλεγα ένα σκαλί πάνω από το Note 5. Η εμφάνιση επίσης καλύτερη, αλλά άλλωστε αυτό είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες. Επίσης είναι αισθητή μια διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών. Τα προβλήματα που αναφέρω παραπάνω όμως με ενοχλούν ιδιαίτερα.. Ελπίζω να έχουν φτιαχτεί/φτιαχτούν με το MIUI11..

• Μόλις χθες παρέλαβα το Redmi Note 8 Global από Bangood (μετά από 41 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας!). Έχει ακόμα stock rom MIUI 10. Από τα πρώτα πράγματα που έκανα είναι να ξεκινήσει ο timer για το unlock... Προερχόμενος από το Redmi Note 5, oι αρχικές μου εντυπώσεις είναι αρνητικές γιατί: α) Έχουν αφαιρέσει το MIUI caller / SMS app και έχουν βάλει τα αντίστοιχα της Google. Το κακό είναι ότι το miui sync δε δουλεύει με αυτά, και δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να επαναφέρεις τα MIUI. β) Έχει αφ…

• Xiaomi Redmi Note 8 αγορά

bomberb17 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Μπορεί να αφαιρέσει τα χρήματα που θα πάρει αν το πουλήσει. Λογικά το Note 6 θα πιάνει γύρω στα 100 - 120 ανάλογα της κατάστασής του

• RE:

bomberb17 - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και να κάνει αυτά η Xiaomi μηχανικά για κάτι εκατοντάδες συσκευές; Έλα να συνέλθουμε σιγά σιγά...” Όπως είπα ξέρω ότι είναι διαστημικό, όποτε εγώ δεν είμαι στην ομάδα σου που αναφέρεσαι ότι πρέπει να συνέλθει. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Ε ναι οκ θα μπορούσε ίσως να στέλνεις την απόδειξη αγοράς στην Xiaomi (μαζί με το ΙΜΕΙ;) και να στο ξεκλειδώνουν προκαταβολικά πριν το παραλάβεις(ξέρω ακούγεται λίγο διαστημικό αλλά λέμε τώρα)

• Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε τρόπος να ξεκινήσεις τον timer πριν παραλάβεις το κινητό.. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Οι 360 ώρες έγιναν 168 για το Redmi Note 8? Αν ναι είναι θετικό!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Βασικά έχει ήδη έρθει σε κάποια μαγαζιά και Ελλάδα ” Πράγματι Κινητά Τηλέφωνα: Xiaomi Redmi Note 8 4GB/64GB Black (Global Version - Ελληνικό Μενού) EU Αν και σχετικά ακριβό, από 220€ UPD: Τελικά δεν άντεξα να περιμένω να πέσει η τιμή και το παρήγγειλα από bangood - $190 με κουπόνι BGN8G4 και δώρο Blitzwolf καλώδιο

• Είχα ανοίξει ήδη σχετικό θέμα Xiaomi Redmi Note 8 αγορά

Μήνυμα

Μάλιστα.. Άρα Χριστούγεννα οριακά προλαβαίνουμε..

Μήνυμα

Καλημέρα, είδα ότι εμφανίστηκε στο gearbest το νέο Redmi Note 8 (και το Pro). Μάλιστα χθες είχε τη global version στα $199 αλλά σήμερα γράφει discontinued (!) pp_009628140754.html?wid=1349303 Έχει κανείς υπόψη του για πότε θα εμφανιστεί στα υπόλοιπα μαγαζιά και τιμές;

• Οκ θκς, έβαλα το 3.3.0-14-04-19 και δε ζητάει password! Περίεργο πάντως.. Ποιά η διαφορά του δικού σου recovery με το επίσημο;