Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 201.

• Παράθεση από geoanto555: “Καλό θα ήταν να διευκρινίζεις , Έβαλα πχ το official twrp 3.3.1 και μου ζητάει κωδικό. ” Διευκρίνισα όσο καλύτερα μπορούσα.. Από την αρχή: Έχω επίσημη 10.3.1 Stable. Είχα TWRP 3.2.1-2 xiaomi-miui.gr και magisk 18.00. Κάνω αναβάθμιση σε magisk 19.3. Μπαίνω στο καπάκι TWRP και μου ζητάει κωδικό για το internal storage. Αν δε βάλω κωδικό (που δε τον ξέρω) μου βγάζει internal storage 0MB. Κατέβασα το app του TWRP και έκανα αναβάθμιση σε official 3.3.1-0. Συνεχίζει να μου ζη…

• Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μάθουμε ποτέ. ” Έβαλα 3.3.1-0 και πάλι μου ζητάει password.

• Παράθεση από geoanto555: “Πέρνα την τελευταία έκδοση. ” Εννοείς του TWRP? Την περνάω απλά καπάκι και δε θα μου ζητάει password?

• Είχα magisk 18.00 και είπα να κάνω αναβάθμιση μέσα από το app στην 19.3. Η αναβάθμιση έγινε αλλά όταν μετά πήγα να μπω στο TWRP μου ζητάει password για να κάνει mount! Το κινητό τουλάχιστον μπαίνει στο σύστημα κανονικά. Υπάρχει λύση; (εκτός της "εύκολης" λύσης format data κλπ. - δε θέλω να φάω άλλη 1 μέρα να σετάρω όλα στο κινητό από την αρχή..) H rom μου είναι επίσημη 10.3.1 Stable.

• Mi Pad 4 ερωτήσεις

bomberb17 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Άρα καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που έχουμε account με δικαίωμα ξεκλειδώματος bootloader δεν υπάρχει κάποιο θέμα.. Και απλά περιμένουμε για global..

• Mi Pad 4 ερωτήσεις

bomberb17 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Καλησπέρα, μια και είναι black friday σκέφτομαι για αγορά tablet. Έχω εστιάσει στο Mi Pad 4 το οποίο φαίνεται και αυτό αρκετά καλό για τα χρήματά του. Οι ερωτήσεις μου είναι αν παίρνει global stable rom? (Στο gearbest στα Q&A βλέπω ότι λένε ότι δεν έχει καν google play store..) Ρωτάω γιατί βλέπω το gearbest για το 4GB μοντέλο να έχει 2 εκδόσεις, μια στα $200 και μια στα $290 για την international έκδοση.. Υπάρχει θέμα με anti-rollback, brick κλπ αν βάλεις global από china, όπως στα τελευταία κιν…

• Η μπαταρία μου με official global stable σε "ταλαιπωρημένο" κινητό 2 ετών 44DjD5a.png

• Συμφωνώ απολύτως. Αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα τελικά όπως αποδείχθηκε δεν είχε σχέση με το MIUI, οι διαφημίσεις των stock apps είναι και αυτές αρκετά ενοχλητικές!

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι το ξέρω ότι μπορείς να έχεις πολλούς, αυτό που ρωτάω είναι σχετικά με την αντοχή του αισθητήρα στο εξωτερικό περιβάλλον. Όπως είπε και ο tink θα κοιτάξω να τον βάλω σε ένα κατάλληλο σημείο χωρίς να το τρώει ο ήλιος και η βροχή. Άρα αν δε κάνω λάθος χρειάζομαι έναν gateway Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway Upgrade - $27.99 Free Shipping|GearBest.com και 2 αισθητήρες Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional …

• Ερώτηση: Μπορώ να πάρω 2 sensors και τον ένα να τον έχω έξω για να παρακολουθεί την εξωτερική θερμοκρασία/υγρασία; Το έχει κάνει κανείς;

• Μιλάμε για ξεκάθαρη παραβίαση: Lockscreen Monetization Unless the exclusive purpose of the app is that of a lockscreen, apps may not introduce ads or features that monetize the locked display of a device. Έφαγε report. Υ.Γ. Για την ιστορία, σε ένα rooted Redmi Note 5 διαπίστωσα ότι το AdAway δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις των stock xiaomi apps.

• @EvangeliaK μάλλον η λύση που πρότεινες λειτούργησε! Είδα ποια εφαρμογή εκκίνησε πρόσφατα, τελικά ήταν το Smart Radio FM details?id=com.internet.radio.fm.podcast&showAllReviews=true Οπότε το πάθημα έγινε μάθημα.. Προσέχετε τι apps εγκαθιστάτε.. Ελπίζω να μη ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα με τις διαφημίσεις!

• Οι διαφημίσεις ξαναβγήκαν στην lock screen.. Απελπισία...

• Δοκίμασα να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό που είναι στην ουσία αυτό που έγραψε ο bandit παραπάνω youtube.com/watch?v=3Z1wnGPUQNw Δηλ. πας σε κάθε stock εφαρμογή ξεχωριστά (File manager, Music, Themes, Security, Cleaner) και απενεργοποιείς τις διαφημίσεις για καθε μια από αυτές. Αφού κάθησα και το έκανα για κάθε μια ξεχωριστά, η διαφήμιση στη lock screen δεν εμφανίζεται (προς το παρόν!) Τώρα ποιά από αυτές τις εφαρμογές ακριβώς ήταν "υπεύθυνη" για αυτό το χάλι δε ξέρω..!

• Περίμενα να δω πως θα πάει. Δυστυχώς άρχισε να βγάζει πάλι διαφημίσεις στην lock screen, ακόμα και με την επίσημη global ROM. Οι διαφημίσεις στις διάφορες stock εφαρμογές (π.χ. security) δεν είναι τόσο ενοχλητικές, αλλά η τεράστια διαφήμιση που βγαίνει στη Lock screen (και απαιτεί και ένα επιπλέον βήμα για να ξεκλειδώσεις το κινητό, πριν το pattern unlock) πάει πολύ!!! Έλεος δηλαδή xiaomi!! Έχω δοκιμάσει να κάνω disable την επιλογή στα settings->Additional settings->Authorization & revocation ->…

• Έκανα αναβάθμιση στην επίσημη miui_HM6Global_V10.0.1.0.OCGMIFH_fd06fbb541_8.1.zip Υποπτεύομαι πως η rom που είχε από το gearbest είχε bloatware...

• Ορίστε screenshot: eEXNvqh.png

• Καλησπέρα σε όλους, σε ένα Redmi 6 που έχω με επίσημη global 9.6 ROM (όπως ήρθε από το gearbest χωρίς να την πειράξω καθόλου, ούτε ξεκλείδωτο, ούτε root κλπ), τελευταία βγαίνουν παντού διαφημίσεις, ακόμα και σε όταν ανοίγω το τηλέφωνο. Είναι πάρα μα πάρα πολύ ενοχλητικές!! Υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσουμε εύκολα χωρίς να μπω σε διαδικασίες root, αλλαγή rom κλπ; Έχω δει κάτι οδηγούς online αλλά δε βοήθησαν.. 6Ilb3za.png

• RE:

bomberb17 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από bomberb17: “Ok άρα θεωρητικά δε θα έχω πρόβλημα. Πως την περνάω, με twrp? Και μετά θα έχω root και twrp? ” Για ποιο κινητό μιλάς ;; στο προφιλ σου αναφέρει το Hermes” Note 5

• Ok άρα θεωρητικά δε θα έχω πρόβλημα. Πως την περνάω, με twrp? Και μετά θα έχω root και twrp?